Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helium2.NET [Dedyk] [Medium]

kombajnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeczytaj mój post jeszcze raz, a będziesz wiedział jaką role pełnie.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawe jest to, że administracja w tej zapowiedzi pojawiła się już pod chyba 20 kontami. Kto tu jest w końcu administratorem na tym serwerze?

Nie wiem czy wiesz, ale taki skrawek screenshota to ja Ci mogę w paincie w 5 minut zrobić. 

Chce screena z gry w którym wpisujecie komendę /w, w dzień i chce tego screena z każdego kanału jaki macie. Odległość czasowa wykonania screenów z przelogowaniem się będzie wynosiła jakieś od 2 do 4 minut. 

W tym czasie liczba graczy nie powinna sie drastycznie zmienić. Następnie te screeny w dzień w godzinach szczytu umieścicie ładne na MPC forum i pokażecie nam te 500+ graczy :)

Czekam. A tego screena możesz zabrać ze sobą bo mnie on nie przekonuje w zupełności. 

Bo jak mówicie, na serwerze w dzień macie 528 graczy gdzie na starym Heliumie było 400 i w miescie był tłok a przy waszym 528 są 3-4 osoby w mieście. Widać to na screenshocie.

FYiiTVe.jpg

Zresztą z czego widzę na wołaju na waszym serwerze, ludzie jakoś niechętnie na nim grają :) + zobaczymy Panie administratorze, czy serwer zamkniesz co do ostatniego gracza na nim. 

Ja jestem przekonany w 100% że tak nie będzie.

Oni nie muszą Ci nic udowadniać ;)

Łatwo wbić trute na +9? Ile % na ulepszenie na +9?

tenor.gif

Opublikowano

Ciekawe jest to, że administracja w tej zapowiedzi pojawiła się już pod chyba 20 kontami. Kto tu jest w końcu administratorem na tym serwerze?

Nie wiem czy wiesz, ale taki skrawek screenshota to ja Ci mogę w paincie w 5 minut zrobić. 

Chce screena z gry w którym wpisujecie komendę /w, w dzień i chce tego screena z każdego kanału jaki macie. Odległość czasowa wykonania screenów z przelogowaniem się będzie wynosiła jakieś od 2 do 4 minut. 

W tym czasie liczba graczy nie powinna sie drastycznie zmienić. Następnie te screeny w dzień w godzinach szczytu umieścicie ładne na MPC forum i pokażecie nam te 500+ graczy :)

Czekam. A tego screena możesz zabrać ze sobą bo mnie on nie przekonuje w zupełności. 

Bo jak mówicie, na serwerze w dzień macie 528 graczy gdzie na starym Heliumie było 400 i w miescie był tłok a przy waszym 528 są 3-4 osoby w mieście. Widać to na screenshocie.

FYiiTVe.jpg

Zresztą z czego widzę na wołaju na waszym serwerze, ludzie jakoś niechętnie na nim grają :) + zobaczymy Panie administratorze, czy serwer zamkniesz co do ostatniego gracza na nim. 

Tylko ty zrobiłeś ss na nowym heliumie z shinsoo gdzie zawsze mało ludzi tam grało

Opublikowano

FYiiTVe.jpg

Kuźwa weź sklej już tą mordę, bo aż głowa boli. Skoro twierdzisz, że administracja oszukuje graczy, to po jakiego grzyba tu jeszcze coś piszesz?

Zrobił screen'a o 4 w nocy i to w shinsoo gdzie jak wiadomo, na rynku nigdy nie ma więcej ludzi niż w Jinno i wielki dowód na opustoszały serwer.

Wyraź swoją opinie i spierd****j  a nie jakieś takie dziecinne wytykanie kłamstw i kłamstewek. Gdybyś jeszcze jakieś dowody miał to ok, ale Ty pierdo****sz co Ci ślina na język przyniesie.

Jeszcze te zaglądanie do portfela, typowo polskie(bo dlaczego ktoś ma mieć, jak ja nie mam, nie?)

Normalnie cebula jak ch.j

Serwer polecam, gra się dość przyjemnie. Ma kilka mankamentów, ale który serwer ich nie ma?

Opublikowano

Kuźwa weź sklej już tą mordę, bo aż głowa boli. Skoro twierdzisz, że administracja oszukuje graczy, to po jakiego grzyba tu jeszcze coś piszesz?

Zrobił screen'a o 4 w nocy i to w shinsoo gdzie jak wiadomo, na rynku nigdy nie ma więcej ludzi niż w Jinno i wielki dowód na opustoszały serwer.

