Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do eventów powiem tak: Dzień Jubilera [*], Bursztynowa Loteria [*] i zobaczymy co z resztą.

Jeśli chodzi o ZUO, to Mavex faktycznie latał i coś tam sprawdzał te boty, ale za wiele ludzi to nie poleciało z banami (nie wiem czy w ogóle ktokolwiek poleciał). Nowi GM'owie faktycznie są sporo na grze, ale co z tego, że stoją w m1 i bawią się komendą /poli i proszą ludzi o to by ich bili, bo pokazują, że są nieśmiertelni, a potem zabijają ich komendą /kill^^ taka trochę żenada. Sam przez ostatnie dni wbiłem na bigu 200 dwoma postaciami i ani razu nie zostałem sprawdzony przez żadnego GM'a, więc po jakich Oni spotach latają i sprawdzają, jak nie po bigach? Nowi TuTorzy - aktywność ich jest o niebo lepsza niż starych TuTorów, więc dobry ruch. 

Mavex ma rację, że nie wprowadzą czegoś co wywoła wielki chaos, bo serwer tylko na tym straci, więc lepiej poczekać na coś dopracowanego.

Serwer ma się dobrze, ale brakuje wg mnie drugiego Mavexa tutaj, bo jeden sam wszystkiego nie ogarnie. Buffnijcie jeszcze heallera i balans będzie prawie zrobiony.

Co do balansu to mam już zapisane co poprawić i przy next przerwie zostanie to wprowadzone na serwer - mam nadzieję, że wtedy już nie będzie narzekania :p

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po koniu widac i tak inne mapki tez mam ..

Spróbuj zmienić w opcjach z GPU na CPU lub odwrotnie ew. zaktualizuj sterowniki graficzne

Opublikowano

Warto zaczac grac ?

Bedzie trudno z eq ITD?

jak z levelem

Jak z eq do pvp ?

jak z bossami i metkami ?

DUZO LUDZI GRA ?!

1.Tak

2.Tak, ale wystarczy dropić ulepki i sellać, skupywać swoje. Jakoś do 140lv nie warto dropić ulepek na eq

3.Exp średnio leci nawet z pd

4.Patrz wyżej

5.Łatwo bo można zapisywać lokalizacje

6.Około 800 to minimum moim zdaniem

Opublikowano

Eq z latwoscia przynajmniej so tego 200lvla.

Lvl latwo soe wbija jak nie masz botow/ ludzi na wh ktorzy ci psuja (a jest ich duzo)

Do pvp masz sety cale osobne do expa. Na max lvlu male % sa i w kolko te same dungi - malo osob robi je samemu.

Gra duzoo ludzi nawet po tych przerwach itd. Duzo osob powrocilo bo w koncu zrobili cos najwazniejszego na serwie ie.balans :)

Opublikowano

"Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0150002). Kliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikację." Mam taki błąd gdy uruchamiam patcher lub run. Win Xp SP2 . Dodam iż inne servery działają

Pomoże ktoś ?

Opublikowano

Po wie mi ktoś co robię nie tak? Zrobiłem nemere tyle razy, że uzbierało mi się +230 szkat. Miałem w ch... pism. Myślałem że spokojnie wszystko ulepszę i jeszcze sprzedam połowę, a ledwo co udało mi się ulepszyć 1 set biżuterii do expa. Już rzygam tym dungiem i nie wyobrażam zrobić go jeszcze raz. Yangów też nie mam, bo 280kkk poszło na zmiksowanie... 5 itemków 15/50 do expa -.-

Opublikowano

Czy hakerzy (o ile tam jeszcze są) bardzo psują i utrudniają grę? Czy też raczej idzie wytrzymać? 

Hakerzy są i raczej ich ilość się nie zmieniła, i raczej gry nie utrudniają przynajmniej ja na takich ludzi nie trafiłem.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Czy hakerzy (o ile tam jeszcze są) bardzo psują i utrudniają grę? Czy też raczej idzie wytrzymać?

Jest ich duzo ;) wiekszosc uzywa hackow do robienia dungow tylko ale sa tez tacy ktorzy wchodza na botach na wh na spota/metka i nie da sie nic robic. Jest ich naprawde duzo :D

Opublikowano

Nic nie utrudnia, większość ludzi Tylko na dungi bierze boty.

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Serdecznie zapraszam na serwer to nie serwer na chwilę ;)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

mam 800kkk yang, zdzialam cos tutaj?

Jak dobrze poszukasz to masz postać 200lv+full eq exp 180 i na is-a powinno jeszcze trochę zostać, a na tym lv o kasę jak masz full eq do expa nie problem.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Pozostałem na serwerze po cofce i nie żałuję. Starają się, może nie są zbyt aktywni ale co ważne widoczni w czasie dnia. Śmiało mogę polecić osobom które szukają dobrego serwera easy !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...