Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helium2.NET [Dedyk] [Medium]

kombajnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co tu piszą gra mało osób, oglądałem filmik u Zabq'a i miałem zamiar zagrać ale zrezygnuje ze względu na te opinie :P

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie rozumiem po co spinacie dupe do Shaggy jak ja tu jestem technikiem :) Hmm... Shaggy jedynie mi pomagał jak czegoś nie ogarniałem :) i licznik nie jest kręcony dużo osób expi itd.; ) Pozdrawiam Hejterów

Kogo nazywasz Hejterem dzieciaku ?

Sam lawaku hejtujesz w moim podaniu , że niby razem współpracowaliśmy.

http://prntscr.com/73ymxc

Z tym gównem wyżej się nie wybijesz.

I ty masz kur.a się za technika jak ty plików nie umiesz zrobić tylko gotowce kupujesz nawet ku.wa nic nie zedytujesz.

Serwera nie polecam po ukazanych wcześniejszych dowodach + za wpierd*lenie się w moje ogłoszenie na mpc.

Jesteście bandą lewackich dzieciaków którzy robią multi konta i hejtują wszystko i wszystkich , ale ty nie możesz być przeciw.

Widać że serwer długo nie postoi bo nikt na syfie i na nie pewnym serwerze nie zagra bo szkoda czasu , gdyż wyszły lub wyjdą lepsze serwery.

img12grosikow.gif

Opublikowano

Kogo nazywasz Hejterem dzieciaku ?

Sam lawaku hejtujesz w moim podaniu , że niby razem współpracowaliśmy.

http://prntscr.com/73ymxc

Z tym gównem wyżej się nie wybijesz.

I ty masz kur.a się za technika jak ty plików nie umiesz zrobić tylko gotowce kupujesz nawet ku.wa nic nie zedytujesz.

Serwera nie polecam po ukazanych wcześniejszych dowodach + za wpierd*lenie się w moje ogłoszenie na mpc.

Jesteście bandą lewackich dzieciaków którzy robią multi konta i hejtują wszystko i wszystkich , ale ty nie możesz być przeciw.

Widać że serwer długo nie postoi bo nikt na syfie i na nie pewnym serwerze nie zagra bo szkoda czasu , gdyż wyszły lub wyjdą lepsze serwery.

Dzięki za odświeżenie prezki świeżak :) Idź lepiej rób swoje dziurawe fora :) . Ps Jak macie jakieś błędy itd. to piszcie to wszystko na bieżąco będę poprawiał :) . Kick przy TP już ogarnięty.

@Rockets @kwiatmix @Kamilex122 Proszę o uspokojenie pana UP.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Ruszyło coś ? czy dalej 100 Online? i w M1 pustki ? :)

100 Online to tu nie było :) bo jest 5x więcej. Wejdź i zobacz :) Ale sklepów przybywa ... bo nie ma na razie handlu bo bronie 75 każdy dropi ulepy itd. i sam kuje eq zamiast sellac;)

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

Opublikowano

Polecam serwer, przyjemny medium, moglibyście zrobić może prywatne WO czy DT, nie wiem czy to rozważaliście.

Opublikowano

Na 93lvlu mam wszystkie itemy z 4 bonami, bo 5 bon leci z best kapitana lub wymiana za 100 dowolnej rudy( nie bede godzinami z kilofem latał).

Kamienie duchowe w lesie i czerwonym lesie praktycznie nie lecą.

Bez rękawicy złodzieja z IS nie dropnie się zupełnie nic(nawet rękawicy z metka). Rozumiem, że ma być różnica z, czy bez, no ale jak bez rękawicy leci inteligencja boga smoków z metka, a z rękawicą 30 itemków, które ledwo się podnosi, bo za szybko znikają? Trochę kpina.

Drop szybko znika, do samego końca item przypisany jest do właściciela- po co to zrobione jest?

Ulepszanie to też parodia- przy 65% szans na pomyślne ulepszenie, da się spalić nawet 15 razy. Ewidentnie zawyżone są te procenty szans na pomyślne ulepszenie...

Tarcza na 61lvl z perłami? Też trochę śmieszne.

Szansa na wejście KD- 10x wkładałem kd defa+5 i oczywiście wszystkie spalone.

Ulepszanie kd za pomocą rybich ości- mogliście dodać drop ości z czegokolwiek(metki red las, skrzynki bossów), a nie, że jedyną alternatywą zdobycia ulepszacza do KD jest łowienie ryb.

