Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Rejestracja + Download Zszc - By Cain.

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działa wam teraz Zszc?? Bo mnie jakoś nie chce się uruchomić, przez ten nowy path. v1.690. nie mogę go zainstalować, a ściągam go z oryginalnej stronki. Jakaś rada??

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mógłbys ktoś odpowiedzieć na moje pytanie napisane pare postów w góre?

A zainstalowałeś patcha?

;]

Opublikowano
Oto co mi wyskakuje jak chcę zainstalować patha http://imageshack.us...s/851/silk.png/

Co w takim przypadku mogę zrobić bo nie rozumiem tego problemu. Pomóżcie bo chciałbym zagrać w Zszc

Jesteś administratorem komputera,czy logujesz się jako zwykły user?Jeśli jako zwykły user,spróbuj odpalić to na koncie admina.

Druga sprawa,może być tak,że program antywirusowy ci to blokuje,bo z tego co wiem ten patch ma w środku jakieś"wirusy".Tak więc spróbuj dodać ten plik do wyjątków.

sygnl.png
Opublikowano

@UP

ponieważ mam ten sam problem muszę powiedzieć , że antywirus mam wyłączony ciągle ( coś się zepsuło ) i jestem ciągle zalogowany na administratorze komputera, więc to można wykluczyć

sygna1.png

Sygna by Kjiujik

Opublikowano

U mnie wystarczyło wyłączyć Anty-vira i patha mogłem już zainstalować, gra się włącza ^_^.

Teraz tylko się zalogować i można naparzać. Za pomoc masz +

Opublikowano

Że co? xD

Już wiem. :) Teraz można. Zaraz dodam. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

a co sie stalo z fire zamkneli i dali na 1 serwer wszystko ? jak tak ciekaw jestem czy sloty tez zwiekszyly ....

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Witam .mam pytanko a nawet pare.Normalnie sciagnołem silka patcha zainstalowałem odpalilem(wczesniej załozyłem konto) właczam gre i pisze mi status serwa crowded.Czy to mozliwe aby ten server był tak przeludniony?zeby sie wbic niedało.2 pytanie. poprosił bym o działajacego linka do auto logina. 3 pytanie jest jaka strona odnosnie serwera water która pokazuje ranking graczy ile jest ludzi itp itd jak rev6 odpowiadajaca za global.?

Opublikowano

ok rozumiem a jeszcze jedno pytanie jak bym chciał pograc np na MYSRO to mosze pobrac do tego innego clienta czy wystarczy np loader gdzie wpisze ip i styknie?

Opublikowano

Ok juz normalnie wbijam.Mam jeszcze kilka pytan dlaczego niemoge pisac? nacisne jakas litekre i odrazu mi enter sie załacza;/ tak samo jak padne to jak nacisne na postac to na ułamek sek pojawia sie okienko z resem(zeby tp sie do miasta) i znika. i czy ma ktos konto do oddania na serwie Water.

Opublikowano

Siemka a mam pytanko czy mozna lub w jaki sposob mozna dodawac bonusy do broni bo ja mam max 3-4 a gdy widze innych to maja po 7 czy nawet 8 gdzie mozna kupic cos czym da sie dodac te bonusy?

Opublikowano

pomogło.dzieki.Jest ktos wstanie wypnac goldem troche na poczatek?nick w grze MatteoSartor

Opublikowano
Siemka a mam pytanko czy mozna lub w jaki sposob mozna dodawac bonusy do broni bo ja mam max 3-4 a gdy widze innych to maja po 7 czy nawet 8 gdzie mozna kupic cos czym da sie dodac te bonusy?

Robisz blue ... zbierasz tablice robisz elementy i wbijasz blue ; d poczytaj na google alchemia ; d

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Nie wiem co jest grane, ale od wczoraj nie moge wbic do gry. Po wpisaniu loginu i hasła wywala mnie z gry ;(

@edit

ok działa :) od nowa bota sciągnąłem.

;]

Opublikowano

MatteoSartor lv 20 szuka gildi polskiej serwer Water.prosze o podanie mi nickow do gm.z góry dzieki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...