Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helium2.NET [Dedyk] [Medium]

kombajnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co pamiętam to stary helium też ją miał :)

A co mnie stary Helium obchodzi? Ten jest nowy. Szkatułka rippera w IS to największa durnota. Rozumiem, że chcą zarobić, ale  z Mediuma robią Easy w tym aspekcie. Najlepsza broń do expa w grze do zdobycia w IS... Żenada i tyle.

Szkatułka w przeliczeniu kosztuje mniej niż 5zł. Wiecie ile tego będzie? Chodzenie do DT straci jakikolwiek sens.

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Można juz ladowac w is? I jak tera zaladuje to będę miał SM ? I kiedy PSC bd

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Na Mories też tak było, na początku dali szkt. ripera, potem żałowali, chłopaki usuńcie ją! (Dużo graczy tam przez to odeszło). Serwer wyje.. w kosmos, tylko ten ostatni set broni - obrzydliwy, bardzo mi się nie podoba. Jest tyle fajnych broni, a musieliście wybrać ten.. Gdybyście mogli zrobić taki mały drobiazg i zamienić ten ostatni set.

x

Opublikowano

Na Mories też tak było, na początku dali szkt. ripera, potem żałowali, chłopaki usuńcie ją! (Dużo graczy tam przez to odeszło). Serwer wyje.. w kosmos, tylko ten ostatni set broni - obrzydliwy, bardzo mi się nie podoba. Jest tyle fajnych broni, a musieliście wybrać ten.. Gdybyście mogli zrobić taki mały drobiazg i zamienić ten ostatni set.

POPIERAM 

Opublikowano

Przemyślimy to :)

Opublikowano

HAHAHAH jakie szantaże :) Bekaaaa tak btw. PSC działa już? i czy chce ktoś do gildii ?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

Opublikowano

Nie chce nic mówić, ale podobno administracja to banda dzieciaków, która nie ma nic pojęcia na temat serwera. Wkradnie się bug i nie będą tego umieć naprawić. Hejty stop... przeczytajcie dalej (podobno), iż ja z tym troszku się nie zgadzam, chciałbym usłyszeć kogoś innego opinie. [ Doszły mnie słuchy już od 3-4 użytkowników..] 

@@@. Etanor z tymi szkatami ripa, nie macie co przemyślać odrazu usuwać trzeba, za nim ludzie się tym nahapają. Ja też wbije na start zobaczyć jak jest, tylko warunkiem jest usunięcie tych psujących grę, szkat ripera.

x

Opublikowano

jak usuniecie szkaty ripa PRZED startem to wbijam

Z tego co mi wiadomo na prośbę graczy została ona nieusunięta z IS :)

Opublikowano

czemu strona cały czas mieli i mieli ?

@Edit dałby ktoś bezpośredni link do downloadu klienta ?

lqn1ws1buph9.png

Opublikowano

Odgrzewany kotlet, nie polecam.

Prezentacja 6/10

Serwer Ci sie nie podoba, ok, ale co złego jest w prezce, że 6/10? Co jak co, ale prezka akuratnie ogarnięta...

Wracaj na swój delemos ;p

Opublikowano

Zaraz będzie wszystko śmigać spokojnie usuwają szkate ripa i resetują maszyny :)

Opublikowano

Serwer działa ! :)

Opublikowano

Dziekuje za usuniecie szkat !!! serwer polecam wbijamy z ekipą

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Resztę graczy też tak traktujecie ?  ;)

7634314311885341047522.png

Szczerze miałem się nie wypowiadać na temat tego serwera, ale widać tu kulturę oraz poziom rozmowy Administracji. A chciałem sobie pograć, no chyba nie pogram oraz reszcie też odradzam tracić tutaj swój cenny czas. Serwera nie polecam z całego serca.  :P

Opublikowano

Resztę graczy też tak traktujecie ?  ;)

7634314311885341047522.png

Szczerze miałem się nie wypowiadać na temat tego serwera, ale widać tu kulturę oraz poziom rozmowy Administracji. A chciałem sobie pograć, no chyba nie pogram oraz reszcie też odradzam tracić tutaj swój cenny czas. Serwera nie polecam z całego serca.  :P

Bana dostałeś za groźby DDOS :) Mam pokazać SS ? Jak mi pisałeś na PW iż zara serwer sypniesz ;)>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...