Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer fajny zagram chetnie. Tylko mam dla was  propozycje: zmiencie lvl hwanga z 55 na np 75 bo od 55 kazdy gracz bedzie mogl miec zbroje juz do konca gry. Po za tym osobiscie nie podoba mi się system tworzenia broni z liter ALUCARD moim zdaniem zbedny bajer mozna to dodac dopiero do roku dwoch istnienia serwera.  Bilety na tombole tylko z bossow troche slabo bo nie kazdemu chce sie je bic. Lepiej ustanic godziny np co dwa dni od 20 do 21 dropia bilety na tombole i robic eventy w ten sposob. Nie podoba mi sie 6/7 bon sory ale na medium/hard to zbedne. Moze po dwoch latach istnienia serwera ale nie teraz. Nie podoba mi sie zwoj buffow bo z takim zwojem mozna wszystko zrobic  powinno to byc na zasadzie ze istnieja trzy takie zwoje. Pierwszy to skille M1 od np 30/35lvl drugi to skille G1 od 55lvlu trzeci do skille P od 80/90 lvl poziomy wybierzcie sobie sami. 

Monety ZIN to troche jak system osiagniec wiec po co te monety? Lepiej zrobic system osiagniec.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbijam, Na 100% będę, mam nadzieje, że nie będzie ujowo i start odbędzie się bez problemów, oraz ludzie itemshopu nie będą mieć znaczącej przewagi ;P

Opublikowano

­

W c**j serwerów to ma

harny, podasz jakiś? chciałbym wejść i sprawdzić jak to wygląda  B)  <3

Opublikowano

Serwer fajny zagram chetnie. Tylko mam dla was  propozycje: zmiencie lvl hwanga z 55 na np 75 bo od 55 kazdy gracz bedzie mogl miec zbroje juz do konca gry. Po za tym osobiscie nie podoba mi się system tworzenia broni z liter ALUCARD moim zdaniem zbedny bajer mozna to dodac dopiero do roku dwoch istnienia serwera.  Bilety na tombole tylko z bossow troche slabo bo nie kazdemu chce sie je bic. Lepiej ustanic godziny np co dwa dni od 20 do 21 dropia bilety na tombole i robic eventy w ten sposob. Nie podoba mi sie 6/7 bon sory ale na medium/hard to zbedne. Moze po dwoch latach istnienia serwera ale nie teraz. Nie podoba mi sie zwoj buffow bo z takim zwojem mozna wszystko zrobic  powinno to byc na zasadzie ze istnieja trzy takie zwoje. Pierwszy to skille M1 od np 30/35lvl drugi to skille G1 od 55lvlu trzeci do skille P od 80/90 lvl poziomy wybierzcie sobie sami. 

Monety ZIN to troche jak system osiagniec wiec po co te monety? Lepiej zrobic system osiagniec.

Hwangów nie będzie miał każdy on 55poziomu ponieważ dropią one w av1,ich drop nie jest też bardzo duży.Bilety na tombolę nie lecą tylko z bossów,dropią także z szkatułek serwerowych.

a fms?

Fms+9 można kupić u handlarze bronią.Zrobiliśmy ten serwer tak,aby do poziomu 80 był to medium,lecz w miarę poziomu serwer idzie w stronę harda

Panowie, a co powiecie na system SZARF jak na plu ? :) 

350px-Estola-trans.png Czy jakiś prywatny server jest w stanie to już zaoferować ?  :P

Zastanowimy się nad tym.Być może dodamy to w późniejszej aktualizacji serwera.Dodanie tego przedmiotu poprzedzimy ankietą,aby wiedzieć czy gracze chcieliby takiej zmiany.

