Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Rejestracja + Download Zszc - By Cain.

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://www.filefront...ver_loader.exe/ wklej go do folderu z zszc ;d i odznacz english patch bo bedziesz miał zera , i to wklej http://www.speedysha.../auto_login.rar i jak wejdziesz wpisz pasy włącz to i start to bedzie ci automatycznie wbijało ;]

Hmm... to niegroźne? Skan autologina: http://www.virustota...cc52-1277280837

No i plik wrzucony 12 minut temu, coś mi tu śmierdzi ;d

@Down:

Raczej "uŻywam" =)

Luv ja ZSZC

<3

beztytuuhp.jpg

beztytuu2x.jpg

beztytuu3n.jpg

beztytuuazn.jpg

Opublikowano

Mam kilka pytan: na ten serwer wbija sie za 1 razem? sa wszystkie skile europejskie i nie ma zadnych bledow? jaki jest max lvl? w ile czasu sie wbija max lvl? dam +

Opublikowano

bledow niema ale euro tez niema :P nie wbija sie za pierwszym razem a lvl 100 max a wbija sie zaleznie od tego jak grasz

Opublikowano

Jeżeli nie ufacie koledze z forum, mówię tu o tomas145, to pobierzcie auto login z pierwszego postu.

Ale ten autologin od tomasa też jest bezpieczny.

P.S. Przed chwilą wróciłem z nad morza. ^^

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Witam . Mam problem, nie moge wbic na konto. Nie mam bana bo wiem jak wyglada. Postac w Hotan . Mam taki problem ze jak sie loguje to jest automatyczne wylaczenie SRO_Clienta , tzn ogolnie gra sie wylacza sama. Co mam zrobic ? ; ((

Opublikowano

Mam taki problem, że jak włączam bota patchuje by mieć no-dc i włączam auto login to po jakimś czasie wyłącza mi się gra. Proszę o szybka pomoc.

Opublikowano

Witam . Mam problem, nie moge wbic na konto. Nie mam bana bo wiem jak wyglada. Postac w Hotan . Mam taki problem ze jak sie loguje to jest automatyczne wylaczenie SRO_Clienta , tzn ogolnie gra sie wylacza sama. Co mam zrobic ? ; ((

Ściągnij patche

Patch 1.676

Albo

Patch 1.75

Jeśli pomogłom daj + :D

Wartość czasu zależy od osoby, z którą się go traci.

Opublikowano

Mam prośbę robiłem formata ponieważ komp się mulił jak 150 <_< czy mógłby ktoś wrzucić media.pk2 abym mógł wbijać poprzez bota wersji 0.8 do nowego serwera ZSZC (Water) ponieważ jak wbijam poprzez bota na aktualnym media.pk2 i po zainstalowaniu patcha 1.676 to zaraz Dc oraz pokazuje mi się stary serwer czyli pisze ZSZC (New) czyli (Fire).

Z góry thx :)

Opublikowano

@Eyes A to nie jest tak, że w SrProxy musisz wpisać ip do serwera Water zamiast Fire?

85.jpg

Opublikowano

@Eyes A to nie jest tak, że w SrProxy musisz wpisać ip do serwera Water zamiast Fire?

Już rozwiązałem problem zamieniałem madia.pk2 na Bot media.pk2 od xcom :)

Opublikowano

@topic

-dodałem do pierwszego postu instrukcje zpatchowania Media.pk2 dla tych którzy nie potrafią tego zrobić z tematu xcoom'a. Po prostu trochę łatwiej to opisałem.

Jego temat: Klik

85.jpg

Opublikowano

witam mam pytanie czy wszystko czytalem sobie pierwsze pare stron i pisalo tam duzo osob ze kazdy ma 100lvl itd itp czy nadal tak jest czy juz normalnie wszystko chodzi trzeba expic itd itp ? bo niewiem czy sciagac . prosze o szybka odp.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...