Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile kosztuje cały odpał w isdo expa ( pet, doś, kostium, maska i inne gunwa które się znajdą się tam )

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile kosztuje cały odpał w isdo expa ( pet, doś, kostium, maska i inne gunwa które się znajdą się tam )

Po pierwsze proponował bym aby pisać bardziej po polsku, na pewno ułatwi to nam sprawę nam jak i użytkownikom całego MPCForum. Po drugie w is nie ma żadnych masek. Po 3 wydaje mi się ze takie pytania są dosyć nie stosowne. Kiedy wszytko zostanie otwarte sprawdzisz ;) Pozdrawiam

7026114323042821389393.png

Opublikowano
Po pierwsze proponował bym aby pisać bardziej po polsku, na pewno ułatwi to nam sprawę nam jak i użytkownikom całego MPCForum. Po drugie w is nie ma żadnych masek. Po 3 wydaje mi się ze takie pytania są dosyć nie stosowne. Kiedy wszytko zostanie otwarte sprawdzisz  ;) Pozdrawiam

Beta była, będzie? Czy nie będzie nic takiego?

Heniek.

Opublikowano

I antyreklama "reklamuje" serwer...
Oby bez takich cyrków jak na mori**

Serwer bardzo ciekawy. Oby bez bugów i przekrętów.

Opublikowano

Nawet 2 :D

1817714323216551389393.jpeg 4539114323217131389393.jpeg

A co tam Rabadon zawsze spoko ;D 

Co do serwera to widzę coś ciekawego i fajnie, że daliście sklepiki offline ;d

Powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Ech, zobaczyłem jutuberów. R3spekt anty reklama. Już wyczuwam przekręty jak na poprzednich serwerach.

Ehh ludzie. Proszę was czytajcie moje posty, nakręcił nam jeden odcinek. GamePlay z serwer... Nie mówcie ze to aktyreklame bo tak nie jest. To tak jakby wykupić w TVN reklame niby każdy ich nienawidzi ale na serwer by weszli...

Opublikowano
Ehh ludzie. Proszę was czytajcie moje posty, nakręcił nam jeden odcinek. GamePlay z serwer... Nie mówcie ze to aktyreklame bo tak nie jest. To tak jakby wykupić w TVN reklame niby każdy ich nienawidzi ale na serwer by weszli...

Czyli on będzie grać czy nie? Jeżeli gra to zawsze są przekręty do cholery :/ 

Heniek.

Opublikowano

Czyli on będzie grać czy nie? Jeżeli gra to zawsze są przekręty do cholery :/ 

Chwila chwila... bo zaczyna to być śmieszne powoli. Uważasz ze nawet jeśli by tu grał to ja mam mu coś dać? pomóc w czymś. Dla mnie każdy jest graczem i użytkownikiem. Nie ma traktowania równy i równiejszy. 

Opublikowano

Teraz już wiem czemu riot usunął dfg...
Przez ten was nędzny metinowski server rito musiało dodac nowy item zeby ap assassiny były playable.
.l.

A tak na poważnie fajnie to wyglada, duzo ciekawych nowosci, a przede wszystkim praktycznych ale..
Jest ich lacznie zbyt duzo i niektore sa moim zdaniem zbedne.
Po 1 jesli tombola to nie ziny i na odwrot, to i to, to za duzo
Te systemy nabijane na potwory yangi itp, moim zdaniem za duzo z tym pier*****
Mam wrazenie ze chcieliscie napchać tyle nowosci ile tylko znalezliscie zeby chwyciło
No mnie nie chwyciło bo znam duzo privow gdzie troche nowosci jest a sa tak zbalansowane ze tak powiem ze wszystko ze sobą wspolgra, tutaj na pierwszy rzut oka za duży burdel.
Ale z ostateczną oceną wstrzymam sie do jakiegos czasu po starcie, oczywiscie nie zagram ale chetnie wyslucham opini graczy.

