Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Rejestracja + Download Zszc - By Cain.

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. mam taki problem. Jak proboje wgrac patcha to wyskakuje mi error zebym wgral patcha do folderu z silkiem i sprobowal ponownie ( patch mam w folderze z silkiem i to nic nie daje ten sam error )

@EDIT

Moglby ktos dac calego clienta zszc z najnowszymi patchami???

bo ja jak chce je sobie zobic to mam w/w problem

x

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

witam. mam taki problem. Jak proboje wgrac patcha to wyskakuje mi error zebym wgral patcha do folderu z silkiem i sprobowal ponownie ( patch mam w folderze z silkiem i to nic nie daje ten sam error )

@EDIT

Moglby ktos dac calego clienta zszc z najnowszymi patchami???

bo ja jak chce je sobie zobic to mam w/w problem

Najwidoczniej wgrywasz patcha w złe miejsce . Zainstaluj grę na innym dysku ,a jeżeli próbowałeś to Dam ci link do całego klienta .

Opublikowano

Mam taki problem... Właczam clienta wybieram Fire lub Water i wyskakuje mi błąd... Patching is not finished. Please try again later.

Mam patcha 1.690 ! Rozpakowany do folderu z zszc... Jaki jest więc problem?

Opublikowano

@witti97 wyłącz antywirus i firewalla + ppm na sro.exe - właściwości - zgodność wybierasz z xp , dajesz ok i uruchamiasz jako administrator ZSZC . Jeśli nie pomoże to zainstaluj ZSZC jeszcze raz też z wyłączonym antywirusem i firewallem , wgraj patchy po kolei + i zrób to samo co wyżej ze zgodnością.

Nick ING : Hantyr

Opublikowano

Ja mam windows 7... Mimo to wybralem XP i administratora i nadal bład. Fire walle i antywiry wylaczylem...

EDIT

A jednak działa :) dzięki Ti3v :)

Opublikowano

Raczej nigdy a jeśli już to pod nową nazwą i od zera . Server miał jakąś awarię i niby stracili wszystkie dane .

Nowicjusz
Opublikowano

Czyli jeśli tam miałem 98 to on już przepadł na zawsze? Nie został gdzieś przeniesiony np water albo coś w tym stylu?

Down: To ja ci dam plusa na zrównanie :) oraz za pomoc thx

Opublikowano

Prawdopodobnie straciłeś owy char . Przynajmniej ja nic nie słyszałem o tym żebym ZSZC team przenosił chary . Fire miał awarię server po atakach ddos i dlatego raczej stracili wszystkie dane . Ostatnio pisali że będą się starać odzyskać te chary itp czy im się uda ? tylko oni znają odpowiedź. Niektórzy zaś mówią że sam ZSZC team robił te niby "ataki" na ten server po to żeby potem stworzyć nowy i zaś doić ludzi z kasy.

Edit: widzę że jakiś dzieciak bawi się w trololololo'a i daje mi minusy :)

Opublikowano

I dlatego przestałem grać na ZSZC, bo można się wnerwić jak char się usunie, który ma fb set i itemki z item shopa...

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Witam mam pytanko czy macie lagi na serwie bo ja chodząc na Water mam opóźnienie 2-8 sekund i nie wiem czym to może być spowodowane dodam iż mam wyłączone wszystkie programy które wymagają internetu (komunikatory, przeglądarki itp.)

Opublikowano

Mam problem, pobieram obydwa party klienta ( i nie wiem czy dobrze robię) łącze je ze sobą patchuje i gdy klikam Fire wyskakuje błąd że nie mam spatchowanego silka

1 raz próbuje zagrać na privie, proszę o wyrozumiałość :D

@Ti3v

Thx za pomoc, dokładniej ulica Wodeckiego ;P (przy Kwk Zofiówka)

A właśnie, czy wystarczy że ściągnę najnowszy patch i stare same się zaktualizują czy muszę po kolei te patche patchować ? :P

Dobra już sobie poradziłem teraz tylko grę ogarnąć :D

Opublikowano

Gdy ściągniesz te 2 party to wystarczy że klikniesz wypakuj pliki z jednego archiwum i automatycznie z drugiego archiwum się wszystko wypakowuje w to samo miejsce , więc po tym nie musisz już przenosić plików z drugiego parta . Co do patcha który wgrałeś , jaki miał numer ? bo najnowszy to 1.693 http://www.multiupload.com/YNKY660SCV sory ale nie robiłem skana ale to link od gm'a zszc . I widzę że też z Jastrzębia ;)

~Ti3v

@up u mnie dokładnie Żeromskiego obok szkoły SP 4 .

Opublikowano

Najwidoczniej wgrywasz patcha w złe miejsce . Zainstaluj grę na innym dysku ,a jeżeli próbowałeś to Dam ci link do całego klienta .

jak mam zainstalowac jak oni daja folder z zainstalowanym silkiem....

a probowac to probowalem ponownie pobierac i dalej to samo...

x

Opublikowano

Witam mam pewien problem z zalogowaniem na ZSZC. Mianowicie kiedy próbuje się zalogować silk się wyłącza po wciśnięciu enter.

Możw wie ktoś czy da się coś z tym zrobić??

Dołaczam sie do prosby kolegi wyżej, mam to samo.

Opublikowano

wie ktoś może co sie dzieje na zszc ? ;D prawdopodobnie była inspekcja kiedy bedzie działać db bot ? ? ? ?

Opublikowano

To nie inspekcja... server jest atakowany (DDoS). Nie wiadomo ile to potrwa.

P.S LINK do tematu

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Czy ZSZC jest off ?? nie chce się włączyć przez db bota ani przez zwykłego launchera , jeżeli ktoś coś wie proszę o odp :) Z góry dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...