Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisz na PW. Będe rozsyłał ludziom dziś klienta. Tak o 20 myślę ze wszytko będzie ogarnięte i już będzie można zacząć testować. 

Gitara, mam nadzieje, że jestescie otwarci na propozycje :) Akurat dobrze trafiliscie, bo miałem testować inny serwer o tej godz, a że dzisiaj już testy to zaje... Alucard lepszy :D

x

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy z metinów stopniowo wypada więcej ksiąg? Są jakieś pudełka z książkami? Czy normalnie po 1 sztuce? Jaki czas czytania?

Moze wypasc pudelko 1-5 ku , przy duzym szczesciu masz 5 ku z metka ;)

4uc581.jpg

Opublikowano

905871432657007220780.jpeg

Kto zagra z BONUSEM na Alucard.pl? KAŻDY! Łazarski rejon, łazarski serwer!

MAM DO ROZDANIA 2 DODATKOWE WEJŚCIÓWKI NA BETA TESTY!
Należy polajkować ten post i główny z prezentacją oraz udostępnić link do prezentacji w statusie z hashtagiem #Alucard.pl

Spośród osób, które to zrobią, rozlosuję dwie i wyślę im download do clienta w wiadomości prywatnej.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Nic mi teraz nie pozostaje jak cierpliwie czekać i przygotować się na start. Więc jak najbardziej polecam i wbijam na 100%, bo widać, że serwer ma sporo innowacyjnych zmian. :)

a no i jeszcze moja pipeczka @Upss będzie to tym bardziej

Opublikowano

Można dołączyć do bety? Posiadam bardzo wielką ilosc czasu wolnego oraz pewnosc intesywnego testowania serwera :)

Nie zawiedziecie się :D Proszę o PW tutaj lub na forum pod nickiem Aggressive. Pozdrawiam.

Jeżeli nie macie już miejsca to naprawdę szkoda, bo mam wielkie ambicje wobec Alucard, który ma przyszłosc oraz wzbudził moje zainteresowanie. No przykro, ale jest jeszcze szansa :) Czekam z cierpliowscią na odp.

x

Opublikowano

To wszystko wina pogody ;D

Cały dzień pada.. a miałem dziś sobie pobiegać trochuuu -.-

Już nawet słyszę burzę w oddali ;D

MeYf0tS.gif

Opublikowano

ScreaM wiadomo kto dostanie dostep na bete? Napisalem do Ciebie wiadomosc na forum ;d

4uc581.jpg

Opublikowano

ScreaM wiadomo kto dostanie dostep na bete? Napisalem do Ciebie wiadomosc na forum ;d

Mhmm mnie też to ciekawi.. :)

Czekam z cierpliwoscią na odpowiedź od Scream, wysłałem Ci na mpc, ponieważ tutaj jestes bardziej aktywny. 

Phoenix, kiedy wyniki losowania?

x

Opublikowano

Mhmm mnie też to ciekawi.. :)

Czekam z cierpliwoscią na odpowiedź od Scream, wysłałem Ci na mpc, ponieważ tutaj jestes bardziej aktywny. 

Jak się wrzuci klient to Ci co napisali do mnie wiadomość dostaną klienta na beta testy

7026114323042821389393.png

Opublikowano

On zapewne prześle PW za te 30-40 minut jak wrzuci clienta.. wcześniej po co ma każdemu odpisywać " tak dostałeś się  do bety" zbędne tracenie czasu .. cierpliwości ;DD

Bonus zbiedniał i na metku teraz musi zarabiać hah ;D

MeYf0tS.gif

Opublikowano

On zapewne prześle PW za te 30-40 minut jak wrzuci clienta.. wcześniej po co ma każdemu odpisywać " tak dostałeś się  do bety" zbędne tracenie czasu .. cierpliwości ;DD

Bonus zbiedniał i na metku teraz musi zarabiać hah ;D

Ta niedługo założy konto na allegro i Yangami będzie handlował :D

Opublikowano

Mam pas 55średnie i truciaka 55średnie= kox ?

a co jeśli umki 25 pas i 25 w truciaku ?­

Pasów nie da się miksować ;) to w sumie będzie najlepsze bo trzeba będzie coś fajnego wydropić 

Opublikowano
Pasów nie da się miksować  ;) to w sumie będzie najlepsze bo trzeba będzie coś fajnego wydropić 

A jeżeli ktoś zrobi ładny komplet to będzie szczęściarzem i to największym na serwerze.

Czy płatność już działa?

Heniek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...