Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Rejestracja + Download Zszc - By Cain.

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a odpowie ktos na moje pytanie ?

"witam mam pytanie czy wszystko czytalem sobie pierwsze pare stron i pisalo tam duzo osob ze kazdy ma 100lvl itd itp czy nadal tak jest czy juz normalnie wszystko chodzi trzeba expic itd itp ? bo niewiem czy sciagac . prosze o szybka odp. "

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Samirek

Rejestracja na zszc jest darmowa. Zacznij grać na water, tak jak mówiłeś nowy więc wiąże się z tym, że nie jest dużo hlvl.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Niewie ktos moze w jakich godzinach najlatwiej mozna wejsc na ten water ?...

23.30-8.30.

kurde ten water jest crowded bynajmiej u mnie tak pisze ; /

1. "jest napisane".

2. fire jest jeszcze bardziej zatłoczony, uwierz mi.

3. jedyna rada: ściągnij loadera i autologin.

Luv ja ZSZC

<3

beztytuuhp.jpg

beztytuu2x.jpg

beztytuu3n.jpg

beztytuuazn.jpg

Opublikowano

No tak zrobilem to jak na tej instrukcji i nic mi to nie dalo co mam dalej robic wie ktos?.. bo zrobilem tak jak na instrukcji potem odpalilem auto logina kliknolem start i jak minimalizuje to mam czarny ekran i musze reseta kompa robic

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No tak zrobilem to jak na tej instrukcji i nic mi to nie dalo co mam dalej robic wie ktos?.. bo zrobilem tak jak na instrukcji potem odpalilem auto logina kliknolem start i jak minimalizuje to mam czarny ekran i musze reseta kompa robic

Nie wciskaj ALT.

Opublikowano

Ja gram na fire. Zrobiłem wszystko według instrukcji ,potem auto login i mi działa , po jakiś 10-15 min. mnie wbiło. Goldy się b.łatwo dropi. Z mobów wypada dużo.Szybko się expi. Polecem :D

Kto jeszcze gra na serverze fire ?

sasukeeternalmangekyosh.jpg
Opublikowano

Ja gram ciągle. Tzn. Miałem przerwę prawie tydzień, ale już znów gram. :)

Nick: Kalypso

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaL serwer . To jest powoli wkurwiajace . . Godzina 1:19 nad ranem i nie da sie wbic . POJEBSTWO

Opublikowano

Czy moglby mi ktos pomoc ? przy wbijaniu wpisuje pasy i wlaczam autologina naciskam start sproboje mi lognac z 3/4 razy i DC i tak za kazdym razem co ja zle robie ? ;(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...