Opublikowano

20.10 Szybka przerwa pare poprawek a tutaj łapcie odcinek :)

Budowniczy
Opublikowano

Gdyby ktoś zastanawiał się nad rozpoczęciem tutaj gry, macie odpowiedź.

sCoUfqI.jpg

Widać rezultaty podróbek.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Nie polecam serwera

Niestety nie polecam serwera ze względu na wiele czynników które chce przedstawić innym graczom.

1. Administracja okłamuje graczy niesamowicie. Przykładem są posty administratora Nailera który w tej zapowiedzi się wypowiada zmyślając, że na serwerze gra 400+ graczy natomiast jak byłem na serwerze to ludzi w mieście można policzyć na palcach jednej ręki.
Dowodem na to jest zdjęcie wklejone przez jednego z powyższych użytkowników. Administrator kłamie, że ludzie dropią. Ale jeśli następnego dnia od startu w mieście biegają 3-4 osoby to chyba troszkę dziwne..

FYiiTVe.jpg

2. Administracja niestety nie nadaje się na tą posadę, ponieważ nie posiadają kultury, obrażają i poniżają własnych graczy. Wchodząc na serwerowego teamspeak3 zostałem wydalony z niego z komentarzem od administratora xMateo - "Spier****j".
Nie zamierzam grać i płacić takim ludziom którzy tak wyrażają się do osób, dzięki którym ten serwer stoi. Co więcej administracja upokarza się na MPCforum gdzie daje przykład, jakimi dziećmi tak naprawdę są.

3. Na serwerze nie ma nic nowego. Jest to kopia starego Helium2.pl natomiast administracja nie postarała się aby dodać coś nowego, ciekawego co czyni ten serwer nudnym a nudnym. Do tego brak graczy.
To nie są warunki których oczekuje przeciętny gracz. Czyste kopiuj - wklej.

4. Największe chamstwo ze strony administracji to tworzenie multi kont na MPC forum i pisanie w temacie swojego serwera, że serwer jest "super". 
Niektóre multikonta zostały już wykryte i zbanowane takie jak Shaggy oraz Etanor.pl. Reszta to jest kwestia czasu. 
Administracja pisze sama do siebie posty i sama sobie je lajkuje pisząc, że serwer jest mega i gra na nim dużo graczy natomiast serwer świeci pustkami.

Na serwerze byłem przez 20 minut i mogę powiedzieć, że liczba graczy wacha się od 70 do 90/100. To jest za mała liczba graczy co świadczy o tym, że serwer nie utrzyma się i najwyraźniej w świecie upadnie (zostanie zamknięty przez administrację).

Serwera nie polecam.

@Edit,

Sami zdecydujcie czy tutaj jest 500 + graczy. Jak widać gracze pomyśleli i nie dali się oszustom. Administracji nie udało się zbić kasy na graczach.

sCoUfqI.jpg

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

UP dzięki za odświeżanie prezki bolodupce na hajs :) 90 online to wy macie chyba w swoim mieście :D Rozważam dodanie priv dt i wo co wy na to ?

Opublikowano

UP dzięki za odświeżanie prezki bolodupce na hajs :) 90 online to wy macie chyba w swoim mieście :D Rozważam dodanie priv dt i wo co wy na to ?

Nie wiem czy wiesz ale pokazujesz jakim jesteś dziecinnym administratorem ba.. technikiem. Gdybyś był zainteresowany swoim serwerem i wszedł na niego chociaż raz to byś zauważył sytuację, jaka jest na serwerze. 

Wyrażam swoją opinię a Ty mnie nazywasz bolodupcem? Ja bym na Twoim miejscu zamknął to pośmiewisko dla dobra Twojego i graczy. Twoi koledzy już Cie nie obronią bo dostali permy za multikonta.

PS: Nie dodawaj tego WO i DT bo i tak graczy nie ma więc dla kogo chcesz to wprowadzać? Jeszcze bugów narobisz i jeszcze bardziej ośmieszysz swój i tak śmieszny serwer.

@xStorM

Nie zrobi tego :) 

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

Mozesz pokazac ilosc online komenda dla pewnosci? bo nwm czy zaczynac gre ;/

Opublikowano

Mozesz pokazac ilosc online komenda dla pewnosci? bo nwm czy zaczynac gre ;/

Jutro Ci Dam ss z Navicat , Bo Tak jak mówiłem są subchannele i nie pokaze mi dokładniej liczby.

