Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy małysz będzie miał kaganiec na GM`ie?

kaganiec ? 

K***a lepiej sobie pierdolnij kaganiec na ryj idioto nawet nie wiesz co Małysz może zrobić na tym GM a się wpierdalasz... 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

kaganiec ? 

K***a lepiej sobie pierdolnij kaganiec na ryj idioto nawet nie wiesz co Małysz może zrobić na tym GM a się wpierdalasz... 

Respect też nigdy nic nie może ( ͡° ͜ʖ ͡°) 

To gdzie się dowiem co może, a co nie - zapytałem przecież. Widzę melancholijny fan Małyszka. 

@Kamilex122

tumblr_li3wvnDa8G1qb84lwo1_400.gif

Opublikowano

Respect też nigdy nic nie może ( ͡° ͜ʖ ͡°) 

To gdzie się dowiem co może, a co nie - zapytałem przecież. Widzę melancholijny fan Małyszka. 

Małysz może tylko banować graczy

Teleportować się do graczy 

kikać graczy i inne proste rzeczy nie będzie żadnego rozdawania itemów ani nic takiego jeśli o to ci chodzi.

W piątek przed startem Małysz nagra filmik i pokaże co może zrobić na GM... 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Za bardzo zmniejszyliscie drop itemkow do biloga. Teraz na 10 lvl polecialo mi 3 zeby :D Dodajcie tez czat krolestw, bedzie lepiej sie komunikowalo.

Opublikowano

Świetnie się zapowiada! :)

Mimo, że nie lubie medium czy hardów dla tego serwera zrobię wyjątek! :D

Powodzenia dla całej administracji, widzimy się na staracie! :) 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Jak jest 55 KU do G to chyba podziękuje. Nie uśmiecha mi się, zapierniczanie 24h na metkach. 

Zależy jak zwoje i rady dropią. 

Opublikowano

Czy na serverze będzie Switch Boot wbudowany?

Czy bd sie trzeba pierdzielić ze zmiankami (: ?

Opublikowano

fakt , 55 KU do G1 to lekka przesada , pamiętajcie że to medium a nie hard ...

Spokojnie wszytko jest tak zrobione aby na prawde nie było za ciężko. Przypominam ze to jest medium/hard.

PS. Oficjalny klient będzie dziś wieczorem lub jutro rano

7026114323042821389393.png

Opublikowano

Chciałbym bardzo podziękować beta-testerom. Chłopaki robią kawał dobrej roboty. Nie stoją w M1 i się biją tylko na prawde testują i wysyłają zgłoszenia. Ogólnie wszystkim dziękuje za wiadomości i zgłoszenia.

Opublikowano

Nie  możecie po prostu zrobić Ankiety dotyczącej KU? czy ma być 10 czy 55 ? Przecież serwer ma być dla GRACZY a nie dla Administracji.  

Niech będzie coś pomiędzy bo 10 to za mało a 55 to za dużo .

Opublikowano

Niech będzie coś pomiędzy bo 10 to za mało a 55 to za dużo .

Zmodyfikowaliśmy troszke i teraz można wbić skile z my na G ( jest % tego ze wejdzie np. z m7 -> G, m8 -> G itp )

Opublikowano

Ponawiam pytanie, bd Switcher Bonusów na serverze? Czy bd sie trzeba yebać z tym (: ?

Skoro zrobiliście sklepy offline, to SB też by sie przydał o ile nie ma .

Opublikowano

Ponawiam pytanie, bd Switcher Bonusów na serverze? Czy bd sie trzeba yebać z tym (: ?

Skoro zrobiliście sklepy offline, to SB też by sie przydał o ile nie ma .

SB jest zablokowany, 

6806714327513351389393.jpeg

TypowyMetińczyk zaprasza wszystkich ;)

Opublikowano

Zmodyfikowaliśmy troszke i teraz można wbić skile z my na G ( jest % tego ze wejdzie np. z m7 -> G, m8 -> G itp )

Nie jest to najlepszy pomysł ponieważ część osób po przeczytaniu ~30ku już będzie miało na g1 natomiast najbardziej poszkodowana część graczy dopiero po przeczytaniu 55ku.

Różnica ~20ku do przeczytania to na pewno nie będzie nic fajnego dla graczy.

m2 - 1 

m3 - 2

m4 - 3

m5 - 3 

m6 - 4

m7 - 4

m8 - 4

m9 - 5

m10 - 5

m11 - 6

37 ku do g1.

Proponuję dla administracji wprowadzenie ankiety dotyczącej wbijania umiejętności.

Drop ku/egzo/rad przy ogromnej liczbie graczy (bo zapewne sporo osób zagra) będzie słaby, niesatysfakcjonujący.

Opublikowano

Ja bym radził 55 KU ale porządny drop np. po 4 KU z metka i rady oraz zwoje jakieś 60% z metka i będzie dobrze KU i Rady oraz zwoje będą cały czas w cenie.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Biolog dropi na kazdym lvl. Czyli np na 90 dropnie mi zab orka?

Ja bym radził 55 KU ale porządny drop np. po 4 KU z metka i rady oraz zwoje jakieś 60% z metka i będzie dobrze KU i Rady oraz zwoje będą cały czas w cenie.

Ku to z metka mi 8 droplo wiec jest git.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...