Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja całkiem ładna, może zawitam. Skąd bronie na 75? Pety tylko z ISu? Ta nazwa serwera nie pochodzi czasem od starego nicku pewnego youtubera?...

Pety można zdobyć w grze z tomboli oraz za monety zin.

Nazwa pochodzi od postaci z anime.

Jaki skład, bo chyba nie doczytałem;?

Zagram na 100%, to będzie serwer spełniający moje oczekiwania,  pod względem rozgrywki, oczywiście patrząc na prezkę, jak będzie beta, to spróbuję wejść :)

Smile,ScreaM,OnegA,Phoenix

7026114323042821389393.png

Opublikowano

Jedna z lepszych prezentacji jakie sie pojawiły na mpc. Czekam na server z niecierpliwością. Mam nadzieje , że ogarniecie fajną reklamę i będzie tego luda 1000 + :)

Reklama spełni na pewno Wasze i nasze oczekiwania i nie zabraknie Wam kompanów do gry ;)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

hmm kd w handlarki zmianki 6-7 dodania 6-7, 1-4 u handlarki kolczyki znacznie podnoszące statystyki u handlarki

zbroje na 48 nawet u handlarki, kurcze dużo rzeczy pod nosem jak na medium/hard.

Nigdzie chyba nic nie doczytałem o skillach, a przeczytałem całą prezke :D

Opublikowano

hmm kd w handlarki zmianki 6-7 dodania 6-7, 1-4 u handlarki kolczyki znacznie podnoszące statystyki u handlarki

zbroje na 48 nawet u handlarki, kurcze dużo rzeczy pod nosem jak na medium/hard.

Nigdzie chyba nic nie doczytałem o skillach, a przeczytałem całą prezke :D

Skille wbija się normalnie za pomocą instrukcji do g,a za pomocą kamieni do P.Książki lecą z szkatułek które można zdobyć z metinów.Można wydropić szkatułki z 1instr lub 1-5 instr.KD u handlarki są +4 więc nie za dużo one dają.6,7 Bon nie jest tani,lecz można go także wydropić z bossów.

Opublikowano

do szkatułek serwerowych dodałbym drop dopalaczy boga smoków i rosek lub dodać inną sszkatułke dla urozmaicenia z dropem

Dłoni krytyka (3 szt) 

Przebicia (3 szt)

Atak, zycie, obrona boga smoków (2 szt)

Roski (2 szt) 

;]

Pozdrawiam 

ADVSWVG

Opublikowano

do szkatułek serwerowych dodałbym drop dopalaczy boga smoków i rosek lub dodać inną sszkatułke dla urozmaicenia z dropem

Dłoni krytyka (3 szt) 

Przebicia (3 szt)

Atak, zycie, obrona boga smoków (2 szt)

Roski (2 szt) 

;]

Pozdrawiam 

ADVSWVG

Na wyższym poziomie sporo tych dopalaczy dropi z bossów,dropią także one za monety zin,ale przemyślimy nad dodaniem dopalaczy(Lecz na pewno bez rosek).

Opublikowano

serwerek zapowiada się ciekawie,aczkolwiek mogliście się zaopatrzyć w lepszą strone :D

Polecam

lqn1ws1buph9.png

Opublikowano

Panowie, a co powiecie na system SZARF jak na plu ? :) 

350px-Estola-trans.png Czy jakiś prywatny server jest w stanie to już zaoferować ?  :P

Opublikowano

​łohohooooo :O oryginalnie zrobiona prezentacja bardzo pięknie się prezentuje aż chce się grać powodzenia na starcie :)­Jak szarfy dodacie to na pewno wuchta wiary przyjdzie na wasz serwer :)

2i29cae.png

Opublikowano

­

Panowie, a co powiecie na system SZARF jak na plu ? :) 

350px-Estola-trans.png Czy jakiś prywatny server jest w stanie to już zaoferować ?  :P

W c**j serwerów to ma

Phoenix, coś czuje, że teraz każda osoba co miała warny/bany od Ciebie (chodzi mi bardziej o techników) odegra się na tobie... a raczej na serwerze :P Ale cóż, powodzenia. Spora prezentacja nawet i to mi się podoba, kawałek sprawdziłem i nawet fajnie, dziś dokończe ;p

Opublikowano

­

W c**j serwerów to ma

Phoenix, coś czuje, że teraz każda osoba co miała warny/bany od Ciebie (chodzi mi bardziej o techników) odegra się na tobie... a raczej na serwerze :P Ale cóż, powodzenia. Spora prezentacja nawet i to mi się podoba, kawałek sprawdziłem i nawet fajnie, dziś dokończe ;p

Trzeba być skończonym debilem, żeby "odgrywać się" za głupie warny na MPC Forum.

Serwer ciekawy, kilka fajnych rozwiązań, dodatkowo inna niż wszystkie prezentacja.

­

Opublikowano

­

W c**j serwerów to ma

To już faktycznie trzeba mieć nie po kolei w głowie, żeby odgrywać się za warny na forum. Zresztą prawie każdy był słuszny i miał uzasadnienie :P

Mam nadzieję, że do takiego zachowania nie dojdzie, ale gdyby jednak, to zapraszam taką osobę do siebie, chętnie porozmawiam, wytłumaczymy sobie wszystko i dojdziemy do porozumienia ;)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Spamują mi jakimś metinowskim gównem na facebooku na pw, żeby wpaść i zobaczyć co to za serwer.
Znajdźcie sobie inną formę reklamy, idioci. Funpage zreportowany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...