Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wywaliło i błąd połączenia, stronka też padła. Coś robicie na serwie? Miałem ukrytą linie czatu i nie widziałem nawet.

Hm, nie robimy żadnej przerwy jak możesz to napisz do mnie na PW

Co do strony to są ataki DDoS na strone/forum

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja bym zrobił tak zablokował wszystkim wejście z zewnątrz po IP i po kolei odblokowywał IP graczy którzy będą pisać pw do admina ze swoim IP i ich IP doda do wyjątku tak robili na Pompamt2 który padł więc żadna reklama ze stroną też tak odblokowywali ;)

img12grosikow.gif

Opublikowano

Ja bym zrobił tak zablokował wszystkim wejście z zewnątrz po IP i po kolei odblokowywał IP graczy którzy będą pisać pw do admina ze swoim IP i ich IP doda do wyjątku tak robili na Pompamt2 który padł więc żadna reklama ze stroną też tak odblokowywali ;)

Chciałoby Ci się odblokowywać ponad 3,5k IP? -.-

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Logowanie znów padło. @xGofer nie okrada? nie wydaję mi się, że przypadkiem zrobił taki błąd. W dodatku poprosiłem o zwrot chociaż połowy i odmówił.

Inspix Góra Sohan u samej góry jest strażnik.

Nawet jeśli wpisał to specjalnie, to wciąż nie jest kradzież :). Ukradł by Ci kase jeśli by ją wziął bez Twojej zgody, ale, że nie patrzysz na cene to trudno ;D. No i kto chodzi z taka kasa w ekwipunku? 50kkk zrozumiem ale ze 150? No i nie musi Ci tego oddać, bo to Twój bład, sam nie raz się tak nabrałem czy tez dałem komuś itemy zamiast swojej 2 postaci i jakoś nie wyzywałem od złodziei :).

Opublikowano

W godzinach szczytu ilość graczy przekracza 3.000  :D

W obecnych warunkach w godzinach szczytu 1k+ xD

Dodano sieci na hamachi czy dalej trzeba czekać aż dodadzą nowe sieci na hamachi by móc się zalogować? xD

Opublikowano

Dodano sieci na hamachi czy dalej trzeba czekać aż dodadzą nowe sieci na hamachi by móc się zalogować? xD

Nwm o co dokładnie Tobie chodzi ale gra już działa normalnie. Serwer jest ON  ^_^

Opublikowano

Działa wszystko bez problemu więc nie ironizuj z tym hamachi, jedynie trochę forum/strona dostaje po dupie c(:

Opublikowano

Chciałoby Ci się odblokowywać ponad 3,5k IP?  -.-

3,5k to jest graczy online a IP to z 5k  xD

Tak to jest jak się oszczędza na stabilności i stawia na hamachi vps.

I tak pewnie zyski macie a żal lepsze filtry kupić i maszynę i tak będzie mieli zyski bo gra dużo ludu

Serwerownia została zmieniona  :P

Opublikowano

Tak to jest jak się oszczędza na stabilności i stawia na hamachi vps.

I tak pewnie zyski macie a żal lepsze filtry kupić i maszynę i tak będzie mieli zyski bo gra dużo ludu

Nie gadaj głupot tylko kup lepszy internet, bo jak narazie to wszytkim wszystko dobrze chodzi po zmianie maszyny.

Opublikowano

Nie gadaj głupot tylko kup lepszy internet, bo jak narazie to wszytkim wszystko dobrze chodzi po zmianie maszyny.

Tak to jest jak ma się neta 5 mb/s  xD

Opublikowano

Kiedyś na globalu grało się z prędkością internetu 512kb/s także nie mów, że dla metka 5mb/s nie wystarcza :v

Opublikowano

Od kiedy "metin" potrzebuje 5mb? Widać jakie masz pojęcie o tej grze i jej wymogach ;D

Zmienili maszynę a rezultat jest taki sam jak był xD

Opublikowano

Od kiedy "metin" potrzebuje 5mb? Widać jakie masz pojęcie o tej grze i jej wymogach ;D

Serwer działa prawidłowo i bez zarzutów. I rezultat nie jest taki sam tylko lepszy.

Opublikowano

Nie no jest znacząca poprawa.

Już 2 konta na CH1 stoją od 2h i żadnego kicka nie było.

Paczujcie clienta przed wejsciem zawsze

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Witam mam pytanie czy do smoczego eq (a tez do next przerobien) da sie wbic jakies przetopy? Bo próbowałem wszystkiego ale nic nie wchodzi i za bardzo nie widzialem tego chyba ze da sie to jakos wytworzyć :)

Jeżeli nie ma czy tez nie da sie wytworzyc to czy administracja planuje cos takiego wprowadzic?

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Witam mam pytanie czy do smoczego eq (a tez do next przerobien) da sie wbic jakies przetopy? Bo próbowałem wszystkiego ale nic nie wchodzi i za bardzo nie widzialem tego chyba ze da sie to jakos wytworzyć :)

Jeżeli nie ma czy tez nie da sie wytworzyc to czy administracja planuje cos takiego wprowadzic?

w eq do expa nie wbijesz przetopów, tylko w eq do pvp

Opublikowano

Cos na forum pisali, że planują przetopy w eq exp wrzucić, ale chyba zrezygnowali.

Opublikowano

Pliki Next Coup, czyli syf reklamowy traktowany jako potencjalnie niepożądany tak w gratisie do clienta ?

tumblrlcyruok12p1qcc5cx.jpg
Opublikowano

Ja juz od 4 dni sie nie moge zalogowac, nawet na minute.

Wywala klienta po wybraniu postaci, co mam zrobic?

Odpal przez Terios.exe  :P

Opublikowano

Pliki Next Coup, czyli syf reklamowy traktowany jako potencjalnie niepożądany tak w gratisie do clienta ?

Nie ma nic groźnego w tym cliencie.

Opublikowano

Działa wszystko bez problemu więc nie ironizuj z tym hamachi, jedynie trochę forum/strona dostaje po dupie c(:

ta ja jakoś nie mogę nawet dodać tematu

wilowo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...