Od x czasu czekam na jakis wielki przyszlosciowy projekt na rynku metina ale to napewno nie jest to na co czekam :D

Tak czy siak powodzenia z projektem.

btw. wiecie ze moge w kazdej chwili wyslac zgloszenie do riotu?

rYD9JSA.png

Opublikowano

Chwila chwila... bo zaczyna to być śmieszne powoli. Uważasz ze nawet jeśli by tu grał to ja mam mu coś dać? pomóc w czymś. Dla mnie każdy jest graczem i użytkownikiem. Nie ma traktowania równy i równiejszy. 

Nawet nie wiesz ile razy ja to czytałem. Przez takich pseudo jutuberów serwery padają bo wychodzą przekręty lub dostaje miliony SM. Bo przecież nikt za darmo nie nakręci tego śmiesznego filmiku.
Zobaczymy po starcie jak będzie.

Heniek.

Opublikowano

Nawet nie wiesz ile razy ja to czytałem. Przez takich pseudo jutuberów serwery padają bo wychodzą przekręty lub dostaje miliony SM. Bo przecież nikt za darmo nie nakręci tego śmiesznego filmiku.

W jakim świecie Ty zyjesz.

Jak grales na serverach gdzie administracja miala 2 hamachi i wziela sie za dedyka oraz zaprosiła na swoj server kolegow to mozesz miec spaczone pojęcie o privach ale czas sie obudzić.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Za całą reklame płacimy w PLN ;) 

Opublikowano

Można się zgłaszać na testera do bety? W metina gram już blisko 7 lat, obecnie jestem na studiach i mam teraz sporo wolnego czasu żeby przetestować sewer;)

Opublikowano

Można się zgłaszać na testera do bety? W metina gram już blisko 7 lat, obecnie jestem na studiach i mam teraz sporo wolnego czasu żeby przetestować sewer;)

Tak, jeśli dziś wszytko przygotuje to tak. Bedzie zamknięta beta ;)

.

btw. wiecie ze moge w kazdej chwili wyslac zgloszenie do riotu?

Jasne ze możesz zgłosić sherlocku :D Ikony są ogólno dostępne w internecie ;) Nie są objęte klauzurą autorską. Alee zgłosić zawsze możesz 

Opublikowano

­Serwer ProBoszcza. Polecam.

­a5kpx.png

Pamiętaj księżniczko, łobuz kocha najbardziej ! :*

Opublikowano

­Serwer ProBoszcza. Polecam.

:DxD ciekawe ile jeszcze przewinie się takich opinij, wcześniej pisali ze to jakiegoś santriela :D haha

Przedstawiam skład administracji: [GA]Smile, [GA]OnegA, [GA]ScreaM.  i paru GM ale to osoby wszystkie nam znane

Opublikowano

Także mógłbym potestować na becie, aktualnie nic nie robię bo siedze na urlopie. Wszelakie moje uprzedzenia rozwiane, to dobrze. Dość sponsorowania jutuberów eSMemami ! Widzę jest Ts3 i zawitam tam, można jakoś złapać jakiegoś Admina na tsie?

Heniek.

Opublikowano

prezentacja całkiem ładna, lecz serwer taki średni, za dużo tego wszystkiego nayebane  ;)

Opublikowano

Im więcej tym lepiej, zawsze dużo różnorodności.. prosty metin staje się nudny po jakimś czasie.. Chyba nigdy w bardziej rozwinięte gry nie graliście skoro tak narzekacie..

MeYf0tS.gif

Opublikowano

No no serwer Bomba ;D Mam nadzieje ze tak wyjdzie w praktyce ^^ Mam nadzieje ze Hax'y dzialaja ; P (swiruje) Czekam na start jeszcze nigdy nie widzialem takiej odjazdowej Prezki ; P Mozna sie zapisac na bete? I czy ci pseudo jutuberzy nie beda dostawac po 1000000 smow tak jak na Sroriesie? 

Opublikowano

No no serwer Bomba ;D Mam nadzieje ze tak wyjdzie w praktyce ^^ Mam nadzieje ze Hax'y dzialaja ; P (swiruje) Czekam na start jeszcze nigdy nie widzialem takiej odjazdowej Prezki ; P Mozna sie zapisac na bete? I czy ci pseudo jutuberzy nie beda dostawac po 1000000 smow tak jak na Sroriesie?

No do chuja pana, już 3 razy pisał, że nie daje SMów youtuberom...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...