Opublikowano

Jutro Ci Dam ss z Navicat , Bo Tak jak mówiłem są subchannele i nie pokaze mi dokładniej liczby.

Nie nie nie prosimy o screenshota z serwera w takim razie w tym samym czasie zrobione i dodać po prostu liczbę graczy.

Screena z navi można sobie podrobić na milion sposobów. Boisz się z gry dać? Chociaż pokaż, ile to na popularnym channelu 1 macie graczy :) 

Opublikowano

Nie polecam serwera

Niestety nie polecam serwera ze względu na wiele czynników które chce przedstawić innym graczom.

1. Administracja okłamuje graczy niesamowicie. Przykładem są posty administratora Nailera który w tej zapowiedzi się wypowiada zmyślając, że na serwerze gra 400+ graczy natomiast jak byłem na serwerze to ludzi w mieście można policzyć na palcach jednej ręki.

Dowodem na to jest zdjęcie wklejone przez jednego z powyższych użytkowników. Administrator kłamie, że ludzie dropią. Ale jeśli następnego dnia od startu w mieście biegają 3-4 osoby to chyba troszkę dziwne..

FYiiTVe.jpg

2. Administracja niestety nie nadaje się na tą posadę, ponieważ nie posiadają kultury, obrażają i poniżają własnych graczy. Wchodząc na serwerowego teamspeak3 zostałem wydalony z niego z komentarzem od administratora xMateo - "Spier****j".

Nie zamierzam grać i płacić takim ludziom którzy tak wyrażają się do osób, dzięki którym ten serwer stoi. Co więcej administracja upokarza się na MPCforum gdzie daje przykład, jakimi dziećmi tak naprawdę są.

3. Na serwerze nie ma nic nowego. Jest to kopia starego Helium2.pl natomiast administracja nie postarała się aby dodać coś nowego, ciekawego co czyni ten serwer nudnym a nudnym. Do tego brak graczy.

To nie są warunki których oczekuje przeciętny gracz. Czyste kopiuj - wklej.

4. Największe chamstwo ze strony administracji to tworzenie multi kont na MPC forum i pisanie w temacie swojego serwera, że serwer jest "super".

Niektóre multikonta zostały już wykryte i zbanowane takie jak Shaggy oraz Etanor.pl. Reszta to jest kwestia czasu.

Administracja pisze sama do siebie posty i sama sobie je lajkuje pisząc, że serwer jest mega i gra na nim dużo graczy natomiast serwer świeci pustkami.

Na serwerze byłem przez 20 minut i mogę powiedzieć, że liczba graczy wacha się od 70 do 90/100. To jest za mała liczba graczy co świadczy o tym, że serwer nie utrzyma się i najwyraźniej w świecie upadnie (zostanie zamknięty przez administrację).

Serwera nie polecam.

@Edit,

Sami zdecydujcie czy tutaj jest 500 + graczy. Jak widać gracze pomyśleli i nie dali się oszustom. Administracji nie udało się zbić kasy na graczach.

sCoUfqI.jpg

Na serwerze napewno jest 350+ online,metki w red lesie są non-stop obstawiane,w mieście jest na oko 50-70osób bo wszyscy expia walczą o topke itd + dopiero zaczyna się reklama...

Nie rozumiem cie pisząc zbędne posty typu "wystartowali na gotowcu" ... Przeciez to ma byc reaktywacja starego heliuma,administracja i tak przeniosła go na source co znacznie poprawilo tu gre,więc skończ juz sie powtarzać; )

lqn1ws1buph9.png

Opublikowano

Na serwerze napewno jest 350+ online,metki w red lesie są non-stop obstawiane,w mieście jest na oko 50-70osób bo wszyscy expia walczą o topke itd + dopiero zaczyna się reklama...

Nie rozumiem cie pisząc zbędne posty typu "wystartowali na gotowcu" ... Przeciez to ma byc reaktywacja starego heliuma,administracja i tak przeniosła go na source co znacznie poprawilo tu gre,więc skończ juz sie powtarzać; )

skoro jest te 70 osob to daj ss z ch1 m1 w jinno o  15 ;)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Skoro w mieście jest 70 osób to zrób dowód w postaci filmiku i mi te 70 osób policz to publicznie Ciebie przeproszę. 

