Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tą reklamą to dojebaliście :O

Jestem pod wrażeniem

Proponuje z 12 ch bo ludzi jak napiździ to mi chomiki bojowe nie zdążą kompa napędzać

Na ch4 bede miał lagi bo na ch1 gra za dużo osób :| 

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tą reklamą to dojebaliście :O

Jestem pod wrażeniem

Proponuje z 12 ch bo ludzi jak napiździ to mi chomiki bojowe nie zdążą kompa napędzać

Na ch4 bede miał lagi bo na ch1 gra za dużo osób :| 

6 Ch będzie. Zobaczymy ile ludzi bedzie ;) 

7026114323042821389393.png

Opublikowano

Kto od Bonusa?

Sorry, ale musiałem

żeby nie było że offtop to serwer bardzo ciekawie się zapowiada i pomimo tego, że nie gram w metina tu na pewno zagram

9amUS1C.png
Opublikowano

Wszystko spoko od strony clienta lecz strasznie gryzą w oczy te ramki jak się najedzie na item powinny być chociaż troszkę przeźroczyste. Niby nic ale gryzie mnie to strasznie w oczy i nie tylko mnie będzie to doskwierało podejrzewam.

Opublikowano

Serwer zapowiada się epicko.

Poprawcie przy Azraelu 10 "pietWo" DT

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Exp leci dobrze. 
Drop yang też jest ok.

Spoty w dolinie świetny pomysł.

Mały drop rad/egzo z metków 
Często występuje brak zadawanego dmg w mooby/metiny

Opublikowano

Serwer polecam, na start na pewno zawitam.

Jedna rzecz mnie zniechęca, co ze szkłem intuicji? Bo nie można bez tego szkła pokazywac przedmiotów, a jest to bardzo niewygodne i według mnie powinna byc możliwośc pokazywania przedmiotów bez szkła, będzie taka możliwośc?

Opublikowano

Serwer polecam, na start na pewno zawitam.

Jedna rzecz mnie zniechęca, co ze szkłem intuicji? Bo nie można bez tego szkła pokazywac przedmiotów, a jest to bardzo niewygodne i według mnie powinna byc możliwośc pokazywania przedmiotów bez szkła, będzie taka możliwośc?

Szkła intuicji dropią ze szkatułek serwerowych oraz standardowo bossy/metki :)

Opublikowano

Mały drop rad/egzo z metków 

Często występuje brak zadawanego dmg w mooby/metiny

To w końcu hard :) Gdyby leciały jak masło to duża część ludzi by miała po krótkim czasie skile P... Dobrze że słabo lecą rady i egzo i tak niech zostanie.

Co do braku zadawanego dmg w moby i w metiny zgadzam się. Trzeba odjechać i podjechać do metina/moba jeszcze raz aby nabijało dmg.

Pomogłem?? - Daj LUBIĘ TO :D

Opublikowano

To w końcu hard :) Gdyby leciały jak masło to duża część ludzi by miała po krótkim czasie skile P... Dobrze że słabo lecą rady i egzo i tak niech zostanie.

Co do braku zadawanego dmg w moby i w metiny zgadzam się. Trzeba odjechać i podjechać do metina/moba jeszcze raz aby nabijało dmg.

Tylko zauważ że do przeczytania jest 55 KU na jeden skill. Z ponad 30 metków mam drop 4 egzo i 1 rady.

Mam nadzieję że na wyższych lvlach drop tych rzeczy jest znacznie lepszy.

Dziwne zagranie z biologiem.

Zęby orka co 30minut czyli łącznie 5h. Serwer medium i w 5h idzie wbić na luzie 50lvl. Ludzie na 80lvlu będą oddawać ks klątw.

Proponuję aby zęby orka/ks klątw oddawać co 5-10minut ewentualnie bez oczekiwania na kolejny przedmiot. 

Jest dostępny BS? 

Jest gdzieś zakładka z bonusami jakie posiada postać?

Opublikowano

Tylko zauważ że do przeczytania jest 55 KU na jeden skill. Z ponad 30 metków mam drop 4 egzo i 1 rady.

Mam nadzieję że na wyższych lvlach drop tych rzeczy jest znacznie lepszy.

Dziwne zagranie z biologiem.

Zęby orka co 30minut czyli łącznie 5h. Serwer medium i w 5h idzie wbić na luzie 50lvl. Ludzie na 80lvlu będą oddawać ks klątw.

Proponuję aby zęby orka/ks klątw oddawać co 5-10minut ewentualnie bez oczekiwania na kolejny przedmiot. 

Jest dostępny BS? 

Jest gdzieś zakładka z bonusami jakie posiada postać?

Jejku serwer nie jest robiony pod Ciebie... Jak chcessz biologa co 1 sek i skille p na starcie to idz na easy. To jest to ze serwer jest zrownowazony, niektore rzeczy sa trudniejsze drugie zas latwiejsze. I to moze sie okazac sukcesem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...