Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Rejestracja + Download Zszc - By Cain.

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ma ktoś może konto do oddania na Earth lub Water , zresztą nie wiem który lepszy , coś strona padła i rejestrować się nie można więc pytam bo chciałbym zagrać .

Opublikowano

UP: Nie pisz w tym temacie... Jest do tego specjalny temat

@topic: 10/10 tut łap +

kisukeurharabynixkie.png

EliteSRO 4

Nick: InFeRnO_PL

Lv: 54

Guild: NighThunterZ

Build: Warrior/Cler

Opublikowano

witam wszystkich mam problem z silkiem ponieważ sciagnolem od nowa silka i najnowszego pacha i jak wlanczam gre wyskakuja mi servery klikam na ten na kturym chce grac ale wyskakuje mi jakis error i nie moge grac mam tan program net framework i jesc zakualizowany ale mam ten glupi błąd pomoze mi ktos ?;/

Opublikowano

Hahaha, skoro strona nie działa to nie działa, czaisz ? Nie ma innej ! Uświadom to sobie, a za pomoc raczej powinienem dostać + ,a nie minus.

Nie chce mi się dogadywać z kimś twojego poziomu, wybacz. Żegnam. ;)

zbyt duża sygna

Opublikowano

skoro nie dziala to nie dziala...

Ogarnij sie... nie po to sciagalem 1gb zeby nie moc grac.Moze przeniesli rejestracje , moze strone...

Może strona nie działa, bo rejestracja nie działa ? Bez kitu, kto ty się powinien ogarnąć ?

zbyt duża sygna

Bywalec
Opublikowano

Strona off bo rejestracja Off OMG tak jak UP pisze. Nieraz włączą na dzień nieraz na tydzień a nie raz na 1h.

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Znacie moze strona gdzie moge ZMIENIC pasy ? mam cos takiego :

http://zszc.li:6334/password.php

ale tam wyskakuje mi blad servera ;/ i nie wiem czy jest jakas inna. ;/

Opublikowano

Mam taki problem, że jak zaznaczę sobie serwer i wcisnę start nic się nie dzieje, nie chce mi się w ogóle włączyć gra.Pomoże ktoś? :angry:

Opublikowano

Mam taki problem, że jak zaznaczę sobie serwer i wcisnę start nic się nie dzieje, nie chce mi się w ogóle włączyć gra.Pomoże ktoś? :angry:

Patche masz zainstalowane ?

zbyt duża sygna

Opublikowano

Siema jak ktos gra na serverze ZSZC " Water, fire " To napiszcie do mnie na gg " 1820866" Z góry dzieki : )

Pozdro dla ludzi grających w ZSZC

Opublikowano

Ludzie aktualna rejestracja *i strona* to

http://zszc.li:6334/register.php

Reje na Water działa chociaż jak się rejestrujesz piszę że jakiś tam błąd z serwerem :) Nie przejmujcie się tym... Licze na +'siki.

87221f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...