Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak jak respekt tester wh. Pierdol, pierdol xD

Nie polecam takiego youtubera!

Uuu chwila chwila. Zwolnij troszeczkę bo się za bardzo rozpędziłeś. Każdy gracz będzie miał nie odpychanie. Proszę czytać dokładnie wszystkie posty a pózniej wysnuwać podejrzenia. Pozdrawiam

7026114323042821389393.png

Opublikowano

Tak jak respekt tester wh. Pierdol, pierdol xD

Nie polecam takiego youtubera!

jezu... Przeciez naisal ze to dla kazdego bedzie aby ulatwic exp. Widze ze juz hejterzy nie maja sie do czeg doczepic :D

Opublikowano

Beta musi być, bo jak tu inaczej wyczekać do tego 29 ;D

Najlepiej na 2 dni, bo kto będzie chcial to skonczy po 1 dniu, a komu się bedzie nudzilo zawsze moze zostac ;>

MeYf0tS.gif

Opublikowano

Beta musi być, bo jak tu inaczej wyczekać do tego 29 ;D

Najlepiej na 2 dni, bo kto będzie chcial to skonczy po 1 dniu, a komu się bedzie nudzilo zawsze moze zostac ;>

A wiec zrobimy taką zamkniętą bete. 20-30 osób. Dziś-jutro przygotuję klienta. Klucze pojawią się na naszym FanPage. i będą do wykorzystania jednorazowo. Będzie też selekcja osób na becie. Ci co będa stać w M1 i się bić po prostu zostaną z niej wyrzuceni a na ich miejsce wejdzie ktoś inny

Opublikowano

To nie haxy. Tak jest zrobione celowo ;) Miała to być w sumie niespodzianka ale nam nie wyszło :D heheh. No nic teraz jak już wiecie jest nie odpychanie z konia. Na prawde fajna opcja ponieważ każda klasa ma teraz równe szanse ( prawie równie ) na exp. 

Mi się wydaje że jeżeli każdy będzie miał nieodpychanie na koniu, to nie będzie to wyrównanie szansy na exp u wszystkich klas, a wręcz przeciwnie, woj body i sura wp będą wymiatały z takim czymś, bo co dla biednego daggera da nieodpychanie z konia, jak on i tak z buta cale życie expi. Weapon i body będą tylko maszynami do expienia, i praktycznie jedynymi klasami na serwerze (nie licząc buffów).

Myślałem na serio że ten serwer będzie medium/hard, ale coraz bardziej wydaje mi się że będzie to medium/easy.

Opublikowano

Mi się wydaje że jeżeli każdy będzie miał nieodpychanie na koniu, to nie będzie to wyrównanie szansy na exp u wszystkich klas, a wręcz przeciwnie, woj body i sura wp będą wymiatały z takim czymś, bo co dla biednego daggera da nieodpychanie z konia, jak on i tak z buta cale życie expi. Weapon i body będą tylko maszynami do expienia, i praktycznie jedynymi klasami na serwerze (nie licząc buffów).

Myślałem na serio że ten serwer będzie medium/hard, ale coraz bardziej wydaje mi się że będzie to medium/easy.

Z tym się nie zgodzę.Zakładasz na ninje jakiś miecz i bije się pięknie,zbijasz wtedy szybciej,a body lub weapon i tak mieli moby na kilka uderzeń hitami,a ninja musiał się trochę namachać.

Opublikowano

Trochę nie podoba mi się ten system buffujący ;) 

Poza tym reszta alternatyw jest świetna a głównie sklepy offline ;)

Życzę powodzenia i być może pojawię się na starcie :)

Opublikowano

System buffujacy mi się osobiście spodobał ale podejrzewam ze będzie to miało swoje duże minusy i będzie się bugowało choć mogę się mylić sprawdzimy w praktyce dla samego systemu chętnie zagram

Opublikowano

To nieodpychanie z konia takie średnie według mnie. Będzie płatność PSC? Jacy youtuberzy będą kręcić serię? Diablo zaprzeczył. A i jeszcze jedno, zróbcie coś z tymi KU, bo 55 jak na serwer medium to przesada.

Opublikowano

System buffujacy mi się osobiście spodobał ale podejrzewam ze będzie to miało swoje duże minusy i będzie się bugowało choć mogę się mylić sprawdzimy w praktyce dla samego systemu chętnie zagram

Bugów nie będzie o to możecie się nie martwić,zresztą wejdziecie i zobaczycie:)

To nieodpychanie z konia takie średnie według mnie. Będzie płatność PSC? Jacy youtuberzy będą kręcić serię? Diablo zaprzeczył. A i jeszcze jedno, zróbcie coś z tymi KU, bo 55 jak na serwer medium to przesada.

Diablo,już przecież nawet nagrał:D. Filmik jest na poprzedniej stronie.

Yotuberzy: 1st,bubbex,mateox,zabq,weezy,respect,diim2,hotovsky,redmac,sh4ke,kapi,xcruzer i kilku innych.

Z 1 metina możesz dropnąć szkatę z 1ku i szkatę z 1-5ku,czyli przy dużym szczęściu z 1 metina możesz mieć nawet 1 ku.

Opublikowano

Ale mi chodzi o serie, a nie GP, prezki. :P a PSC?

Nad PSC się zastanowimy.A co do serii to zadecydujemy po starci.Gdy zobaczymy jacy youtuberzy będą mieli większą aktywność pod filmami z serwera.

Opublikowano

A jaki jest sens 3 królestw? Nie dość, że będzie bardziej rozbite to chujno puste jak zawsze. xD

Jeśli dalibyśmy 2 królestwa to jinno i shinso było trochę przeludnione,a w chunjo może nie dużo ale zawsze trochę osób jest.No i walki były by tylko pomiędzy 2 królestwami,a jak wiadomo im więcej tym lepsza zabawa :D

Opublikowano

A co Ci przeszkadza :D, że będą 3 ;D

Kto gdzie lubi to i tak pójdzie ;D, a z chunjo będzie można zrobić jakąś mapę handlową czy coś żeby innych nie zaśmiecać :D

A czy np. jeśli kupię sobie czarną panterę peta, poużywam, poużywam ;D

To potem będę go mógł sprzedać normalnie za yangi czy nie da się handlować ? :D

MeYf0tS.gif

Opublikowano

A co Ci przeszkadza :D, że będą 3 ;D

Kto gdzie lubi to i tak pójdzie ;D, a z chunjo będzie można zrobić jakąś mapę handlową czy coś żeby innych nie zaśmiecać :D

A czy np. jeśli kupię sobie czarną panterę peta, poużywam, poużywam ;D

To potem będę go mógł sprzedać normalnie za yangi czy nie da się handlować ? :D

Petów nie można sprzedawać,można je jedynie przekładać przez depozyt.Jest to jedyny item które nie da się sprzedawać.

Opublikowano

Bugów nie będzie o to możecie się nie martwić,zresztą wejdziecie i zobaczycie:)

Diablo,już przecież nawet nagrał:D. Filmik jest na poprzedniej stronie.

Yotuberzy: 1st,bubbex,mateox,zabq,weezy,respect,diim2,hotovsky,redmac,sh4ke,kapi,xcruzer i kilku innych.

Z 1 metina możesz dropnąć szkatę z 1ku i szkatę z 1-5ku,czyli przy dużym szczęściu z 1 metina możesz mieć nawet 1 ku.

Przy duzym szczesciu mozemy z metina dropnac az 1 ku ??

4uc581.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...