Wyraź swoją opinie i spierd****j  a nie jakieś takie dziecinne wytykanie kłamstw i kłamstewek. Gdybyś jeszcze jakieś dowody miał to ok, ale Ty pierdo****sz co Ci ślina na język przyniesie.

Jeszcze te zaglądanie do portfela, typowo polskie(bo dlaczego ktoś ma mieć, jak ja nie mam, nie?)

Normalnie cebula jak ch.j

Serwer polecam, gra się dość przyjemnie. Ma kilka mankamentów, ale który serwer ich nie ma?

A ty jesteś głupi czy głupi? 

Na screenie masz godzinę 16:00 czyli godziny szczytu więc w łeb się walnij zanim coś napiszesz. 

Wyrażam swoją opinię gdzie chce i kiedy chce i będę pisał w tym temacie ile chcę i nikt mi tego nie zabroni tym bardziej taki szczyl jak Ty.

Administracja oszukuje swoich graczy i będę to pisał miliony razy aż to pośmiewisko zostanie zamknięte. 

Chcecie to mogę wejść na królestwo Jinno i pokazać sytuację z tego miasta. Jeżeli jesteś jednym z multikont administracji to lepiej nie waż się tutaj udzielać

bo kolejnego perma wyłapiecie. A podejrzewam Cie o to dlatego, że masz te same gadane jak administracja czyli brak kultury. 

Dowody zostały ukazane wystarczy szajbusie czytać ze zrozumieniem i wszystko będzie OK :) 

Skoro w shinsoo jest 4 to zapewne w jinno... 8?

Nie polecam serwera jak multum innych osób. 

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

A ty jesteś głupi czy głupi? 

Na screenie masz godzinę 16:00 czyli godziny szczytu więc w łeb się walnij zanim coś napiszesz. 

Wyrażam swoją opinię gdzie chce i kiedy chce i będę pisał w tym temacie ile chcę i nikt mi tego nie zabroni tym bardziej taki szczyl jak Ty.

Administracja oszukuje swoich graczy i będę to pisał miliony razy aż to pośmiewisko zostanie zamknięte. 

Chcecie to mogę wejść na królestwo Jinno i pokazać sytuację z tego miasta. Jeżeli jesteś jednym z multikont administracji to lepiej nie waż się tutaj udzielać

bo kolejnego perma wyłapiecie. A podejrzewam Cie o to dlatego, że masz te same gadane jak administracja czyli brak kultury. 

Dowody zostały ukazane wystarczy szajbusie czytać ze zrozumieniem i wszystko będzie OK :) 

Skoro w shinsoo jest 4 to zapewne w jinno... 8?

Nie polecam serwera jak multum innych osób. 

Detektyw się znalazł.

Mi brakuje kultury? To co można powiedzieć o Tobie?

Piszę jak piszę do Ciebie, bo taki syf jak Ty trzeba wyplewić, inaczej w tym kraju wszystko będzie posrane. To jest tylko głupia gra,a  popatrz co Ty wyprawiasz! Ten komputer chyba za bardzo Ci do głowy uderzył, skoro tak na poważnie do tego wszystkiego podchodzisz. Jakby się dało, to byś na policję jeszcze poszedł, tylko po to, żeby dopiąć swego.

Zgłaszaj sobie mnie, zapewniam Cię, że nie jestem multikontem. Pisze, bo rzygać mi się chce jak widzę jaki jad wylewasz na forum.

Nawet jak się okaże, że jest 30 osób online, to co to zmienia?

Sam jesteś szczyl i pusty jak wydmuszka.

No i jakie multum osób? Jak na 2 stronach tylko Ty coś płaczesz i nie polecasz.

Skończ i przestań się błaźnić gówniarzu i do książek :)

Opublikowano

Niektórzy mają racje. Skończcie w końcu te dziecinne przepychanki. To jest tylko gra, a robicie dochodzenie jakby to co najmniej morderstwo było - uspokójcie hormony, bo nie wiem czy warto o zwykłą grę online.

Tak jak w zapowiedzi - dalsze kłótnie będą grozić całkowitym usunięciem tworzenia treści (24h lub 48h). 

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja się z nikim nie kłócę tylko rozmawiam a Ty powinieneś wykonywać swoje obowiązki i nie komentować tego. Mamy prawo do rozmowy i będę bronił graczy przed tym serwerem.
Od tego jest całe to śmieszne MPCforum żeby komentować to, co się podoba bądź to co się nie podoba. I to nie jest to podkreślam FLAMEWAR. No chyba, że nie można wyrażać tutaj własnej opinii chyba że pozytywną to wtedy tak ale negatywną, jak można? To może należy wprowadzić do regulaminu nową zasadę? 

