Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helium2.NET [Dedyk] [Medium]

kombajnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko iż ja Jestem Technikiem a nie shaggy to że mi pomagał to w to go nie mieszaj. 100 online to ty na syfach z asfenem miałeś. Zmień pytanie bo robi się nudne. Pozdrawiam Team Helium2.net

Syf syfem asfenowym ale serwer i gracze zazwyczaj byli i to sporo co z tego że padał po tygodniu albo w dzień startu ale graczy było :D a na twojego gotowca nawet nikt nie chce wejść smutne :<

@topic 

To jak administracja helium2 mi odpowie w końcu skąd ta truta bo chce expić z 50 graczami na serwerze a nie mam jak xD

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Syf syfem asfenowym ale serwer i gracze zazwyczaj byli i to sporo co z tego że padał po tygodniu albo w dzień startu ale graczy było :D a na twojego gotowca nawet nikt nie chce wejść smutne :<

@topic 

To jak administracja helium2 mi odpowie w końcu skąd ta truta bo chce expić z 50 graczami na serwerze a nie mam jak xD

Doliczyłeś się aż 50? :O

Ja póki co 7 w m1 :D

To jak dowiem się skąd mogę wziąć fms? Bo czekam juz X dzień i nie wiem skąd ją wziąć.

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

Truta dropi ze szkat ripera -.- FMS z best kapitanów i metków hmm PiffPafff aka Vastiar byles " GM " i nic nie wiesz hah :) Pozdro 5 a tu łapcie odcineczek

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Budowniczy
Opublikowano

Truta dropi ze szkat ripera -.- FMS z best kapitanów i metków hmm PiffPafff aka Vastiar byles " GM " i nic nie wiesz hah :) Pozdro 5 a tu łapcie odcineczek

Popacz, jak był GM bynajmniej miasto nie wyglądało tak -

g3M57MQ.jpg

więc nie skacz.

Co do serwera, pustki jak były, tak są i będą. Widać teraz ilu graczom przyszło do głowy, aby nie grać na serwerach postawionych tylko pod zarobek. 

@uw. gdzie znajdę jakiś ludzi, bo chcę założyć gildię a nie mogę nikogo, nigdzie znaleźć. 

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Popacz, jak był GM bynajmniej miasto nie wyglądało tak -

g3M57MQ.jpg

więc nie skacz.

Co do serwera, pustki jak były, tak są i będą. Widać teraz ilu graczom przyszło do głowy, aby nie grać na serwerach postawionych tylko pod zarobek. 

@uw. gdzie znajdę jakiś ludzi, bo chcę założyć gildię a nie mogę nikogo, nigdzie znaleźć. 

Dzięki za odświeżanie prezki. Sam nie skacz:) Zawsze PSD KTÓRE KUPIŁEM mogę wrzucić na forum 22 maj? Czyżbyś daty pomylił ? z Tego co rozmawiałem z Przemkiem Lourtem to ten h2 już więcej zarobił przez pare dni niż tamten przez miech. Reklamy ruszają wszystko powoli opanowywane ... Dla mnie nie istniejesz spam spam Chociaż prezke odświeżasz i serwer nie jest pod hajs bo gdyby był już bym dawno go zwinął i jazda ^^ Lecz urozmaicamy rozgrywkę jak i dbamy o serwer. Ps. Zawołaj jeszcze kolegów braci czy tam twoje multikonta bo dawno ich nie było pozdrawiam. Dziękuje Moderatorą Działu Metin2 o Czuwanie :)

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

Opublikowano

Dzięki za odświeżanie prezki. Sam nie skacz:) Zawsze PSD KTÓRE KUPIŁEM mogę wrzucić na forum 22 maj? Czyżbyś daty pomylił ? z Tego co rozmawiałem z Przemkiem Lourtem to ten h2 już więcej zarobił przez pare dni niż tamten przez miech. Reklamy ruszają wszystko powoli opanowywane ... Dla mnie nie istniejesz spam spam Chociaż prezke odświeżasz i serwer nie jest pod hajs bo gdyby był już bym dawno go zwinął i jazda ^^ Lecz urozmaicamy rozgrywkę jak i dbamy o serwer. Ps. Zawołaj jeszcze kolegów braci czy tam twoje multikonta bo dawno ich nie było pozdrawiam. Dziękuje Moderatorą Działu Metin2 o Czuwanie :)

1. Nie dbacie o serwer

2. Graczy traktujecie jak wrogów

3. Nie potraficie kilku drobynch błedów naprawić

4. Na serwerze są pustki

5. Wyzywacie swoich graczy i piszecie do nich rzeczy nie na miejscu (w tym bluzgacie na nich)

6. Macie multikonta którymi posługujecie się na MPC żeby pokazać waszą "wyższość".

7. Ten h2 nie ma prawa zarobic wiecej od starego bo na starym było 500 graczy a u was jest 50. No ale cóż trzeba się w jakiś sposób dowartościować.

