Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak wygląda sprawa z szamanem aptekarzem?

Na pewno zagram na starcie serwera.

Zostały poprawione skile tak poza tym jak wejdziecie do gry odczujecie różnicę od samego początku. A jest to nasza mała niespodzianka ;) Na pewno wam się spodoba 

7026114323042821389393.png

Opublikowano

Juz teraz pomyscie o kilku zaufanych gm zeby choc jeden byl w grze i banowal boty zglaszane przez graczy. Maci jakies logi zeby wylapywac cziterow czy cos, czy bedzie trzeba nagrywac filmiki ?

Opublikowano

Juz teraz pomyscie o kilku zaufanych gm zeby choc jeden byl w grze i banowal boty zglaszane przez graczy. Maci jakies logi zeby wylapywac cziterow czy cos, czy bedzie trzeba nagrywac filmiki ?

Ja będe prawie ciągle On-Line ( oczywiście inni GM też ). Klient został zabezpieczony przed hakami. Spokojnie nie żadne pakowanie moleboxem czy temidą. całkowicie inne i innowacyjne 

Opublikowano

Ja będe prawie ciągle On-Line ( oczywiście inni GM też ). Klient został zabezpieczony przed hakami. Spokojnie nie żadne pakowanie moleboxem czy temidą. całkowicie inne i innowacyjne 

Rozumiem, tylko wiesz kazdy mowi ze ma zabezpieczenia. Najlepiej jak gracze zobacza ze banujecie i jestescie dostepni to ten precedens bedzie mial mniejsza skale :) No juz widac ze sie interesujesz po prezce. Oby tak dalej :)

Opublikowano

Mamy taki mały system banowania ;)

6408414324781331389393.jpeg

9792314324781331389393.jpeg

Zbanowana postać automatycznie dostaje Disconect( nawet z dungeonów )

Gracze widzą na chacie kto za co i na ile został zbanowany

Opublikowano

Mamy taki mały system banowania ;)

6408414324781331389393.jpeg

9792314324781331389393.jpeg

Zbanowana postać automatycznie dostaje Disconect( nawet z dungeonów )

Gracze widzą na chacie kto za co i na ile został zbanowany

Od zawsze chciałem, aby było tak to napisane o banie gracza jak to bywa w innych grach np. CS.

Prawidłowy krok prężnego rozwijania się serwera :)

Pomogłem?? - Daj LUBIĘ TO :D

Opublikowano

Dodatkowo!

Na Alucard.pl została wprowadzona bardzo ważna, a przede wszystkim interesująca graczy, którzy nie chcą wydawać złotówek zmiana.

O co chodzi? Mianowicie wyrównane zostały szanse na rozwijanie swoich postaci. Nie musisz inwestować w Item-Shop, aby Twoja postać była na równi z postaciami, które na pozór wydają się być wyboostowane IS'em.

Wszystko po to, aby pójść Wam na rękę i zmienić rozgrywkę na bardziej dogodną. Pewnie zapytacie co to takiego? To już mała niespodzianka, aczkolwiek możecie się już domyślać. Na starcie serwera wszystkie takie informacje zostaną dokładnie podane, aby gra od samego początku była zdrową rywalizacją, a nie walką o kolejne przedmioty z IS.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Chyba ktos tutaj lubi Hellsing'a :D Alucard- Dracula od tyłu :p serwer prezentuje się bardzo ciekawie, prezentacja też wykonana z należytą dbałością. Jak znajde czas, to zagram. Zwłaszcza, że prezentuje go @Phoenix. ^^

Edit. Lece na resztkach transferu, nie chce mi sie przeglądac poprzednich stron. Nie doczytałam sie co to za typ serwera? :)

igNMhIy.png

Opublikowano

Chyba ktos tutaj lubi Hellsing'a :D Alucard- Dracula od tyłu :P serwer prezentuje się bardzo ciekawie, prezentacja też wykonana z należytą dbałością. Jak znajde czas, to zagram. Zwłaszcza, że prezentuje go @Phoenix. ^^

Edit. Lece na resztkach transferu, nie chce mi sie przeglądac poprzednich stron. Nie doczytałam sie co to za typ serwera? :)

Medium/Hard ;) Jesteś pierwszą osobą (chyba) która przeczytała od tyłu ten napis :P. A chcieliśmy zrobić mini konkurs co oznacza słowo alucard :P

Opublikowano

Medium/Hard ;) Jesteś pierwszą osobą (chyba) która przeczytała od tyłu ten napis :P. A chcieliśmy zrobić mini konkurs co oznacza słowo alucard :P

Wybacz xD Czyli wygrałam? xD trzeba miec talent, by odgadnac zagadke zanim zostanie podana ^^ o, to super. Wlaśnie takie typy wole, umozliwiaja ciekawsza i dluzsza rozgrywke. Mam tylko nadzieje, że client jest przystosowany pod win 8.1 mam wiecznie przy tym problemy z kombinowaniem, by działalo lub nie wywalało podczas tp.