7026114323042821389393.png

Opublikowano

Fajna prezentacja i wgl, lecz serwer nie dla mnie. Życzę powodzenia

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Kolejny serwer z masą bezndziejnych pomysłów... ludzie już nie robią dobrych serwerów. Do wywalenia:

-skile pasywne

-kamienie punktów

Poza tym co to znaczy? Broń dla wojownika czy dla sury i dla szamana? Miecz, wachlarz, dwuręczna czy co komkretnie, ciężko napuisać KONKRETNIE co się dostanie?

Jakieś pasy dodajecie, beznajdziejny inny syf niczemu nei służący. Tylko wydłuża droge do bycia dobrym i feworyzuje is. Proponmuje zamknąć projekt, zanim wogóle się rozpoczął, bo zmarnujecie nerwy czas i pieniądze.

Opublikowano

Kolejny serwer z masą bezndziejnych pomysłów... ludzie już nie robią dobrych serwerów. Do wywalenia:

-skile pasywne

-kamienie punktów

Poza tym co to znaczy? Broń dla wojownika czy dla sury i dla szamana? Miecz, wachlarz, dwuręczna czy co komkretnie, ciężko napuisać KONKRETNIE co się dostanie?

Jakieś pasy dodajecie, beznajdziejny inny syf niczemu nei służący. Tylko wydłuża droge do bycia dobrym i feworyzuje is. Proponmuje zamknąć projekt, zanim wogóle się rozpoczął, bo zmarnujecie nerwy czas i pieniądze.

Zamknij morde o wypierdalaj moze i dostane bana ale h*j.

Jak sie nie podoba to nara idz grac w Notatnik tan nikt ci nie doda nowosci...

Kto bedzie chciał ten bedzie grał.

Prezka Spoczko serwerek tez tylko jakaswieksza reklama i bedzie MEGA.

Powodzenia napewno wbije.

Opublikowano

-skile pasywne

-kamienie punktów

Dziękujemy za 1 hejt:)

PS.Skille pasywne i kamienie punktów to jest to samo.Pasy nie rozumiem w jakim stopniu faworyzują IS,gdy nie ma w is'ie niczego co pomogło by zdobyć/ulepszyć pas.

Jeśli chodzi o te bronie,jeśli dobrze rozumiem że chodzi o bronie unikatowe to dostaje się losową broń dla wojownika 2reke lub miecz.

Opublikowano

Gdzie, jaka będzie reklama?

Do którego lvla można zmienić profesję?

BM da radę wysolować dungeony?

Buffy w itemach działają tylko w m1, m2?

Opublikowano

Gdzie, jaka będzie reklama?

Do którego lvla można zmienić profesję?

BM da radę wysolować dungeony?

Buffy w itemach działają tylko w m1, m2?

Reklama będzie na youtubie oraz facebooku,ruszy ona we wtorek.

Do 30 poziomu.

Ciężko będzie wysolować dungeon bodym lub wp,więc wątpie ale nigdy nie mów nigdy ;)

Buffy w itemach działają tylko na mapach do expa.Zablokowane jest ich używanie w m1/m2, wojnach gildi, mapie ox.

Opublikowano

Proponuje zrobic ankiete co do 6/7 bonu poniewaz wiele osob tego nie chce.

Własnie 6/7 jest dobrym rozwiązaniem ponieważ jeżeli bony dobrze wchodzą to jedynie szczęście w pvp decyduje o wygranej więc popieram 6/7

Opublikowano

Własnie 6/7 jest dobrym rozwiązaniem ponieważ jeżeli bony dobrze wchodzą to jedynie szczęście w pvp decyduje o wygranej więc popieram 6/7

Dobra bardzo fajnie, ze to popierasz. Ale trzeba zrobic ankiete i tyle zeby sie upewnic czy serwer nie straci przez to na ilosci graczy.

Opublikowano

Dobra bardzo fajnie, ze to popierasz. Ale trzeba zrobic ankiete i tyle zeby sie upewnic czy serwer nie straci przez to na ilosci graczy.

Serwer Arianea posiada 6/7 i jakoś ludzie nie narzekają więc według mnie to jest bardzo dobry pomysł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...