8. Mówisz, że dla Ciebie "IGU" nie istnieje a odpowiadasz na wszystkie jego komenatrze :) Faktycznie dla Ciebie nie istnieje :)

9. Jest pod hajs :P Serwer pod hajs jeśli chciałbyś wiedziec funkcjonuje do miesiąca a nie do tygodnia :) W koncu trzeba odrobić 2000zł za ktore się kupiło gotowca :) 

10. iGu nie woła kolegów i nie uzywa multikont bo by dawno miał bana jak Twój kolega Shaggy aka Shaggy' aka Shaggs aka Etanor.pl :) Ciebie admini i Twoje multi konta też dopadną, kwestia czasu :)

11. Pisanie komentarzy to nie odświeżanie prezki tak btw. 

12. Przeglądając wasze forum i wypowiedzi jestem w stanie stwierdzić, że cała administracja jest siebie warta. U każdego taki sam poziom inteligencji, czyli znikomy ^^

A ty panie techniku, sory "techniku" zamiast odpisywać na MPCforum wziąłbyś się za naprawdę bugów, bo słyszałem, że nie potraficie graczom postaci odbugować albo naprawić teleportacji hehe :]

Nieźle nie powiem :) 

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

Nie polecam ze względu na administracje :) kto ją zna wie o co chodzi
Serwer typowy pod is gracze muszą ładować po 30/50 zł a youtuber z 200 widzami dostaje po 2/4k sm za odcinek pozdro .. jeśli ktoś nie wieży mogę dać rozowe z adminem jak chciałem nagrywać z 7k widzów zaproponował mi za odc 2.5k sm 

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Nie polecam ze względu na administracje :) kto ją zna wie o co chodzi

Serwer typowy pod is gracze muszą ładować po 30/50 zł a youtuber z 200 widzami dostaje po 2/4k sm za odcinek pozdro .. jeśli ktoś nie wieży mogę dać rozowe z adminem jak chciałem nagrywać z 7k widzów zaproponował mi za odc 2.5k sm

Kumplu nie płacimy za odcinek tylko dajemy za całą seriie z góry ^^ i daj rozmowe poczytam :)

Opublikowano

Kumplu nie płacimy za odcinek tylko dajemy za całą seriie z góry ^^ i daj rozmowe poczytam :)

A co YouTuber jest "nadczłowiekiem"? Dlaczego za nagrywanie filmików ma dostać tak ogromne ilości SM? Chyba nagrywa dla swoich widzów z czego mi wiadomo. 

Właśnie pokazaliście, że rozdajecie SM'y na prawo i lewo każdemu kto filmik nagra. Brawo dla Was. 

Albo dajecie własne PLNy za nagrywanie dla niego albo nie dajecie mu nic. A jak dajecie SM'y to jesteście oszustami bo tak się nie robi. Zapewne oni latają teraz z całym full isem :P

Wiedziałem, że na serwerze będą przekręty :)

Nie polecam ze względu na administrację.

Opublikowano

A co YouTuber jest "nadczłowiekiem"? Dlaczego za nagrywanie filmików ma dostać tak ogromne ilości SM? Chyba nagrywa dla swoich widzów z czego mi wiadomo. 

Właśnie pokazaliście, że rozdajecie SM'y na prawo i lewo każdemu kto filmik nagra. Brawo dla Was. 

Albo dajecie własne PLNy za nagrywanie dla niego albo nie dajecie mu nic. A jak dajecie SM'y to jesteście oszustami bo tak się nie robi. Zapewne oni latają teraz z całym full isem :P

Wiedziałem, że na serwerze będą przekręty :)

Nie polecam ze względu na administrację.

wypierdalaj

Opublikowano

Serwer prowadzony przed doświadczoną administrację ;). Mają dobrą reklamę i bardzo dobrego sponsora. Polecam serdecznie!

Reklamę wręcz cudowną dającą całe 50 graczy na serwerze :)

Przestań kolegów bronić bo widac ze ściemniasz :)

Opublikowano

Dziś dogadaliśmy się z SiemBidem ! Graczy z dnia na dzień coraz więcej pozdrawiamy.

Opublikowano

Dziś dogadaliśmy się z SiemBidem ! Graczy z dnia na dzień coraz więcej pozdrawiamy.

Skończ waś wstydu oszczędź.

Z tym serwerem to możesz ulice zamiatać. Takiego syfu dawno mpc forum nie widziało jak ten. Trochę czasu minęło i nadal z 10 osób gra. Na pewno to youtuberzy z full is.

