Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4289514323048471389393.pngStrasznie słabe logo.

http://prntscr.com/7abiwg<- "Regumalin" - rozumiem, gdyby było po 22... Nie wspomnę już o "Ekipa Kto Co i dlaczego".

To również bardzo słabo wygląda -> http://prntscr.com/7abjah

Prezentacja jest ładna, poza tymi kilkoma szczegółami.

http://prntscr.com/7abn3n<- myślałam, że styl pokemona? już dawno wyszedł z mody.

Rażą błędy oraz taki "styl pisania". Nie używaj spacji przed przecinkiem i kropką. W innych tematach również są błędy, nikt nie jest idealny, ale bez przesady. Może zbytnio czepiam się, jednak dla mnie jest to trochę śmieszne, bo osoba wydaje się być niepoważna (bez urazy).

Na forum spojrzałam, bo chciałam sprawdzić, kto jest w ekipie. Kojarzę tylko Małysza, więc ze względu na niego mogę serwer polecić, go go Teemo! :ninja: 

Powodzenia z serwerem! ;)

A nam sie podoba wszytko ;) a najbardziej grafika :) Pamiętaj ze o gustach się nie dyskutuje.

//Teemo Pozdrawia 

7026114323042821389393.png

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapowiada się ciekawie, dużo nowości, ale mam pytanie czy na dungeony można się też wybierać solo czy tylko w pt ? :)

Tylko i wyłącznie pt ale warto przynajmniej na becie tak jest :)

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

nie widze sensu grania na tym servie prezka fajnie zrobiona ale to co w niej i na servie straszna beznadzieja 

Co ty gadasz 60 osób dostało wejście na bety cały czas testujemy i wszystko to co w presce jest i na serwie mega kosa !!!!!!!!!

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

lipa nie server duzo ludzi nie pogra nie oszukujcie sie HARDY dlugo nie stoja i jeszcze te itemki w ktorych nie da sie zmienic bonow ahahaha beka zrobisz pas na 100lvl i ci wbije UM i Śr na Minusy i koniec gry pozdro przy okazji dowiedzialem sie ze server nie pierwszy raz startuje wiedz powodzenia jak nie umicie ustac 

Opublikowano

musisz wejść na Ts3-Palarnia.pl i tam cie GA zarejestruje na betę i poda link do klienta jak są jeszcze miejsca ale to już niech się ScreaM wypowie

dzięki wielkie , wejdę wieczorkiem ;)

lipa nie server duzo ludzi nie pogra nie oszukujcie sie HARDY dlugo nie stoja i jeszcze te itemki w ktorych nie da sie zmienic bonow ahahaha beka zrobisz pas na 100lvl i ci wbije UM i Śr na Minusy i koniec gry pozdro przy okazji dowiedzialem sie ze server nie pierwszy raz startuje wiedz powodzenia jak nie umicie ustac 

jeśli Ci się kolego serwer nie podoba to zamknij przeglądarkę i do widzenia ;)

Opublikowano

Kiepskie info masz :). Poza tym nikt ci nie karze grać po za tym to że hardy nie stoją długo to nie znaczy że nie należy ich tworzyć (w tym wypadku to bardziej medium). To jest coś pięknego serwer jeszcze nie wystartował a piszesz nie mając zielonego pojęcia negatywne oceny bezpodstawnie.

Opublikowano

dzięki wielkie , wejdę wieczorkiem ;)

jeśli Ci się kolego serwer nie podoba to zamknij przeglądarkę i do widzenia ;)

nie pyskuj dzieciaku przewiduje ze na servie max 200ludzi bedzie gralo z czego 75% to bedzie podkrecony licznik wiedz pozdro 

a info mam potwierdzone i prawdziwe widac jak sie interesujecie serverami BUAHAHAHAHA

Opublikowano

nie pyskuj dzieciaku przewiduje ze na servie max 200ludzi bedzie gralo z czego 75% to bedzie podkrecony licznik wiedz pozdro 

:D nie może zabraknąć ciebie ;) i oczywiście dzięki ze podbijasz temat ;)

Opublikowano

ahhaha i jeszcze te Prezki Malysz i Respect jeszcze wam NoPerfecta brakuje i bedzie fajnie ahahahah nisza jakich malo 

Opublikowano

ahhaha i jeszcze te Prezki Malysz i Respect jeszcze wam NoPerfecta brakuje i bedzie fajnie ahahahah nisza jakich malo 

Jeśli odpisze to z chęcią mu zapłacimy za reklame ;) powiedz kogo jeszcze brakuje to coś ogarne ;)

Opublikowano

He he he.. Możesz już zamknąć stronę z tym tematem raczej nikt się nie przejmie opinia typowego hejtera a poza tym przyjaciół tu nie znajdziesz :)

Opublikowano

Jeśli odpisze to z chęcią mu zapłacimy za reklame ;) powiedz kogo jeszcze brakuje to coś ogarne ;)

Spytajcie RabbitaX, zdecydowanie polecam! :)

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

a info mam potwierdzone i prawdziwe widac jak sie interesujecie serverami BUAHAHAHAHA

haha max 200 osób chłopie ty nie wiesz co piszesz na samą betę zgłosiło się prawie tyle osób i zostało wybranych tylko 60 i zobacz w samej presce już siedziało po 400 osób więc nie gadaj głupot ale widać że po prostu pewnie jesteś adminem jakiegoś serwera i już się boisz ponieważ ten serwer zabierze wam bardzo wielu graczy bo to chyba nie przypadek że piszesz w każdym prawie nowym serwerze który startuje to samo, hahahah.

