Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Rejestracja + Download Zszc - By Cain.

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na razie nie ma nic na temat Zszc(Vip). Możliwe że wgl nie będzie takiego servera ponieważ Ecsro dużo kasy nie wyciągało z Vipa a graczy najwięcej było max z 300online w normalnych dniach. Zszc team woli chyba robić servery normalne z darmowa rejestracją bo będą mieli większe zyski, niż Vip gdyby otworzyli. Zresztą jak by już mieli zrobić server vip to staty przecież musiały by być większe niż 30x żeby zachęcić graczy do kupienia konta, bo po co ktoś ma kupowac konto załóżmy za 20$ żeby nie męczyć się z wbiciem na server gdzie mają taki sam rate jak na zwykłym servie.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy mają wyjebane nie nie mają, obecnie na Zszc(new) niema wybranej ekipy Adminów która będzie się zajmowała takimi rzeczmi jak szukanie i banowanie botów. Obecnie jest tylko Divine który nawet jeszcze nie orzymał statusu [GM[Divine. Także puki idzie bocić, to róbcie swoje później będzie problem jak już server się rozkręci na maxa, zaczną biegać dodawać na liste banów itp. Na głównym forum Zszc już ponad 84 strony są z reportami botów. Najlepsze jest to że połowa osób która zagania boty, to oni sami też bocą. Także pilnować swoich botów żeby nie trafić na tą listę, bo te osoby pójdą pierwsze na odstrzał. I nie przejmować się tym że ktoś otrzyma bana bo jest na liście, żeby otrzymać bana musi was dorwać osobiście GM inni wam mogą pałkę zrobić jak chcą :).

Opublikowano

Opisujcie problemy dokładniej!!!!!!!! Stawiam że chodzi ci o 2

1.Z tego co zrozumiałem to co napisałeś wynika że grę odpalasz czyli się logujesz na postać.

Przy wyborze chara nie masz START ?? Jeżeli tak to zobacz czy przypadkiem nie masz zaznaczonej opcji w botku English Patch, a Jeżeli nie używasz bota to zrób reinstall.

2.Jeżeli przy odpalaniu gerki w menu Loadera czyli tam gdzie wybierasz server nie masz Start to coś zjebałeś, no chyba że jesteś takim asem że nie wybrałeś servera stąd brak startu w co wątpię. xD Spróbuj reinstall gry albo spróbuj odpalić grę przez Db bota, i zobacz czy tak zadziała. Bo np u mnie w folderze jak chce odpalić silka bez bota to go nie odpalę bo mam malutkie białe okienko w którym widnieje napis Silkroad i nic więcej, dlatego mam drugi folder Zszc w którym nic nie grzebie i jak chce wejść do gry na czysto to wchodzę przez niego xD

Opublikowano

Mam takie pytanie czy zamawiał ktoś sp na zszc ?? Ja zamówiłem 2kk sp za 90zł i kilku ludzi zamówiło 1kk za 65zł i mam pytanie czy dostali to sp ? bo widziałem ze dawno pozamawiali a komentów nie dostał tamten koleś i nie wiem czy to nie jest oszust. Pozatym na ich stronie chyba sporo więcej kosztuje sp niż na allegro. Wie ktoś coś na ten temat?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam takie pytanie działa już bot na obecjen wersji : > ?

Bo jak włączam wszystko daje strat w bocie pokazuje się jakieś małe okienko z błędem ;

@UP

Dokładnie 289910c6f1d8a3e8.jpg

Ciastko

Opublikowano

AMBA

Łoo pierwszy raz spotykam się z takim czymś typowo silk jest głuchy jakby to nazwać :), nie łączy się nawet z serverem. Zobacz czy nic ci nie blokuje łącza Firewall albo anty vir :P Pobaw się z tym bo coś nie trybi :P

K@ktus

Działa działa bocik xD Najgorsze jest to że Windows dużo robi bo wczoraj kumplowi zgrywałem gotowego silka a robiłem już tak na laptop swój i działa wszystko a mam oczywiście windowsa w stacjonarce 7 lapek też 7 i śmiga. Natomiast kumpel sobie zgrał a ma XP i już dupa coś u niego też nie działa także wina nie musi leżeć po waszej stronie. A kumpel ma identyczny problem co ty.

Opublikowano

mam problem ściągłem własnie clienta itp to co znajduje sie na tej stronie wszystko pięknie ładnie się ściągło.. ale natomiast jak odpalam clienta to wyskakuje mi taki błąd po wybraniu serwera ... i nie wiem co mam z tym zrobić prosze o szybką jakąś odpowiedź ewentualnie o pomoc :) pozdrawiam :) ok zrobiłem wystarczyło ściągnąć nowego patcha oto link dla tych co nie znają http://www.multiupload.com/54TVENHHU4

błąd silkroad.bmp

Opublikowano

Ten patch jest już dawno dodany w pierwszym poście. Czytaj temat, a przynajmniej pierwszy post! ;/

@topic Dziś nadchodzi nowy patch:

Nowy patch zawierać będzie:

-wszystkie pety będą mogły zostać przekazane przez exchange

-nowy pet (Raccoondog) będzie dodany do Item Malla

-Zmienione nazwy serwerów:

*stary serwer zmieniony na ZSZC(Fire)

*nowy serwer zmieniony na ZSZC(Water)

Patch już dodany w pierwszym poście na dole!

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Usuńcie ten post. Przez przypadek dodałem...

85.jpg

Opublikowano

@Gorbi Usuń to co masz w pliku Settings w folderze z grą.

85.jpg

Opublikowano

Mam takie ino zapytanko :D Bo gdy włączyłem jednego Clienta i chcę włączyć drugiego to klikam Start i nic się nie dzieje :/

Mógłby mi ktoś pomóc ?? dam + :D

Wartość czasu zależy od osoby, z którą się go traci.

Opublikowano

tak mi nie dzialalo ale juz jakos to zrobilem ale i tak + dalem :P

Wartość czasu zależy od osoby, z którą się go traci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...