Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helium2.NET [Dedyk] [Medium]

kombajnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już niedługo start :) ile jest % na drop ze szkaty ripa truty czy wymienia się pare szkat na trute?

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze dla mnie to jest dobre, tutaj nie ma dużo HP i każda postać jest równa. Było tak na starej edycji, postacie były fajnie wyrównane, miałem tam 123lv., grało się bardzo, ale to bardzo fajnie.

Ale napisz konkretnie: czy tutaj na nowej wersji serwera szaman leczenie jest poprawiony leczenie i zwiekszenie ataku tak czy nie?

Opublikowano

Ale napisz konkretnie: czy tutaj na nowej wersji serwera szaman leczenie jest poprawiony leczenie i zwiekszenie ataku tak czy nie?

Jak ja grałem Hellerem na starym h2 to tak bardzo nie pamiętam ale wiem że dawał kopa :D Na 90 % było poprawione ;

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

Opublikowano

Skąd zdobyć pd?

Skąd zdobyć pd?

Pewnie bossy i metki w red lesie i wyżej :D

Opublikowano

Działa wam rejestracja? Bo coś nie mogę się zarejestrować.

Też właśnie nie ... teraz tylko czekac na reje i klienta ;

Opublikowano

Nie ma nic ciekawego co by mogło zachęcić do grania, to wszystko można znaleźć na innych serwer-ach ;).

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Świetnie! Fajnie widzieć kolejną odsłonę tego serwera!  :D 
Grając na poprzednim wydaniu jestem w stanie polecić ten serwerek, tym bardziej, że teraz dodano więcej nowości  :O 
GRAMY!  <3 
@@
Start równa 17:30 czy może się coś opóźnić?  :ninja:

Opublikowano

Świetnie! Fajnie widzieć kolejną odsłonę tego serwera!  :D 

Grając na poprzednim wydaniu jestem w stanie polecić ten serwerek, tym bardziej, że teraz dodano więcej nowości  :O 

GRAMY!  <3 

@@

Start równa 17:30 czy może się coś opóźnić?  :ninja:

Z tego co rozmawiałem z administracją na ts3 to nie powinno się niz opóźniać :)

Opublikowano

Serwer przekopiowany, kosmetyczne rzeczy zmienione. Nic ciekawego, team nie postarał się i po prostu wziął sobie gotowe pliki.

Podejście widać przed startem więc wiadomo jakie będzie po starcie. Admini piszą z multikont w tej prezentacji, zadając sobie pytania i samemu odpowiadając na nie, żeby prezentacja była na górze.

Nie polecam. Skończy się weekend, zacznie szkoła i już nie będą dla was czasu mieli.

Opublikowano

Nie ma nic ciekawego co by mogło zachęcić do grania, to wszystko można znaleźć na innych serwer-ach ;).

Komentarz jaki napisałeś można znaleźć w prezce każdego serwera, piss :D

Opublikowano

Serwer przekopiowany, kosmetyczne rzeczy zmienione. Nic ciekawego, team nie postarał się i po prostu wziął sobie gotowe pliki.

Podejście widać przed startem więc wiadomo jakie będzie po starcie. Admini piszą z multikont w tej prezentacji, zadając sobie pytania i samemu odpowiadając na nie, żeby prezentacja była na górze.

Nie polecam. Skończy się weekend, zacznie szkoła i już nie będą dla was czasu mieli.

Boli Cię dupa o hajs czy co?To sobie zarób :) To że jesteś w gimnazjum i chodzisz do szkoły to nas nie interesuje :) + Założe się że sam beziesz grał bo zobaczysz jaką reklamę kupili ^^ Kiedy reje i klient?

Opublikowano

Boli Cię dupa o hajs czy co?To sobie zarób :) To że jesteś w gimnazjum i chodzisz do szkoły to nas nie interesuje :) + Założe się że sam beziesz grał bo zobaczysz jaką reklamę kupili ^^ Kiedy reje i klient?

Boli go dupa, bo jego kolega dostał bana za hejt w zapowiedzi tego serwera.

@ Właśnie, kiedy klient? Rejestracja mi już działa.

Opublikowano

Ale skoro wlasciciel sprzedal im pliki czy są kopiowane? Otóż NIE..

@topic To są kupony SM?

Opublikowano

Start serwera: Godzina 17:30.

Dzień: 9 Maj.

TeamSpeak3: xyz

Widzimy się na starcie!

Download: http://helium2.net/?page=download

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Zastanawia mnie jak Przemek mógł z Tobą współpracować, bo ja cytując klasyk: "Muchy bym z Tobą w kiblu nie zbił".

Sprzedał im pliki, Ty nic poza 1-2 grafikami nic nie zrobiłeś, nie jesteś ich autorem, to na c**j za przeproszeniem padają tutaj zdania typu:

Nie wziął a zapłacił i to nie małą sumkę za te pliki, skończ już się udzielać i pisać jaka to Admnistracja nie jest, bo mnie grzejesz i nie tylko mnie. Zakładasz swój serwer z bratem to patrz tego interesu i dalej pytaj na MPC jak zmienić czcionkę.

Napisz również że jest to moje multikonto. Szanowałem Cię jako grafika i osobę, ale trzeba mieć nierówno pod sufitem, żeby ciągle pisać / nagrywać filmy w których c**ja jest i każdy, ale to każdy by się wkurzył i by mu nerwy puściły, gdyby jakiś debil przyczepił  się bezpodstawnie do niego.

Mam wrażenie, że ty myślisz lub myślałeś, że jesteś "Twórcą" Heliuma - otóż to, ale jesteś takim samym twórcą jak ja, czyli Przemek zrobił wszystko, a Ty (podobnie jak ja) wykonałeś kosmetyczne zmiany.

Serwer polecam ma ogromny potencjał i dużą szansę, wszystko zależy od Administracji. Sam w sobie serwer jest genialny.

serwer szagiego czyli nie oplaca sie grac no

Shaggy podobno nie ma nic wspólnego z serwerem. Ja polecam ze względu na stare czasy i wiem, że sam w sobie serwer jest genialny.
Opublikowano

Szkatułka umarłego rozpruwacza w IS? Usuńcie ją, bo zepsujecie wszystko.

Z tego co pamiętam to stary helium też ją miał :)

Opublikowano

Szkatułka umarłego rozpruwacza w IS? Usuńcie ją, bo zepsujecie wszystko. Gra poniekąd straci sens.

Na starym Heliumie też były i nie było z tym problemów ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...