Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jasne ze możesz zgłosić sherlocku  :D Ikony są ogólno dostępne w internecie ;) Nie są objęte klauzurą autorską. Alee zgłosić zawsze możesz 

Chcesz sie założyć ze jest inaczej?

rYD9JSA.png

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogarniesz expa, bo jest wlaczone nieodpychanie mobkow, wiec mieczyk i jazda :D

Bossy to samo ;p

No właśnie wiem i to jest z*******e nie będzie trzeba odpalać wh ale i tak znajdą się dałny co bd grały na wh i innych gównach :P

Ale chciałbym wbić na Betę i zobaczyć dokładnie jak to będzie z tym expem :D

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Także mógłbym potestować na becie, aktualnie nic nie robię bo siedze na urlopie. Wszelakie moje uprzedzenia rozwiane, to dobrze. Dość sponsorowania jutuberów eSMemami ! Widzę jest Ts3 i zawitam tam, można jakoś złapać jakiegoś Admina na tsie?

Tak ja jestem często na tsie jeśli masz jakieś pytania to zapraszam na ts3-palarnia.pl 

@Edit

Dogadaliśmy się właśnie z Małyszem,który będzie administratorem na naszym serwerze,będzie kręcił także serię z serwera.Zajmie się on także reklamą serwera.

7026114323042821389393.png

Opublikowano

Ogólnie nie jestem przekonany co do niektórych nowości zbędne bajery lecz przekonaliście mnie do wbicia na serwer sklepami offline piękna sprawa. Pytanko jeszcze mam czy jak ktoś gra głównie solo poradzi sobie na serwerze?

Opublikowano

Ogólnie nie jestem przekonany co do niektórych nowości zbędne bajery lecz przekonaliście mnie do wbicia na serwer sklepami offline piękna sprawa. Pytanko jeszcze mam czy jak ktoś gra głównie solo poradzi sobie na serwerze?

Z wszystkim sobie idzie poradzić,jeśli zrobisz dobrą postać.

Opublikowano

Z wszystkim sobie idzie poradzić,jeśli zrobisz dobrą postać.

chodzi mi bardziej o to że przykładowo wróżki smoki itd. świetny zarobek ale niestety tylko dla gildii oczywiście po czasie. To mnie właśnie martwi. Chociaż to dt jak by było prywatne lub szybki resp metków. Pozdrawiam tak czy siak wbije z chęcią i mam nadzieje że się nie zawiodę.

Opublikowano

chodzi mi bardziej o to że przykładowo wróżki smoki itd. świetny zarobek ale niestety tylko dla gildii oczywiście po czasie. To mnie właśnie martwi. Chociaż to dt jak by było prywatne lub szybki resp metków. Pozdrawiam tak czy siak wbije z chęcią i mam nadzieje że się nie zawiodę.

Wróżke zbijesz raczej,z smokiem może być problem.

Opublikowano

Pożyjemy zobaczymy jak to będzie ;D

Ja już sobie 1 kumpla załatwiłem, a może i jeszcze drugi wpadnie ;D

Wiadomo już coś z tą betą ? ;)

MeYf0tS.gif

Opublikowano

383 osób online na mpc  Reklama robi Swoje.. a jeszcze do startu  3 dni .

Z tym BGC dowaliliście :D:D

Jeśli jesteście zainteresowani reklamą napiszcie  na gg :   34042812 .

Mam 1 fajnego ytera 48 tys  widzów, który może Wam coś nagrać :)

Ja osobiście czekam na start !

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Pożyjemy zobaczymy jak to będzie ;D

Ja już sobie 1 kumpla załatwiłem, a może i jeszcze drugi wpadnie ;D

Wiadomo już coś z tą betą ? ;)

Tak. Postaram się tak do 20 wszytko ogarnąć. Słuchajcie kto chce na bete niech napisze mi tutaj ze chce wejść. Napisze do was wiadomości z klientem i założę osobne konta

Opublikowano

Można wziąć udział w beta testach?

Jasne. Tak do 20 ogarnę klienta całego i już będzie można testować. 

PS. Wszystkie zgłoszenia jakie będziecie wysyłać proszę to robić na naszym forum. 

Opublikowano

­Polecam, dobra administracja, Małysz najlepszy youtuber, fajnie się zapowiada.

Zapewne pogram c:

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

­Polecam, dobra administracja, Małysz najlepszy youtuber, fajnie się zapowiada.

Zapewne pogram c:

Z kim pograsz? 8)

Opublikowano

55KU

Unikatowe bronie są pod pvp ,lecz można by je także spróbować zrobić pod exp.

Witam. Gdzie można zgłosić się do udziału w becie? Na forum nie widze odpowiedniego działu, więc mógłbys tutaj podać wszystko PW. Jakis kontakt TS3 jest, czy wszystkie błędy/niedociągnięcia na forum, bo także nie widze tematu? W propozycjach przydałyby się poddziały Przyjęte i Odrzucone :3

x

Opublikowano

Witam. Gdzie można zgłosić się do udziału w becie? Na forum nie widze odpowiedniego działu, więc mógłbys tutaj podać wszystko PW. Jakis kontakt TS3 jest, czy wszystkie błędy/niedociągnięcia na forum?

Napisz na PW. Będe rozsyłał ludziom dziś klienta. Tak o 20 myślę ze wszytko będzie ogarnięte i już będzie można zacząć testować. 

Opublikowano

Scream napisalem na pw ( na forum ) odnosnie bety ;)

4uc581.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...