Co do serwera to naprawdę będzie serwer który przełamie wszystkie inne

Opublikowano

a co ja bede dalej pisal sami zobaczycie ze server ZERO i kompletne DNO hahaha hejter chyba nie wiesz kto to jest bo jak bys nie zauwarzyl to nie pisze ze jakis server jest lepszy czy cos po prostu ten server to 1 WIELKI NIE WYPAŁ a jesli nawed bedzie te 1k na starcie to i tak 80% pujdzie w pizdu bedziecie sie mogli tylko pocieszyc dobrym startem. 

haha max 200 osób chłopie ty nie wiesz co piszesz na samą betę zgłosiło się prawie tyle osób i zostało wybranych tylko 60 i zobacz w samej presce już siedziało po 400 osób więc nie gadaj głupot ale widać że po prostu pewnie jesteś adminem jakiegoś serwera i już się boisz ponieważ ten serwer zabierze wam bardzo wielu graczy bo to chyba nie przypadek że piszesz w każdym prawie nowym serwerze który startuje to samo, hahahah.
Co do serwera to naprawdę będzie serwer który przełamie wszystkie inne

co z tego ze tyle sie zglosilo do Bety ?? po prostu to sa te osoby kture juz przed startem chca wiedziec gdzie metki bosy i najwieksze spoty sie respia nic wiecej tylko wbic jak najszybciej TOP i wypad z servera bo syf 

Opublikowano

a co ja bede dalej pisal sami zobaczycie ze server ZERO i kompletne DNO hahaha hejter chyba nie wiesz kto to jest bo jak bys nie zauwarzyl to nie pisze ze jakis server jest lepszy czy cos po prostu ten server to 1 WIELKI NIE WYPAŁ a jesli nawed bedzie te 1k na starcie to i tak 80% pujdzie w pizdu bedziecie sie mogli tylko pocieszyc dobrym startem. 

Proponuję poczytać o znaczeniu słowa hejter. Przydałoby się też zaopatrzyć w słownik ortograficzny.

Serwer miodny, czekam na start!

Opublikowano

co z tego ze tyle sie zglosilo do Bety ?? po prostu to sa te osoby kture juz przed startem chca wiedziec gdzie metki bosy i najwieksze spoty sie respia nic wiecej tylko wbic jak najszybciej TOP i wypad z servera bo syf 

Szkoda ze ciebie nie będzie ;) no nic szkoda na prawdę szkoda. 

Opublikowano

Boże. Poznaj zasady Polskiej pisowni potem udzielaj się na forum PÓJDZIE sie piszę i KTÓRY. Won do szkoły

Opublikowano

dzieciaku ? ;) pozdrawiam ;p 

szkoda czasu na Ciebie koleżko ;) a tak na marginesie zapewniam Cię że będzie tu grało lekko 1k graczy 

Opublikowano

Boże. Poznaj zasady Polskiej pisowni potem udzielaj się na forum PÓJDZIE sie piszę i KTÓRY. Won do szkoły

ahahhahaahhahahhahaha wiesz jak mam wyjebane w polska pisownie i polske ? chyba nie bardzo do wojska idz rurkarzu czy jakis tam moze JP Gimbie ahahahhahahahahahahah 

ahahhahaahhahahhahaha wiesz jak mam wyjebane w polska pisownie i polske ? chyba nie bardzo do wojska idz rurkarzu czy jakis tam moze JP Gimbie ahahahhahahahahahahah 

yhy jak wbiszesz multiontami to tak ahahaha

Opublikowano

Jak ci się serwer nie podoba i nie zamierzasz grać bo będzie mniej niż 200 osób to się nie wypowiadaj i idz sobie szukaj jakiegoś lepszego moim zdaniem serwer jest po prostu piękny i żaden typowy hejterek tego nie zmieni ;) 

Mam info od Administratora podobno client będzie koło 18.00 dostępny przynajmniej tak mówił na ts

Opublikowano

Nie chodzi o to, czy ktoś Polskę szanuje jako kraj. Brak znajomości poprawnej pisowni to po prostu analfabetyzm i kalectwo umysłowe.

I oczywiście serwer polecam! :D

Opublikowano

Ok Panowie starczy pośmieliśmy się z głąba ale już stop. Piszmy tylko o serwerze a na trolla i hejtera nie zwracajmy uwagi. Jak coś napisze to raportujcie ;). Pozdrawiam

Opublikowano

Ok Panowie starczy pośmieliśmy się z głąba ale już stop. Piszmy tylko o serwerze a na trolla i hejtera nie zwracajmy uwagi. Jak coś napisze to raportujcie ;). Pozdrawiam

Trzeba będzie nowego clienta pobierać czy ten z bety wystarczy aby wejść na główny serwer ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...