Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Rejestracja + Download Zszc - By Cain.

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server Water Will Be Offline For Few Days For Inspection

Please Dont Make Threads About This

Best Regards,

ZSZC Team.

i

Nic.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli z tego co kumam po angielsku możemy odpoczac 5 dni od silka i servera water:(((((((( Tragedia caly tydzien stracony w te 5 dni bym juz 90 lvl wbil na bank !!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Zajebiście tydzień jeszcze nie minął jak zacząłem grać a już serwer OFF to zły znak... :O czekam na włączenie :D

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

witam , mam problem , włanczam ZSZC wybieram serwa i wyskakuje ,,program ZSZC Przestał działać''

moze tez ktos tak mial ? wrazie czego napiszcie bo mi nie dziala ; /

Opublikowano

Dodatkowo dodam ze zrobiłem tak ; 1. ściągnołem 2 Party 2. Wypakowalem do folderu 3. ściągnołem najnowszego patcha (v1.690) 4. z patchowalem ZSZC 5. odpalam ZSZC 6. Jest problem ponieważ mam tylko 2 serwy do wybrania ( water , fire a earth gdzieś się zapodział ) 7. wybieram serwa (powiedzmy Water)Klikam i wyskakuje ,,Program ZSZC Launcher przestał działać'' Wie ktoś jak to naprawić ??

Opublikowano

Avki na Earth to są za free, czy bug clienta?

Odpowiedzi na pw wysyłać!

Nic.

Opublikowano

mam problem, wbijam godzinę ale nie wbiłem jeszcze, ten autologin jest dobry ? ktoś dzięki niemu wbił już po dłuższym czasie?

Opublikowano

mam problem, wbijam godzinę ale nie wbiłem jeszcze, ten autologin jest dobry ? ktoś dzięki niemu wbił już po dłuższym czasie?

Na jaki server chcesz sie zalogowac?

Opublikowano

Na jaki server chcesz sie zalogowac?

EliteSilkroad

@ Edit

Ups pomyliłem tematy :D przepraszam, ale jak by ktoś wiedział proszę o odp.

Opublikowano

moze wie ktoś czy serwery Fire/Water będą otwarte ? bo szkoda charow ...

@up Popieram ... Lagi straszne ... na ziemi sa za free avki ? probowalem i nie moge kupic ; /

Opublikowano

Tak chodzi o Avatary ^.^ były ( tak kolega mowił ) za free a teraz mimo ze pisze ze nic nie kosztuja nie da sie ich kupic ;; /

Moim zdaniem na Earth nie warto grać ; / jak Water będzie działał większość ludzi pójdzie na water , no przynajmniej ja ; PP

Lagi sa okropne... co 15 sec na 5 sec sie ruszyc nie mozna ; / przez to padlem nie raz ...

earth to raczej taki serv zeby zająć czymś graczy podczas tego jak water jest off

mam pytanko , Wiadomo moze czy FIRE będzie w ogole otwarty?

Opublikowano

Czyli jak chcę wejść na server water, klikam na niego i okno mi się zamyka to normalne bo server nie działa ? Czy są może jakieś informacje kiedy będzie działał ?

Opublikowano

Możecie się nie pytać i spamować co chwilę kiedy on kiedy on? Jak będzie działać to na pewno ktoś poinformuje nc

Opublikowano

UWAGA!OGŁOSZENIE PARAFIALNE!

WATER come back! Czyli Water działa.

I pragnę powiedzieć, że coś się dzieje na Fire.

Nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...