Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helium2.NET [Dedyk] [Medium]

kombajnik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ładnie tak SS'ów NoName podrabiać :) Widzę że wyszczekany jesteś tylko w prezce pseudo techniku ahh Czyżby Asfenix :)? Jak widzisz reklamy kupują i dbają o serwer a Cb nadal boli dupa o hajs :(

Serio patrzyłem na stronce (jbc link na pw mogę podesłać, bo nie chcę tutaj reklamować) i tamten screen jest prawdziwy:) Szkoda, że tak marnie to wyszło, ale prawda jest jaka jest.

Opublikowano

Nie ładnie tak SS'ów NoName podrabiać :) Widzę że wyszczekany jesteś tylko w prezce pseudo techniku ahh Czyżby Asfenix :)? Jak widzisz reklamy kupują i dbają o serwer a Cb nadal boli dupa o hajs :(

Nie wierzę w Twoją głupotę. Jaki powód mam podrabiania. Proszę, filmik może też ku*** podrobiłem?

https://www.youtube.com/watch?v=CB-MjGCc72E&feature=youtu.be

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W takim razie teraz oczekuję na przeprosiny od tych wszystkich flame spinaczy którzy na mnie najeżdzali. Mówiłem że do miesiąca ten serwer padnie? Mówiłem. Ale nie, lepiej gówno wiedzieć a najwiecej się udzielać jak 3/4 spinaczy w tym temacie. Nie bez powodu przestrzegałem graczy przed tym serwerem i jak widać dobrze że to robiłem. 
Co prawda kosztowało mnie to trochę punktów karnych od Pana moderatora Rocketsa który zawzięcie bronił tego serwera warnując każdy hejt, no ale cóż zrobisz że gimnazjum dostaje moderatora na tym forum :) 

Z pewnych źródeł doszły do mnie prawdziwe informacje że:

Administratorem jest jakiś niedoświadczony koleś z MPC forum który nie potrafi odbugować postaci + nie zna source
Administracja jest w plecy 3000zł a kasa z serwera się  nie zwróciła. 

Nikomu nie zależało na tym serwerze

Serwer był pobugowany a administracja była bezradna

Chciałbym usłyszeć w tym temacie mowę końcową od Pana spinacza xMateo :) 

Dziękuję, to by było na tyle :) 
Gracze uratowani, misja wykonana  :)

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...