Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helium2.NET [Dedyk] [Medium]

kombajnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja serwera zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie, byłem gotów wciągnąć się w rozgrywkę. Wydawał mi się serwer godny uwagi, godny poświęcenia czasu.

Po starcie jednak nie wyszło, nieudolność administracji zaskoczyła mnie. Screeny graczy dowodzą tego, że nie każdy powinien zostać administratorem serwera Metin2.

Nie zagram jednak, zawsze ktoś musi coś zepsuć.

Mieli małe problemy, to fakt. Ale przecież serwer już działa, jest stabliny, nie ma bugów no i oczywiście jest +400 online 

2zrnmns.png

Serwer, który zatrzęsie całym mpcforum jest w trakcie tworzenia.

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla Moderatorów mam Zgodę na umieszczenie Filmików . Jak kombajnik będzie to lajknie albo napisze że jest zgoda ! Metin2 Helium2.net - Helium Powraca ! Zgarnij SM.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Mieli małe problemy, to fakt. Ale przecież serwer już działa, jest stabliny, nie ma bugów no i oczywiście jest +400 online 

tam nie ma 200 xD

Serwer nie polecam oczywiście bo banda JP gimbusów i shaggy na czele jedynie kret ogarnia 

@topic

skąd ta truta xD ???

Opublikowano

tam nie ma 200 xD

Serwer nie polecam oczywiście bo banda JP gimbusów i shaggy na czele jedynie kret ogarnia 

@topic

skąd ta truta xD ???

Boli dupa o hajs? ;[  I uwierz mi że jest tyle. Wczoraj grało ponad 400

2zrnmns.png

Opublikowano

­

I to zasługa jedynie plików. Ale ludzie w końcu się ogarną, że jest taka administracja i będzie jak na poprzednim heliumie, tylko szybciej.

tenor.gif

Opublikowano

Gra się mega ! Zapraszać ludzi na serwer bo to jest potencjał 5 !

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

Opublikowano

400 osób to i tak nie jest dużo :D dojdź do 800 to pogadamy uwierz mi że hajsu mam więcej niż ty :) a co tej liczby to i tak wątpię że chciało by się komuś wchodzić na taki syf 

@topic

skąd ta truta o.O ???

Opublikowano

Grafika nie zmieniona w żadnym stopniu, zero swojego wkładu i widać konsekwencje.

Nie tacy gracze dzisiaj głupi jak to było kiedyś. Zresztą, to było w 99% pewne, że tak będzie wyglądał Wasz start.

Oczywiście też mówię NIE tej "administracji" pełnej gimbów.

ZDJ3GOk.jpg

Opublikowano

Widzę w c**j osób jest ponad 1000+. :)  xD  xD

Shaggy coś teraz ci z tym odkupieniem plików nie pykło pszykro. :/  -.-

Tutaj nawet reklama u każdego nie pomoże. 

53594961070274399019.png

Opublikowano

Osób jest 400 + Reklamy ruszają u Większych YT... :) Więc będzie mega teraz planują dodać skely offline. Ps Cigarette nie ma to jak pokazać SS z ch3 + jak teraz każdy expi szacun dla CB H@H@

Opublikowano

Ale serwer to syf.. Graczy może z 100, w m1 pustki jak sie przwienie ktoś to cud. Na ogólnym pisze ciągle z 5 tych samych osób hah. Wejdzicie i sie przekonajcie.

Nie polecam!

Opublikowano

Łapcie tu licznik. Wasze " 100 OSÓB "

8569514312604581248930.jpeg

Pozdro :)) Team Helium2.net

Opublikowano

Łapcie tu licznik. Wasze " 100 OSÓB "

8569514312604581248930.jpeg

Pozdro :)) Team Helium2.net

Każdy licznik serwerowy jest podkręcony. Pokaż liczbę graczy poprzez clienta, a nie z podkręconego licznika ze strony :]

Jak tego nie zrobisz, to sam sobie odpowiesz jaka jest prawda.

