Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oplaca sie wracac na terioska? <_<

Aktualnie nie ma lepszego serwera easy, więc się opłaca. Ludzi sporo gra, nie odczuwalny ten ubytek po cofce, a zadymy co chwile się kręcą, więc jest co robić.

nlUSIa9.png

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualnie nie ma lepszego serwera easy, więc się opłaca. Ludzi sporo gra, nie odczuwalny ten ubytek po cofce, a zadymy co chwile się kręcą, więc jest co robić.

moge ssa z ch1 m1?

201dzc.png

Opublikowano

Ile ludzi w godzinach szczytu?

Nie będę ci tu podawał liczb bo nie mam pojęcia ile dokładnie osób tam gra, ale mogę napisać że graczy nie brakuje.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Można zmieniać skille?

Tak, 500SM kosztuje zmianka w IS'ie. Jeśli chodzi o te 500SM to też nie problem, bo jest to ok 150kkk, a na +200 to max 1,5h dropu.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Tak, 500SM kosztuje zmianka w IS'ie. Jeśli chodzi o te 500SM to też nie problem, bo jest to ok 150kkk, a na +200 to max 1,5h dropu.

Kim polecasz grać?

ljbc.png

Opublikowano

Kim polecasz grać?

Po tych balansach każda klasa jest mniej więcej równa. Jedynie dagger i smok lekko za mocno biją, ale wyrównają to i będzie pięknie. Ja osobiście gram WP i nie narzekam. Jedynie nie wiem jak radzi sobie healler, więc jego nie mogę polecić, ale co do reszty to po równo.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Po tych balansach każda klasa jest mniej więcej równa. Jedynie dagger i smok lekko za mocno biją, ale wyrównają to i będzie pięknie. Ja osobiście gram WP i nie narzekam. Jedynie nie wiem jak radzi sobie healler, więc jego nie mogę polecić, ale co do reszty to po równo.

Ogólnie na forum dużo płaczu że heler to gówno ja osobiście gram daggerem i nie narzekam.

/down

Pisał że nw jak wygląda sytuacja z helerem a że wiem to odpowiedziałem.

Opublikowano

i co to ma wspolnego ??

No ma niestety to, że healler bije 3x mniej ze swojego najlepszego skilla (Przywołanie - 12k) niż np taki WP (Palec - 35k). Healler ma większe szanse na zabicie kogoś hitami na ten moment, ale też nie jest w stanie ustać tych obrażeń jakie dostaje przez te kilka sekund, bo jednak jego hity też nie wynoszą po +30k. Wg mnie healler powinien dostać dokładnie 2x większe obrażenia przy najbliższej poprawie. Nie biłby jakoś nieziemsko wiele, ale na pewno byłoby to do odczucia (tak jak jest to w przypadku innych klas).

nlUSIa9.png

Opublikowano

Więc nie wiadomo co dodadzą , kiedy dodadzą i czy dodadzą ;) balans przynajmniej poprawiony chociaż trochę to można jednak coś porobić . Ja osobiście nie wracam :D 

Opublikowano

Na forum pisali że już kończą pracę na sklepami offline i szarfami ale to będzie wchodzić tak samo jak update 225lv za 2miechy zobaczysz jak do tego czasu nie padnie.

Opublikowano

Serwer dalej dobrze sie trzyma i jest jednym z najlepszych na rynku serwerów Easy.

Polecam i czekam na upadte :) 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Na forum pisali że już kończą pracę na sklepami offline i szarfami ale to będzie wchodzić tak samo jak update 225lv za 2miechy zobaczysz jak do tego czasu nie padnie.

Szybciej niż 2 miechy - nie chcemy wam dać czegoś co nie działa w 100% dobrze.

Opublikowano

Szybciej niż 2 miechy - nie chcemy wam dać czegoś co nie działa w 100% dobrze.

Spoko :D

@top

Przedwczoraj wróciłem na serwer, bo już kompletnie nie ma gdzie grać... Są eventy, nie ma już tych przerw co 15 minut, ogólnie jakoś przyjemniej się gra, więc chyba dam Wam jeszcze jedną szansę... Nie zawiedźcie nas już, @`Mavex

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Spoko :D

@top

Przedwczoraj wróciłem na serwer, bo już kompletnie nie ma gdzie grać... Są eventy, nie ma już tych przerw co 15 minut, ogólnie jakoś przyjemniej się gra, więc chyba dam Wam jeszcze jedną szansę... Nie zawiedźcie nas już, @`Mavex

Co do eventów powiem tak: Dzień Jubilera [*], Bursztynowa Loteria [*] i zobaczymy co z resztą.

Jeśli chodzi o ZUO, to Mavex faktycznie latał i coś tam sprawdzał te boty, ale za wiele ludzi to nie poleciało z banami (nie wiem czy w ogóle ktokolwiek poleciał). Nowi GM'owie faktycznie są sporo na grze, ale co z tego, że stoją w m1 i bawią się komendą /poli i proszą ludzi o to by ich bili, bo pokazują, że są nieśmiertelni, a potem zabijają ich komendą /kill^^ taka trochę żenada. Sam przez ostatnie dni wbiłem na bigu 200 dwoma postaciami i ani razu nie zostałem sprawdzony przez żadnego GM'a, więc po jakich Oni spotach latają i sprawdzają, jak nie po bigach? Nowi TuTorzy - aktywność ich jest o niebo lepsza niż starych TuTorów, więc dobry ruch. 

Mavex ma rację, że nie wprowadzą czegoś co wywoła wielki chaos, bo serwer tylko na tym straci, więc lepiej poczekać na coś dopracowanego.

Serwer ma się dobrze, ale brakuje wg mnie drugiego Mavexa tutaj, bo jeden sam wszystkiego nie ogarnie. Buffnijcie jeszcze heallera i balans będzie prawie zrobiony.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Ile osób gra na serwerze, opłaca się pobierać?

Ludzi wydaję się być dużo jednak o bossy/metki nie ciężko bo idzie je spotkać nawet o tej godzinie bez żadnych problemów, tylko że eventy są tragiczne masa ludzi na marmur hacku/multi ktoś tam pisał że nowy gm często są w grze ale ludzi dalej masa czituje i jakiejś różnicy nie ma no i na - jeszcze ci mogę napisać że od 2tygodni czekam na odpowiedź na support gdzie "Średni czas odpowiedzi na zgłoszenie to 24-36 godzin." a nigdzie nie widnieje żadna informacja że support jest nie czynny czy administracji nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...