Detektyw się znalazł.

Mi brakuje kultury? To co można powiedzieć o Tobie?

Piszę jak piszę do Ciebie, bo taki syf jak Ty trzeba wyplewić, inaczej w tym kraju wszystko będzie posrane. To jest tylko głupia gra,a  popatrz co Ty wyprawiasz! Ten komputer chyba za bardzo Ci do głowy uderzył, skoro tak na poważnie do tego wszystkiego podchodzisz. Jakby się dało, to byś na policję jeszcze poszedł, tylko po to, żeby dopiąć swego.

Zgłaszaj sobie mnie, zapewniam Cię, że nie jestem multikontem. Pisze, bo rzygać mi się chce jak widzę jaki jad wylewasz na forum.

Nawet jak się okaże, że jest 30 osób online, to co to zmienia?

Sam jesteś szczyl i pusty jak wydmuszka.

No i jakie multum osób? Jak na 2 stronach tylko Ty coś płaczesz i nie polecasz.

Skończ i przestań się błaźnić gówniarzu i do książek  :)

Twierdzisz że tylko ja płaczę? To już Ci wymieniam nicki.

- iGu
- WeeZy

- >WhyNot<

- Grafiese

- ZbijamLufke

- P4ckeR

- Ryc3rz

- Heniu Mechanik

- Cigarette ^^
- Tesoria
- Gamus
....

dalej wymieniać? Czy w końcu przestaniesz okłamywać graczy? 
Skończcie z tym pośmiewiskiem bo wszyscy z was mają bekę. 
I przestańcie nasyłać na nas Rocketsa bo tylko psujecie chłopakowi reputację na MPC forum, że musi was bronić. 

Czy na serwerze dropne fms+ z besta? Czy z best lucznika?
Co leci z ripera?

// Śmieszne jest to, że ja nawet tych typków nie znam, a bezpodstawne oskarżanie nie jest bez winy ;) Rockets

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

Ja się z nikim nie kłócę tylko rozmawiam a Ty powinieneś wykonywać swoje obowiązki i nie komentować tego. Mamy prawo do rozmowy i będę bronił graczy przed tym serwerem.

Od tego jest całe to śmieszne MPCforum żeby komentować to, co się podoba bądź to co się nie podoba. I to nie jest to podkreślam FLAMEWAR. No chyba, że nie można wyrażać tutaj własnej opinii chyba że pozytywną to wtedy tak ale negatywną, jak można? To może należy wprowadzić do regulaminu nową zasadę? 

Twierdzisz że tylko ja płaczę? To już Ci wymieniam nicki.

- iGu

- WeeZy

- >WhyNot<

- Grafiese

- ZbijamLufke

- P4ckeR

- Ryc3rz

- Heniu Mechanik

- Cigarette ^^

- Tesoria

- Gamus

....

dalej wymieniać? Czy w końcu przestaniesz okłamywać graczy? 

Skończcie z tym pośmiewiskiem bo wszyscy z was mają bekę. 

I przestańcie nasyłać na nas Rocketsa bo tylko psujecie chłopakowi reputację na MPC forum, że musi was bronić. 

Czy na serwerze dropne fms+ z besta? Czy z best lucznika?

Co leci z ripera?

// Śmieszne jest to, że ja nawet tych typków nie znam, a bezpodstawne oskarżanie nie jest bez winy ;) Rockets

Ja nie płacze tylko wątpie iż na serwerze gra taka ilość osób dlatego chciałem screena z M1 bo nie wiem czy grać  <3

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Jeżeli jesteś YT'berem i chcesz nagrywać u nas na serwerze to zapraszam na PW / GG : 50549221. w Celach dogadania się^^ ( Dla Moderatorów = Mogę Taki post jak nie to proszę o skasowanie go 5 ! )

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

SS z M1 Godz. 18.15

8039814314472851351195.jpeg

I że to ma być 528 graczy? Policz sobie, że połowa osób w tym m1 to multi konta do wystawiania shopków :) W tym widzę na wołaju grającego admina "VMWare' który co robi? Sprzedaje SM, hmm ciekawe skąd ma :) Zapewne "wydropił". 

Już lewe utargi. 

Całe szczęście że maszynka do zbijania hajsu wam nie wyszła :) 

Wychodzę z tego działu papa :) 

Misja zakończona pomyślnie.