Edit. Czy zamiast GP w konkursie moze zostac zaproponowany trailer?

igNMhIy.png

Opublikowano

Coraz bardziej mi sie to wszytko podoba. Mm nadzieje ze bedzie minimum 1k osob gralo :) A co do tych smoczych monet to bardzo ciekawe :D Chyba pierwsza prezka w ktorej nie ma hejtow od pierwszej strony. To dobrze rokuje :D

Opublikowano

Coraz bardziej mi sie to wszytko podoba. Mm nadzieje ze bedzie minimum 1k osob gralo :) A co do tych smoczych monet to bardzo ciekawe :D Chyba pierwsza prezka w ktorej nie ma hejtow od pierwszej strony. To dobrze rokuje :D

My jesteśmy przyjaźnie nastawieni do wszystkiego i nie odbieramy hejtu jako ataku. Jeśli ktoś ma zarzuty w naszą stronę, to chętnie wysłuchamy/przeczytamy, pod warunkiem, że jest to krytyka konstruktywna i o sensownym podłożu. Błahe lub nieistotne komentarze, które jedyne co mają na celu to wyśmianie z nie wiadomo jakiego powodu puszczamy bokiem, aby skupić się na tym co jest w tym momencie najważniejsze - na Was, graczach. ;)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Wybacz xD Czyli wygrałam? xD trzeba miec talent, by odgadnac zagadke zanim zostanie podana ^^ o, to super. Wlaśnie takie typy wole, umozliwiaja ciekawsza i dluzsza rozgrywke. Mam tylko nadzieje, że client jest przystosowany pod win 8.1 mam wiecznie przy tym problemy z kombinowaniem, by działalo lub nie wywalało podczas tp.

Edit. Czy zamiast GP w konkursie moze zostac zaproponowany trailer?

Można,również trailer. :)

Zagram z chęcią ale mam pytanie, a mianowicie skąd skile na G bo chyba ominąłem to w prezentacji  :D

Dropi sie skrzynie z Metinów - w zależności skrzynia z 1 KU lub 1 - 5. 

Opublikowano

Jest dostępny jakiś BS? 

Są jakieś pety kostiumy na stale ? ( Niektóre pety nie maja czasu )

Fryzury typu dredy itd są gdzieś dostępne ?

Opublikowano

Kto jest sponsorem?

Nie mamy sponsora ;) sam wykładam pieniążki na reklamę czy też maszyny ;)

Jest dostępny jakiś BS? 

Są jakieś pety kostiumy na stale ? ( Niektóre pety nie maja czasu )

Fryzury typu dredy itd są gdzieś dostępne ?

Nie ma BS

Pety są na stałe, niektóre sa na 3 lub 7 Dni ( ale to tylko te z dropu )

Fryzury podstawowe są u NPC za 1k yang, dredów nie ma 

Zapraszamy do oglądania i łapkowania

https://www.youtube.com/watch?v=DqRqyNVFtzY

Opublikowano

Serwer kozak, tylko mysleliscie ile tych sklepików będzie wystawionych? przecież w m1 nie będzie się dało przejsc, może mapa handlowa jakas wielka? Wyjasni ktos jak to będzie wyglądało? 

x

Opublikowano

Serwer kozak, tylko mysleliscie ile tych sklepików będzie wystawionych? przecież w m1 nie będzie się dało przejsc, może mapa handlowa jakas wielka? Wyjasni ktos jak to będzie wyglądało? 

Myślę,że nie będzie z tym problemów,ponieważ 1 postać może wystawić max 3 sklepy,a gdy wszystko zostanie sprzedane sklep zamyka się automatycznie.

Opublikowano

Nie mamy sponsora ;) sam wykładam pieniążki na reklamę czy też maszyny ;)

Nie ma BS

Pety są na stałe, niektóre sa na 3 lub 7 Dni ( ale to tylko te z dropu )

Fryzury podstawowe są u NPC za 1k yang, dredów nie ma 

Zapraszamy do oglądania i łapkowania

https://www.youtube.com/watch?v=DqRqyNVFtzY

P********y na haxach gra, NOK. Hahahaha!!!

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

P********y na haxach gra, NOK. Hahahaha!!!

To nie haxy. Tak jest zrobione celowo ;) Miała to być w sumie niespodzianka ale nam nie wyszło :D heheh. No nic teraz jak już wiecie jest nie odpychanie z konia. Na prawde fajna opcja ponieważ każda klasa ma teraz równe szanse ( prawie równie ) na exp. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...