Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Biolog dropi na kazdym lvl. Czyli np na 90 dropnie mi zab orka?

Ku to z metka mi 8 droplo wiec jest git.

Tak biolog dropi na każdym Lv. Czyli na 90 dropniesz ząbka 

7026114323042821389393.png

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie jest to najlepszy pomysł ponieważ część osób po przeczytaniu ~30ku już będzie miało na g1 natomiast najbardziej poszkodowana część graczy dopiero po przeczytaniu 55ku.

Różnica ~20ku do przeczytania to na pewno nie będzie nic fajnego dla graczy.

m2 - 1 

m3 - 2

m4 - 3

m5 - 3 

m6 - 4

m7 - 4

m8 - 4

m9 - 5

m10 - 5

m11 - 6

37 ku do g1.

Proponuję dla administracji wprowadzenie ankiety dotyczącej wbijania umiejętności.

Drop ku/egzo/rad przy ogromnej liczbie graczy (bo zapewne sporo osób zagra) będzie słaby, niesatysfakcjonujący.

Kolego, zauważ , że to jest medium/hard, zbyt bardzo się przyzwyczailiscie do EASY.. będą dropiły regularnie egzo i rady, więc nie będzie problemu ;) Co do BS też jestem przeciw, trzeba będzie ręcznie wbić i nie każdy będzie ganiał wtedy z eq perf, również wbicie ręcznie takich bonusów jest + dla satysfakcji jak i dla gospodarki :)

x

Opublikowano

Przydał by się anty exp. Mógłbym stworzyć dropa 30lv do m1. No na czymś trzeba zarobić.

Kolego, zauważ , że to jest medium/hard, zbyt bardzo się przyzwyczailiscie do EASY.. będą dropiły regularnie egzo i rady, więc nie będzie problemu  ;) Co do BS też jestem przeciw, trzeba będzie ręcznie wbić i nie każdy będzie ganiał wtedy z eq perf, również wbicie ręcznie takich bonusów jest + dla satysfakcji jak i dla gospodarki  :)

Tak, precz z BS. Leniwi ludzie i tyle.

A jeżeli nie było by BS'a to bony śmieciowe wyrzucić.

Heniek.

Opublikowano

Coś mi się wydaje , że ten serwer rozpieprzy system reszty serwerów ;D

No ja gram na becie i siedzę z GA praktycznie całe dnie na ts i zapierdalają jak tylko się da jakiś bug ? za chwile wszystko naprawione :D 

Serwer jest z*******y ! 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

No ja gram na becie i siedzę z GA praktycznie całe dnie na ts i zapierdalają jak tylko się da jakiś bug ? za chwile wszystko naprawione :D

Serwer jest z*******y ! 

Podasz linka do bety ? 

Opublikowano

Podasz linka do bety ? 

musisz wejść na Ts3-Palarnia.pl i tam cie GA zarejestruje na betę i poda link do klienta jak są jeszcze miejsca ale to już niech się ScreaM wypowie

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Jak wyglada sprawa z militarem? trzea dropic medale? co ile sie czyta? Moznaby oddac medale do handlary, bo trudny loch nieaktywny :/

Opublikowano

Na waszym miejscu nie jarał bym się tak.

Z tego co wiem, to nie jest ich pierwszy start. 

Serwer startuje po raz pierwszy i zapowiada się mega kozacko, nie dziwie się że chcesz mu zjechać opinię bo zabierze naprawdę wielu graczy z konkurencyjnych serwerów.

Wyrzucone na ziemie przedmioty nie znikają,

@edit:znikają po bardzo długim czasie :P

Z tego co wiem administrator naniósł poprawki już na główny serwer oraz kilka fajnych rzeczy które usprawnią grę których nie spotkacie na becie :)

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Ciekawe czy to wypali.. :) 

W IS dostępne wszystko? szkaty truty? :) Bez is nie ugrasz nic?

Zmieńcie te ku bo to niszczy cały serwer.. Lub przynajmniej że może wejść od m7 już na G..

Opublikowano

Ciekawe czy to wypali.. :)

W IS dostępne wszystko? szkaty truty? :) Bez is nie ugrasz nic?

Zmieńcie te ku bo to niszczy cały serwer.. Lub przynajmniej że może wejść od m7 już na G..

Co do isa to nie wiem ponieważ jest nie aktywny ale co do ku już ci mogę powiedzieć że od m7 może wejść skil na G oczywiście zależy od farta, nawiązując jeszcze raz do isa myślę że nie powinno być w nim żadnych trut itp. ponieważ mają być tam podstawowe rzeczy, jakieś wspomagacze ale wszystko dostępne w grze.

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Ah, no szczerze mówiąc troszkę nie mogę się doczekać. Mam nadzieję, że to wypali. Szkoda, że nie załapałam się na betę, zaspałam xD

Opublikowano

Kiedy będzie Client?

Coś administracja mówiła że dzisiaj w 100% ale o której to nie wiem ;/

Opublikowano

Kiedy będzie Client?

Tak tak jak go przygotuję to wrzucony zostanie tutaj i na stronę. Nastąpi to dziś tylko wszystko posprawdzam jeszcze 

7026114323042821389393.png

Opublikowano

Strasznie głupio Wygląda jak Opiekun Forum ma Problem z podstawowymi zasadami pisowni !

Opublikowano
Tak tak jak go przygotuję to wrzucony zostanie tutaj i na stronę. Nastąpi to dziś tylko wszystko posprawdzam jeszcze 

Trzeba będzie pobierać nowego clienta czy ten z bety trzeba będzie spaczować?

Heniek.

Opublikowano

4289514323048471389393.pngStrasznie słabe logo.

http://prntscr.com/7abiwg<- "Regumalin" - rozumiem, gdyby było po 22... Nie wspomnę już o "Ekipa Kto Co i dlaczego".

To również bardzo słabo wygląda -> http://prntscr.com/7abjah

Prezentacja jest ładna, poza tymi kilkoma szczegółami.

http://prntscr.com/7abn3n<- myślałam, że styl pokemona? już dawno wyszedł z mody.

Witajcie w Tym temacie przedstawię Wam ekipe serwera i jaką pełnia Funkcję :

Opiekunka  Kamisama - Mama dla Administracji i pani dla Was biggrin.png 

​-Pełni rolę Opiekuna Forum i wyłącznie Forum. Nie jest żadnym GM , nie pisać Skarg dotyczących Gry itd.

Administracja- Głowny Admin Serwera. Admin zawsze ma rację .

Rażą błędy oraz taki "styl pisania". Nie używaj spacji przed przecinkiem i kropką. W innych tematach również są błędy, nikt nie jest idealny, ale bez przesady. Może zbytnio czepiam się, jednak dla mnie jest to trochę śmieszne, bo osoba wydaje się być niepoważna (bez urazy).

Na forum spojrzałam, bo chciałam sprawdzić, kto jest w ekipie. Kojarzę tylko Małysza, więc ze względu na niego mogę serwer polecić, go go Teemo! :ninja: 

Powodzenia z serwerem! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...