Opublikowano

Każdy licznik serwerowy jest podkręcony. Pokaż liczbę graczy poprzez clienta, a nie z podkręconego licznika ze strony :]

Jak tego nie zrobisz, to sam sobie odpowiesz jaka jest prawda.

Subchannele od kanałów są zrobione. Widać np. samo m1 na tym liczniku albo samą pustynie.

Opublikowano

Ale serwer to syf.. Graczy może z 100, w m1 pustki jak sie przwienie ktoś to cud. Na ogólnym pisze ciągle z 5 tych samych osób hah. Wejdzicie i sie przekonajcie.

Nie polecam!

+400 graczy gra

2zrnmns.png

Budowniczy
Opublikowano

Subchannele od kanałów są zrobione. Widać np. samo m1 na tym liczniku albo samą pustynie.

Widać widać dobrze M1.

FYiiTVe.jpg

Myśl nasuwa się jedna.

Co do serwera, 0 wkładu własnego, 0 jakichkolwiek poprawek, odkupione i postawione. Wkręcanie, że niewiadomo jakie reklamy będą przez największych YouTuberów, żeby naiwni się nabrali.

To nie te czasy :)

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Dlaczego w prezentacji sa podane bony o 2 wartosciach a na serwerze jest calkiem inaczej?

Opublikowano

Widać widać dobrze M1.Myśl nasuwa się jedna.

Co do serwera, 0 wkładu własnego, 0 jakichkolwiek poprawek, odkupione i postawione. Wkręcanie, że niewiadomo jakie reklamy będą przez największych YouTuberów, żeby naiwni się nabrali.

To nie te czasy :)

Skończyłeś? Na serwerze jest aktualnie 450 zadowolonych graczy. Wprowadzone zostało source, wszystko zostało poprawione.

Nie pisałem, że będą najwięksi youtuberzy. Pisałem, że będzie MasterPiro, ZabQ, Diablo. Wszyscy są i nikogo nigdy nie okłamałem.

Pokazałeś screen z 1 dnia serwera. Pogadamy za tydzień, wrzucę Ci tutaj ten screen.

Jeśli chodzi o shopy to są 2x większe niż normalnie i jasne, że będzie mniej niż na s1. Zresztą nie powinno bo graczy też będzie sporo.

Coś jeszcze masz mi do powiedzenia? Zapraszam PublicTS3.eu, a nie spamisz w tej prezentacji i prosisz Grafiesie, WhyNot, Asfena(Tesoria), Zentoro i Cigarette o lajkowanie komentarzy. Dobranoc pedale z grzywką.

IGU, ZJEBIE! TWOJA GRAFIKA:

http://www.mpcforum.pl/s/b028240

http://prntscr.com/73e9md

http://www.mpcforum.pl/s/eec4d80

http://www.tapeciarnia.pl/150332_chiny_miasto_domy_ulica_ludzie_powoz_konie.html

Co to robi na googlach :)?

2zrnmns.png

Opublikowano

Na serwer przybywa dużo nowych graczy. hmm Igu ze spółką handel się jeszcze nie zaczął iż każdy dropi bron 75 :) zobacyzmy po paru dniach.

Opublikowano

masz 450 graczy chyba śnisz o tym ;) Na serwerze jest ok 150 osób. Pustki w m1 jak i na expowisakch. Szkoda czasu bo i tak padnie to za chwile. ;)

Chyba serwery pomyliłeś widać ze gra te minimum 400 osób :)

Opublikowano

Chyba serwery pomyliłeś widać ze gra te minimum 400 osób :)

Ty sie nie odzywaj ,bo jestes rezimowym youtuberem grasz tam gdzie ci płacą  i nie troszczysz sie o swoich widzow np polecajac im gowniane serwery :) Serwer to gowno a 400 graczy to on miał ale na poprzedniej odsłonie max 200 i nie podkrecaj liczb shaggy 

Opublikowano

Nie rozumiem po co spinacie dupe do Shaggy jak ja tu jestem technikiem :) Hmm... Shaggy jedynie mi pomagał jak czegoś nie ogarniałem :) i licznik nie jest kręcony dużo osób expi itd.; ) Pozdrawiam Hejterów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...