Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko pamietajcie, ze skoro w pve niektore klasy maja latwiej, to w pvp te najtrudniejsze w prowadzeniu powinny miec lekka przewage.

Opublikowano

Zapodajcie prezentację w Publikacjach ! :)
Mija druga doba bety, więc czas na małe podsumowanie. Przegrałem 15h sprawdzając między innymi dokładność wykonania miast, drop z poszczególnych metków, jakość expienia i misji oraz co najważniejsze tych wszystkich nowości o których możemy dowiedzieć się w prezentacji. Przetestowałem biologa, dungeony np. wieżę demonów szukając błędów które kiedyś można było spotkać na innych serwerach. 
Jakie są moje wrażenia? 
Serwer powala z nóg, miałem największe obawy co do tych nowości a po przetestowaniu jestem nimi zachwycony. Nagrody za biologa są ciekawe, przydatne i zrównoważone do typu tego serwera. Uważam że jest dopięty na ostatni guzik.
Nie zostało mi nic innego jak polecić ten serwer i powiedzieć do zobaczenia w grze!

pozdrawiam Lazar. 

Opublikowano

nwm czemu ale wyczuwam serwer ProBoszcza :D

Łoo nie Ty pierwszy wyczuwałeś :D :D hehe

PS. Nie to nie serwer nicu nie będę jego wymieniał. 

7026114323042821389393.png

Opublikowano

Z tego co widzę w eq,pety fryzy itp można wkręcić niezłe odp na umki.Mam nadzieje że pvp nie będzie wyglądało jak na pandorze ;-;

Opublikowano

Właśnie klasy magiczne będą tu miały szanse w pvp ? bo tak patrze bonusy i nie za bardzo to widzę .

jak koledzy wyżej pisali testowaliśmy pvp i klasy są bardzo wyrównane

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Drop z szkaty ripera taki jak na PL czy usuneliscie smieci?

Tak, usunięte śmiecie ten serwer takie podstawy ma ogarnięte w 100% już niewiele zostało do startu :))))))

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Tak, usunięte śmiecie ten serwer takie podstawy ma ogarnięte w 100% już niewiele zostało do startu :))))))

Czyli ze szkaty ripa dropia bronie 75 lvl ? Bo widzialem na filmiku ze 10 malzy droplo komos i jakies potki. Tak wiec jaka szansa na trute ze szkaty ripa ?

Opublikowano

Dodajcie prezentacje do publikacji serwerów to już ten czas i byle do 20 godziny :)

Prezentacja w publikacji pojawi się wieczorem kilka h przed startem.

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Czyli ze szkaty ripa dropia bronie 75 lvl ? Bo widzialem na filmiku ze 10 malzy droplo komos i jakies potki. Tak wiec jaka szansa na trute ze szkaty ripa ?

Truty ze szkat lecą i jest na pewno większa szansa niż normalnie a dokładnie to nie wiem jak jest.

Opublikowano

Widzicie?

To jest ten przykład, w którym czarno na białym widać jak stoi polski youtube. Jak to Bambus3k powiedział... Prywatne serwery promują tych youtuberków, którzy JESZCZE dostają hajs od serwera (bo słyszałem, że GM odpłatnie).

Płacicie jemu i jeszcze mu pomagacie udostępniając jego filmy :D

to tylko moja prywatna dygresja jak coś

@@@@

Będzie prywatne DT?

Opublikowano

Widzicie?

To jest ten przykład, w którym czarno na białym widać jak stoi polski youtube. Jak to Bambus3k powiedział... Prywatne serwery promują tych youtuberków, którzy JESZCZE dostają hajs od serwera (bo słyszałem, że GM odpłatnie).

Płacicie jemu i jeszcze mu pomagacie udostępniając jego filmy :D

to tylko moja prywatna dygresja jak coś

@@@@

Będzie prywatne DT?

Najwidoczniej kolego jesteś na tym etapie że nie wiesz jak działa prawidłowa reklama, youtuber ma za zadanie ściągnąć od siebie jak najwięcej graczy, co daje serwerowi promowanie ich filmów na mpc,fb,serwer ? to że gracze widzą że reklama została wykupiona i że serwer nie żałuje środków na poszerzanie własnych horyzontów. Ale widzę że problem nie polega na tym że wrzucają tylko że coś ci nie pasuje Małysz bo od samego początku się do niego przywalasz ;/

A nawiązując do Bambuska to już nie te czasy co kiedyś, najlepszym przykładem jest Balmora2 gdzie już graczy nie ma prawie wcale, porównując ją do balmory s1 wyszła jak jedne wielkie g....  każdy reklamuje serwer na swój sposób a rezultaty będą widoczne po 1 miesiącu.

Opublikowano

Najwidoczniej kolego jesteś na tym etapie że nie wiesz jak działa prawidłowa reklama, youtuber ma za zadanie ściągnąć od siebie jak najwięcej graczy, co daje serwerowi promowanie ich filmów na mpc,fb,serwer ? to że gracze widzą że reklama została wykupiona i że serwer nie żałuje środków na poszerzanie własnych horyzontów. Ale widzę że problem nie polega na tym że wrzucają tylko że coś ci nie pasuje Małysz bo od samego początku się do niego przywalasz ;/

K***a wy naprawde jesteście tak ograniczeni? Nikt nie potrafi racjonalnie odpowiedzieć na ŻADNE moje pytanie - tylko od razu jakiś hejt. To co akurat ty napisałeś jest idiotyczne, przeczytaj to jeszcze raz i wytłumacz mi jak działa reklama.

Dalej pytam co z prywatnym DT? Na to też mi odpowiedz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...