Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

K***a wy naprawde jesteście tak ograniczeni? Nikt nie potrafi racjonalnie odpowiedzieć na ŻADNE moje pytanie - tylko od razu jakiś hejt. To co akurat ty napisałeś jest idiotyczne, przeczytaj to jeszcze raz i wytłumacz mi jak działa reklama.

Dalej pytam co z prywatnym DT? Na to też mi odpowiedz.

Prywatnego DT nie będzie. Ale wprowadziliśmy chat dla wszystkich królestw 

7026114323042821389393.png

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prywatnego DT nie będzie. Ale wprowadziliśmy chat dla wszystkich królestw 

Jedno nie łączy się z drugim. 

Jakbym napisał, że jutro urodzin nie mam, ale zjem kanapkę (?).

To jak chcecie opanować tłum ludzi chodzących na DT i płaczących o to, że nie mogą zrobić DT - bo jest publiczne i nie zmieniłby to nawet fakt, że metek byłby co 2/5/10 minut..

Opublikowano

Jedno nie łączy się z drugim. 

Jakbym napisał, że jutro urodzin nie mam, ale zjem kanapkę (?).

To jak chcecie opanować tłum ludzi chodzących na DT i płaczących o to, że nie mogą zrobić DT - bo jest publiczne i nie zmieniłby to nawet fakt, że metek byłby co 2/5/10 minut..

Prywatne DT całkowicie zniszczy rynek serwera. Na chwile obecną nie ma takiej możliwości. Grałem na PL w czasach kiedy grało mnóstwo ludzi i dawaliśmy rade chodzić DT wiec tutaj tym bardziej ;) 

Opublikowano

Nigdzie nie zauważyłem jak z umiejętnościami na serwerze? Od razu na P ? 

55KU Do G masz możliwość wbicia od m7 na G.

Czy te sklepy lagują coś gre? I czy wy jako administracja macie możliwość kick sklepu ?

Nie lagują.

Opublikowano

Wbije na pewno gram od paru tygodni na Arianea ale juz sie znudziło troche, a tu fajne nowości, zachęcają do gry. Będą moze misje typu polowania i nagrody zeby sie oplacalo je robic?

Opublikowano

K***a wy naprawde jesteście tak ograniczeni? Nikt nie potrafi racjonalnie odpowiedzieć na ŻADNE moje pytanie - tylko od razu jakiś hejt. To co akurat ty napisałeś jest idiotyczne, przeczytaj to jeszcze raz i wytłumacz mi jak działa reklama.

Dalej pytam co z prywatnym DT? Na to też mi odpowiedz.

Jak zadajesz gówniane pytania to nie dziw sie ze nikt nie chce odpowiadac na twoje pytania...

a co do pytania o dt to wez sobie poczytaj pare stron do tylu to uzyskasz odpowiedzi, nikt nie bedzie w kolko pisal to samo, bo tobie sie nie chce przeczytac poprzednich odpowiedzi. A co do reklamy pzez youtuberow, to Bambus3k mistrz rekklamy gdzie po 3 miesiacach na balmorze s2 gra 20 osob :D Jak widzisz jest duze zainteresowanie serwerem, wiec chyba jednak reklama sie sprawdza.

Opublikowano

Rozmawiałem z administracją i mówią że Is pojawi się w okolicach 1-2 godzin przed startem abyście mieli czas na sprawdzenie co jest i przygotowanie się do gry :)

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Jaki max lvl ? 

Ile ku do G ? 

55Ku ale już z m7 może ci wejść na g rady i egzo z metinów i z bossów oraz z szkatułek lecą .

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Na start dostaje sie bojowca czy trzeba robic?

Ok juz wiem.

A jezeli dropnie sie z bosa zwoj do ulepszenia wierzchowca gdzie trzeba udac sie z tym zwojem?

Opublikowano

{Dobra tEraz tylko jedno, ile ku może wypaść z metina do 35 lvla?

z metinów lecą 2 pudełeczka a dokładniej z jednego pudełka jest szansa że może wypaść od 1-5 ku a z drugiego chyba 1-2 coś takiego jak dobrze pamiętam, ale czym większy lvl metina tym więcej ku leci.

Opublikowano

­A zawitam z chęcią, tylko mam nadzieje, że te pogłoski o pewnej osobie w teamie to tylko pogłoski :P Powodzenia, byście problemów nie mieli.

Opublikowano

­A zawitam z chęcią, tylko mam nadzieje, że te pogłoski o pewnej osobie w teamie to tylko pogłoski :P Powodzenia, byście problemów nie mieli.

;) a i również powodzonka ;) Ohh o tej osobie już wiele osób mi pisało. Alee co zrobisz nic nie zrobisz :D

Opublikowano

Serwer będzie miazga ale szkoda że nie ma doungeonów na niższy poziom np wieży orków bo widzę że doungeony tylko 75+

Racja w stu procentach się zgodzę. Przydało by się coś takiego.

Opublikowano

Racja w stu procentach się zgodzę. Przydało by się coś takiego.

A wiec to będzie kolejna propozycja którą dodamy ( lecz wcześniej bardzo mocno przetestujemy ) w aktualizacji 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...