Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Rejestracja + Download Zszc - By Cain.

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak sprawdzic czy dostałem bana lub czy konto wogule takie jest?bo podaj stare passy i pisze mi że zle;/a próbowałem 5razy i nic;/

Opublikowano

nie wiem , a dlaczego na water robia sie takie same lagi jak na earth ? ze sie nie leczy i ruszyc sie nie mozna ? ; /

Opublikowano

A ja ściągłęm nowego patcha , wkleiłem pliki do folderu z grą , włączyłem ZSCZPatch_1690 klikam install potem ok nast. włączam launchera klikam na serwer fire i wyskakuje okienko z napisem : patching has not finished error code 2.Proszę pomóżcie mi.

Edit:Już działa ściągłem nowy patch 1.691 i działa.

Opublikowano

Gdy pobralem patcha ; 1.692 , zpatchowalem ZSZC , odpalam ZSZC to pisze mi ze server[fire] jest off...; /

Gdy pobralem patcha ; 1.692 , zpatchowalem ZSZC , odpalam ZSZC to pisze mi ze server[fire] jest off...; /

Opublikowano

A może rzeczywiście jest OFF ? Nie wiem bo dawno tam nie grałem, ale skoro pisze, że off to chyba znaczy, że OFF.

To jest chyba oczywiste.

zbyt duża sygna

Opublikowano

A ja ściągłęm nowego patcha , wkleiłem pliki do folderu z grą , włączyłem ZSCZPatch_1690 klikam install potem ok nast. włączam launchera klikam na serwer fire i wyskakuje okienko z napisem : patching has not finished error code 2.Proszę pomóżcie mi.

Edit:Już działa ściągłem nowy patch 1.691 i działa.

jak to ? sciągnołeś patcha zpatchowales i dziala ci FIRE ? mi nie dziala bo nawet jak wezme StarT to slik sie nie włącza ; /

Opublikowano

@Up:

Fire jest off, więc tam sobie nie pogracie.

(Tak pokazuje launcher).

Water- on.

Earth - on.

I jeszcze jedno:

Consider this a warning! Since there is soo much spamming going on Earth server about water and fire If you spam you will be banned permanently. If you spam on forum about them too you will also be infracted and or banned ! So please be patient and wait for news your spamming does not help.

Thank You

KelticKnight

ZSZC Team!

Taka przestroga dla wszystkich :D

Serv. Earth

Nic.

Opublikowano

Jesli jest jakis media patcher pod bota do aktualnej wersji ZSZC prosilbym o link. Dziwilem sie dlaczego mi niedziala bot, i po 3 dniach dopiero sie kapnolem ze jest nowy klient niespatchowany :rolleyes:

Opublikowano

Witaj Cain.Mam goracoą prosbe.Masz jakies konto na zbyciu na water?ostatnio dostalem konto na forum i jak wbiłem pare lv konta juz niemialem bo sie okazało ze kolega miał jednak maila do zmiany tylko mnie oszukał a ja zostałem bez konta;/Prosze o odpowiedz na pw bądz gg 10080916.pozdawiam lub na maila [email protected] sory ale na pw juz niemozesz otrzymywac nowych wiadomosci dlatego pisze to tu

Opublikowano

Ja jak włączyłem Fire na 1.691 wersji to był serwer ON, a jak na 1.692 to jest OFF... a potem chciałem sprawdzić i znowu wgrałem patcha 1.691 i Fire działał (ale na grę nie można było wejść, bo trzeba mieć patcha 1.692, chodzi mi tu o status serwera).

Opublikowano

Wie ktos moze czy server fire wg bedzie działac??

Nie wiem tego w 100%, ale słyszałem, że TAK. =)

zbyt duża sygna

Opublikowano

Witam mam pewien problem z zalogowaniem na ZSZC. Mianowicie kiedy próbuje się zalogować silk się wyłącza po wciśnięciu enter.

Możw wie ktoś czy da się coś z tym zrobić??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...