Budowniczy
Opublikowano

Spokojnie,jutro ci zrobie

Zrobiłem za Ciebie.

bUW99DT.jpg

Oczywiście nie piszę tego, żeby zepsuć reputację, gdyż nie jest to przerobiony przeze mnie screen. Wydaje mi się, że chłopoki robio postępy. 

Odnośnie tematu, moderacja powiada, że muszę napisać coś miłego, żeby nie dostać warna ta.?

Hm... co by tu miłego napisać?

Fajne pliki, zrobione rok temu przez fajnych ludzi, którzy mieli ambicje, aby powstał fajny serwer. 

uw. gdzie dropnę trutę i stal?

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Na serwer nie można się zalogować.

Administracja ma problem z teleportacją (nie są w stanie jej naprawić). Co śmieszniejsze? 
Zbugowane postacie zostają zbugowane na zawsze bo administracja powiedziała, że nie potrafi ich odbugować.
Czyli potwierdziło się moje przekonanie, że jeśli wystąpi jakikolwiek bug to administracji nie będzie w stanie tego naprawić? 
Administracja na własnym forum nie jest kulturalna w stosunku do swoich graczy. 
Serwera nie polecam ze względu na te rzeczy które wymieniłem + strasznie mało gra osób. 
Nie ma z kim handlować, co więcej na serwerze można założyć jedną gildię i wszyscy gracze serwera się w niej zmieszczą.

Czy do jutra mnie zaloguje na serwer?

LJb0sgT.png

@Negros3k.
Zadałem pytanie kiedy mnie zaloguje na serwer, ponieważ chcę wejść na to posmiewisko bo mam zły humor dzisiaj. 
A ten serwer rewelacyjnie mnie rozśmiesza :) 
Mam pytanie? Pytam, normalne.

Hmm czyżby off forever serwera? 
115 poziom po 3 dniach od startu :) Nieźle :) 

Czekam na odpowiedź od administracji :) 

Opublikowano

­

Na serwer nie można się zalogować.

Administracja ma problem z teleportacją (nie są w stanie jej naprawić). Co śmieszniejsze? 
Zbugowane postacie zostają zbugowane na zawsze bo administracja powiedziała, że nie potrafi ich odbugować.
Czyli potwierdziło się moje przekonanie, że jeśli wystąpi jakikolwiek bug to administracji nie będzie w stanie tego naprawić? 

Czy do jutra mnie zaloguje na serwer?

LJb0sgT.png

Podobno miałeś wyjść z tego działu?

­

QufL90L.png

Opublikowano

Gra się fajnie, ale szkoda że niektóre ulepy można mieć tylko z is, a na forum jest napisane że dropią na trafienie jest chyba tylko 0.01% -.-

Wszystko dropi umiarkowanie... Nikt nie narzeka :P

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

Opublikowano

Jeśli masz komunikat "Zostaniesz połączony z serwerem" dłużej niż ~5 sekund to dalsze czekanie jest bezcelowe bo Cię i tak nie połączy, w takim przypadku klika się anuluj i ponawia próbę logowania.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Jeśli masz komunikat "Zostaniesz połączony z serwerem" dłużej niż ~5 sekund to dalsze czekanie jest bezcelowe bo serwer i tak gówniany pod kase, w takim przypadku klika się "wyjście" i usuwa się klienta.

Opublikowano

Jeśli masz komunikat "Zostaniesz połączony z serwerem" dłużej niż ~5 sekund to dalsze czekanie jest bezcelowe bo Cię i tak nie połączy, w takim przypadku klika się anuluj i ponawia próbę logowania.

Poco ty te syfy nadal sponsorujesz wziął byś się za porządny serwer kret :> a nie shaggy albo asfen to ci się wgl nie opłaca bo pewnie więcej na tym tracisz niż zarabiasz ehh ...

Nadal te 100 osób na krzyż czy może liczba się zmniejszyła :D ???

@topic

dowiem się w końcu skąd ta truta ???

Opublikowano

Poco ty te syfy nadal sponsorujesz wziął byś się za porządny serwer kret :> a nie shaggy albo asfen to ci się wgl nie opłaca bo pewnie więcej na tym tracisz niż zarabiasz ehh ...

Nadal te 100 osób na krzyż czy może liczba się zmniejszyła :D ???

@topic

dowiem się w końcu skąd ta truta ???

Tylko iż ja Jestem Technikiem a nie shaggy to że mi pomagał to w to go nie mieszaj. 100 online to ty na syfach z asfenem miałeś. Zmień pytanie bo robi się nudne. Pozdrawiam Team Helium2.net

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...