Reaktywacja przez dziecinną administrację to nie jest reaktywacja serwera. 
Co mi ten cały source? Wiesz, że gracze mają nie powiem gdzie tego source? 

Piszę człowieku 3 posta a Ty mi mówisz że się powtarzam? Skoro serwer taki boski to załaduj w IS'a i powodzenia życzę. 

Opublikowano

skoro jest te 70 osob to daj ss z ch1 m1 w jinno o 15 ;)

Spokojnie,jutro ci zrobie

lqn1ws1buph9.png

Opublikowano

Spokojnie,jutro ci zrobie

Czekamy z niecierpliwością :)

Pytanie odnośnie serwera.

Czy serwer postoi dłuższej niż pół miesiąca?

Opublikowano

Czekamy z niecierpliwością :)

Pytanie odnośnie serwera.

Czy serwer postoi dłuższej niż pół miesiąca?

Z racji tego, że serwer stoi u mnie, będzie on stał do ostatniego gracza i miesiąc dłużej :) Stać mnie na maszyny i serwer staram się trzymać maksymalnie długo, nie jak inni "liczba graczy spada poniżej xxx - zwijamy interes, robimy na szybko nowy serwer bo za coś trzeba dedyka opłacić + jakaś kasa musi wpaść na czysto"

Co do tych co myślą że na serwerze gra 50 osób w dzień:

Zdjęcie na dowód że 60 osób gra o 1 w nocy, skrypt łączy się z game serwera i pobiera z każdego subkanału/kanału ilość i zlicza sume, jest to odpowiednik komendy której używa się jako GM do zliczenia liczby online biegając po każdym subkanale i sumując liczbę online.

iv3QK82.png

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Czy administracja to oszuści to nie mi oceniać , ale z tego co widze to 90% serwów wychodzi na pół gwizdka, pod is , na krótko i pewnie podobnie jest z tym .

ALE - akurat ludzie są , pohandlować się da , widać zresztą po wołaju i ch1m1 jinno(Aria)

Poza tym serw sam w sobie spoko, tylko sporo do dopracowania, ale pierwsze bugfixy już były i jakiś admin codziennie się pokazuje. Jak dalej się rozwinie zależy od administracji , updateów i reklamy .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Z racji tego, że serwer stoi u mnie, będzie on stał do ostatniego gracza i miesiąc dłużej :) Stać mnie na maszyny i serwer staram się trzymać maksymalnie długo, nie jak inni "liczba graczy spada poniżej xxx - zwijamy interes, robimy na szybko nowy serwer bo za coś trzeba dedyka opłacić + jakaś kasa musi wpaść na czysto"

Co do tych co myślą że na serwerze gra 50 osób w dzień:

Zdjęcie na dowód że 60 osób gra o 1 w nocy, skrypt łączy się z game serwera i pobiera z każdego subkanału/kanału ilość i zlicza sume, jest to odpowiednik komendy której używa się jako GM do zliczenia liczby online biegając po każdym subkanale i sumując liczbę online.

iv3QK82.png

Ciekawe jest to, że administracja w tej zapowiedzi pojawiła się już pod chyba 20 kontami. Kto tu jest w końcu administratorem na tym serwerze?

Nie wiem czy wiesz, ale taki skrawek screenshota to ja Ci mogę w paincie w 5 minut zrobić. 

Chce screena z gry w którym wpisujecie komendę /w, w dzień i chce tego screena z każdego kanału jaki macie. Odległość czasowa wykonania screenów z przelogowaniem się będzie wynosiła jakieś od 2 do 4 minut. 

W tym czasie liczba graczy nie powinna sie drastycznie zmienić. Następnie te screeny w dzień w godzinach szczytu umieścicie ładne na MPC forum i pokażecie nam te 500+ graczy :)

Czekam. A tego screena możesz zabrać ze sobą bo mnie on nie przekonuje w zupełności. 

Bo jak mówicie, na serwerze w dzień macie 528 graczy gdzie na starym Heliumie było 400 i w miescie był tłok a przy waszym 528 są 3-4 osoby w mieście. Widać to na screenshocie.

FYiiTVe.jpg

Zresztą z czego widzę na wołaju na waszym serwerze, ludzie jakoś niechętnie na nim grają :) + zobaczymy Panie administratorze, czy serwer zamkniesz co do ostatniego gracza na nim. 

Ja jestem przekonany w 100% że tak nie będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...