Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helium2.NET [Dedyk] [Medium]

kombajnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się, że przy takiej sytuacji i podejściu do serwera, mądrzy gracze wiedzą chyba co zrobić.
Z początku miałem zamiar odwiedzić serwer ale jak dowiedziałem się co nieco - odpuszczę.
Myślę ogólnie, że ten serwer nawet w małym stopniu się nie wybije. Przynajmniej tak na to wygląda.
Ukrywanie licznika nie rozwiąże wszystkich spraw, bo ja także widziałem liczbę założonych kont - 44 [z czego wchodzą także konta administracji].

No i mimo, że na stronie licznik został ukryty, to niestety na forum ciężko byłoby go ukryć, a taka ilość osób, o godzinie 18:30, kiedy jest wolne od szkoły - nie zadawala.
gTcnXcK.png

Nie popieram ogólnie podpisywania się pod czyimiś projektami. Świadczy to o podejściu administracji do serwera. Nawet jeśli zostało kupione bądź nie, serwer nie jest stworzony przez "tę" administrację.
Co do xMateo, widzę, że moderatorzy prawidłowo działają na MPC.
BlxGyCN.jpg

Tak więc sami sobie piszecie w zapowiedzi, co wiąże się z tym, że problem z graczami jest. Czas skończyć siebie oszukiwać.
Niestety, ale nie polecam.

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wydaje mi się, że przy takiej sytuacji i podejściu do serwera, mądrzy gracze wiedzą chyba co zrobić.

Z początku miałem zamiar odwiedzić serwer ale jak dowiedziałem się co nieco - odpuszczę.

Myślę ogólnie, że ten serwer nawet w małym stopniu się nie wybije. Przynajmniej tak na to wygląda.

Ukrywanie licznika nie rozwiąże wszystkich spraw, bo ja także widziałem liczbę założonych kont - 44 [z czego wchodzą także konta administracji].

No i mimo, że na stronie licznik został ukryty, to niestety na forum ciężko byłoby go ukryć, a taka ilość osób, o godzinie 18:30, kiedy jest wolne od szkoły - nie zadawala.gTcnXcK.png

Nie popieram ogólnie podpisywania się pod czyimiś projektami. Świadczy to o podejściu administracji do serwera. Nawet jeśli zostało kupione bądź nie, serwer nie jest stworzony przez "tę" administrację.

Co do xMateo, widzę, że moderatorzy prawidłowo działają na MPC.BlxGyCN.jpgTak więc sami sobie piszecie w zapowiedzi, co wiąże się z tym, że problem z graczami jest. Czas skończyć siebie oszukiwać.Niestety, ale nie polecam.

zal mi cie bolodupcu

Czy z best specjalista maniak żołnierz i łucznik tez bronie 30 czy tylko z kapitana?

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

No i mimo, że na stronie licznik został ukryty, to niestety na forum ciężko byłoby go ukryć, a taka ilość osób, o godzinie 18:30, kiedy jest wolne od szkoły - nie zadawala.

gTcnXcK.png

Co do xMateo, widzę, że moderatorzy prawidłowo działają na MPC.

BlxGyCN.jpg

Tak więc sami sobie piszecie w zapowiedzi, co wiąże się z tym, że problem z graczami jest. Czas skończyć siebie oszukiwać.

Niestety, ale nie polecam.

Skonczyłeś? Wypierdal* idioto bolodupny :D

Opublikowano

Po prezce mogę stwierdzić, że polecam serwer, lecz nie zagram, ponieważ gustuję w innego typu serwerach.

Napisz do mnie, ~ może kiedyś pomogę ~ VeavninG

Opublikowano

Panowie i Panie będę robił Gildie Wymogi to ts3 wiek nie ważne jaki a będę grał w królestwie : Aria jak ktoś chętny to pw albo ts serwerowy . I w kostiumach i petach są bonusy tak? nie to że to tylko do wyglądu?

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Panowie i Panie będę robił Gildie Wymogi to ts3 wiek nie ważne jaki a będę grał w królestwie : Aria jak ktoś chętny to pw albo ts serwerowy . I w kostiumach i petach są bonusy tak? nie to że to tylko do wyglądu?

Niektóre dają tylko wygląd, a nie które bonusy. Przynajmniej z tego co widziałem w is, bo sprawdzam wszystko po kolei, aby lepiej wbić na serwer :)

Dowiedziałem się z TS że do 13 powinien być.

To supcio :)

Opublikowano

Polecam serwer bardzo dobrze się prezentuje dobra administracja na pewno wbiję

Po czym oceniasz administrację, skoro pliki zostały kupione, a sama administracja miała prawie zerowe zainteresowanie w zapowiedzi?

Skąd truta?

tenor.gif

Opublikowano

NIE polecam robią sobie multi acc żeby podbijać swoją prezentacje żałosne :D

No to chłopie zgłoś, przecież za to chyba jest ban :) Wymyślasz bajki.

Opublikowano

Najs , pamiętam czasu heliuma2 starego , było świetnie ale padł ;/ widzimy się na tym ^.^

Opublikowano

No, np. Ty mateo B)

Ok, niech Ci będzie :D Zgłoś multi, czekam :D 

Idź do Azprime :D padnie szybciej niż wystartuje, jak zawsze zresztą.

Polecam serwerek.

Kiedy Klient?

Opublikowano

Calkiem fajny. Jednak nudzi mnie juz ciagle granie WPkiem czy tutaj szaman leczenie ma poprawioną wartosc ataku i leczenie? Jesli tak to chetnie wbije z bratem.

Opublikowano

Calkiem fajny. Jednak nudzi mnie juz ciagle granie WPkiem czy tutaj szaman leczenie ma poprawioną wartosc ataku i leczenie? Jesli tak to chetnie wbije z bratem.

Szczerze dla mnie to jest dobre, tutaj nie ma dużo HP i każda postać jest równa. Było tak na starej edycji, postacie były fajnie wyrównane, miałem tam 123lv., grało się bardzo, ale to bardzo fajnie.

Opublikowano

Ok, niech Ci będzie :D Zgłoś multi, czekam :D

Idź do Azprime :D padnie szybciej niż wystartuje, jak zawsze zresztą.

Polecam serwerek.

Kiedy Klient?

Poco zgłaszać jak już i tak dostałeś bana na tamtym koncie xD ? that logic

Wiesz próbują antyreklame robić wkoncu to Grafiese.

@topic Czy będa kupony SM?

"antyreklama" ten serwer po swojej pisowni ma antyreklamę :)

Najs , pamiętam czasu heliuma2 starego , było świetnie ale padł ;/ widzimy się na tym ^.^

ten też zapewnię padnie ale szybciej :D

@topic

dowiem się w końcu skąd ta truta ???

Opublikowano

Bardzo ładna prezentacja, podobają mi się w szczególności armory i bronie :)

Czekam na start!

736181470940422997756.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...