Pseudo techniku narazie to nic nie zrobiłeś bo serwer to gotowiec.

img12grosikow.gif

Opublikowano

PRZECZYTAJ TO GRACZU

A teraz napiszę coś, co ten serwer zniszczy. Tak się dziwiliście dlaczego się wypowiadałem, że ten serwer nie ma szansy stać? Mówiłem, że na serwerze będą przekręty oraz oszustwa? 
Teraz pokazuję Wam wszystkim, dosłownie wszystkim którzy na mnie najeżdżali dowód, że xMateo, Shaggy oraz cała administracja Helium2.net to banda oszustów którzy grają również drugimi postaciami sobie na serwerze co więcej dają sobie levele oraz itemki. Teraz mam nadzieję, że wszyscy którzy mnie hejtowali w tej prezentacji pójdą po rozum do głowy i uświadomią sobie, jakich oszustów bronili. Nagle shaggy usuną postacie powiązane oraz przestał expić żeby nie było podejrzeń. Oszuści, oszuści, oszuści. 

Brawo Shaggy :) w 1:38 czasu gry wbić 109 poziom? Druga postać to [ADMIN]Kesh? 

PRZED 

ZPJFgtW.jpg

PO

F8UuEI4.jpg

Opublikowano

Polecam praffilniaków xMateo dobra mordka Widze że jednak tego co cię uczyłem to wykorzystałeś :) JAk tam ile online itd. ;) ?

Opublikowano

pifpaf odkrył opcje zbadaj element?

Nie Shaggy, przyznaj się, że dawałeś sobie lvle i eq. Każdy gracz który zauważył mojego screenshota sam wszedł na waszą marną stronę i to zobaczył. A teraz wyjdź z tego multikonta, wyłącz ten śmieszny serwer i przstań oszukiwać wszystkich ludzi bo osiągnąłeś już szczyt kretynizmu i chamstwa. Okłamujecie graczy, za ich plecami dajecie sobie levele, eq, youtuberom dajecie grube SMy zeby wasze marne "gówno" reklamowali i jeszcze udajecie pajaców na MPC forum. Możecie sobie robić w balona innych użytkowników MPC ale mnie nie zrobicie i wam tego nie odpuszczę :) Myślisz, że w bazie usunąłeś "ADMIN[KESH]" to teraz możesz głupiego udawać? Zmieniłeś drugiej postaci nick? :) Ile jeszcze idiotę z siebie będziesz robił?

Opublikowano

Nie Shaggy, przyznaj się, że dawałeś sobie lvle i eq. Każdy gracz który zauważył mojego screenshota sam wszedł na waszą marną stronę i to zobaczył. A teraz wyjdź z tego multikonta, wyłącz ten śmieszny serwer i przstań oszukiwać wszystkich ludzi bo osiągnąłeś już szczyt kretynizmu i chamstwa. Okłamujecie graczy, za ich plecami dajecie sobie levele, eq, youtuberom dajecie grube SMy zeby wasze marne "g****o" reklamowali i jeszcze udajecie pajaców na MPC forum. Możecie sobie robić w balona innych użytkowników MPC ale mnie nie zrobicie i wam tego nie odpuszczę :) Myślisz, że w bazie usunąłeś "ADMIN[KESH]" to teraz możesz głupiego udawać? Zmieniłeś drugiej postaci nick? :) Ile jeszcze idiotę z siebie będziesz robił?

Widzę że ty bonzo jesteś :D Technikiem jest xMateo Shaggy nawet to maszyny dostępu nie ma z moich informacji :) Idź lepiej #HAKUJ dalej bo dobry jesteś. Nie wiem czy ty jesteś głupi czy udajesz? Jak byś chciał zobaczyć z dnia na dzień więcej osób jest. Gospodarka się rozwija itd. ;)
Opublikowano

Widzę że ty bonzo jesteś :D Technikiem jest xMateo Shaggy nawet to maszyny dostępu nie ma z moich informacji :) Idź lepiej #HAKUJ dalej bo dobry jesteś. Nie wiem czy ty jesteś głupi czy udajesz? Jak byś chciał zobaczyć z dnia na dzień więcej osób jest. Gospodarka się rozwija itd. ;)

Adi, przestań xD

QufL90L.png

Opublikowano

Shaggy = [ADMIN]KESH

Z kogo wy robicie idiotów? Dał sobie poziom bo miał 109 po 1 godzinie gry :) dziękuje, tyle w tej sprawie :)

Opublikowano

Co jak co ale 28 wejść dziennie na stronę to nie jest jakiś oszołamiający wynik :) 

3ivZjKA.png

Opublikowano

Co jak co ale 28 wejść dziennie na stronę to nie jest jakiś oszołamiający wynik :)

3ivZjKA.png

Nie ładnie tak SS'ów NoName podrabiać :) Widzę że wyszczekany jesteś tylko w prezce pseudo techniku ahh Czyżby Asfenix :)? Jak widzisz reklamy kupują i dbają o serwer a Cb nadal boli dupa o hajs :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...