Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lourt chyba nie wie że jak zrobił serwer na hamachi to komputer musi być włączony :D a on go wyłącza i grać nie możemy.

Hehe, już działa ;)

Opublikowano

Moglibyscie zrobic cos z ta mapa na 130... bo tylko na 3 spotach leci normalnie exp a ludzi od ch*** (o godz 2 w nocy. Nie wyobrazam sobie co sie dzieje w ciagu dnia). Do tego jeszcze pelno 190+ lvli siedziacych nad kolegami. A kiedy juz masz spota to wlasnie wpadnie taki z kolega i cie poprostu wybije stamtad dorzucajac troche trash talku. ;)

tak jest jak sie nie czyta aktualizacji i smiesza mnie te bitwy o 2spoty w prawy gornym rogu

gdzie mozna spokojnie na wiekszych spotach expić :D bo taki sam exp

moze za miesiac sie ludziki kapna ;)

Opublikowano

za to powinny byc dzisiaj blaski i ten 30% exp.

chcesz blaski za ddosy.. które nie są z ich winy? cleverly.

Opublikowano

a co mnie to obchodzi? jestesmy przeciez konsumentami tego servera. moze im nawet mysz kable zjesc ale rekompensata powinna byc i tak za to ze jest off

Opublikowano

a co mnie to obchodzi? jestesmy przeciez konsumentami tego servera. moze im nawet mysz kable zjesc ale rekompensata powinna byc i tak za to ze jest off

Polecam chleb z masłem smaczny 

Opublikowano

już wystarczy, że zwracają pd.

Opublikowano

Odbywa się przerwa techniczna

wypadałoby.. abyście dawali jakieś info, strona, forum.

Opublikowano

K***a te ddosy dobijają. serwer jest dobry. więc inni admini serwerów pewnie ddosują bo im graczy ubyło i niema kto hajsy w is pchać -,-

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Gość Ramzes.
Opublikowano

@Neema

Podasz jakie bony i staty dla tego szamana pod hity?

Opublikowano

No szkoda , ze administracja od niedzieli nie potrafi tego ogarnąć ...

Serwer był fajny do tej niedzieli , teraz to już jest katastrofa , była przerwa i niby miało wszystko działać , no i działa tylko , że grasz dwie minuty i wywala cały serwer i logujesz się  3 minuty . 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...