Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Rejestracja + Download Zszc - By Cain.

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nieiwem czy to nie bedzie spam 67

ZSZC WATER:

Xandir lv 91 5:1 Int Bow Cold Light Postac na sell pisac na pm lub gg 5865600

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem ci ,ze na dzien dzisiejszy to jest bezsensu ta gra... Ja juz prawie klawe rozp*erdolilem przez te lagi, bezsens i tyle :) Gm w chuya leca .

Po dlugim czasie czekania ->bijesz mooba-> udalo ci sie go zabic (ciesz sie, czasami przy biciu mooba jest lag .) -> stoisz 10 sec az zaczeniesz bic kolejnego moba ,chyba ze zakonczysz to wachaniem trawy ...

Opublikowano

bez przesady nie jest tak zle ;)

Dzisiaj jest w miare spokoj moze dlatego ze jest od 9 gram :D

Jak narazie off cos tam GM sprawdza ;(

No to dobrze, że w ogóle coś robi a nie że sobie olał serwer.

Opublikowano

Prosza Cie,na takich lagach niema sensu grac,bynajmiej ja niewidze ;) . Ciagle padniecia i szybki exp to nie na moje nerwy, a ty maniaczysz od 9 w godzinach takich co jeszcze jest lajt :). a tak wgl to co ty do budy nie lazisz czy do roboty wtf ? ! .

Opublikowano

Ja mam 70lv i jakoś za bardzo nie chce mi się grać. Ostatnio 5 razy jechałem na spota, by sobie poexpic, za każdym razem deska przez frezz czy lag. Zastanawiam się nad kupnem keya do swsro bo co się dzieje na tym zszc to mała bania -.- Admini "niby" coś robią, ale to tylko pozory. Będą lagi, otwierają Vip'a (jak było w przypadku ecsro) i trzepią kasę na kontach. Taka prawda ;> A lagi mogą być spowodowane słabym dedykiem, może są jeszcze przez inne rzeczy, lecz wątpię. Nie radzę wam zaczynać tutaj gry, chyba że lubicie grać z lagami, nawet nieraz golda się podnieść nie da. Wybierzcie sobie inny priv (tylko swsro) czy global (csro, rsro, ksro). Na ten serwer szkoda czasu, nerwów i pieniędzy. Chyba że gracie po nocach to coś dla was bo wtedy lagów nie ma.

Opublikowano

Prosza Cie,na takich lagach niema sensu grac,bynajmiej ja niewidze ;) . Ciagle padniecia i szybki exp to nie na moje nerwy, a ty maniaczysz od 9 w godzinach takich co jeszcze jest lajt :). a tak wgl to co ty do budy nie lazisz czy do roboty wtf ? ! .

Yyyy , ze chce loadera to nie chodze do szkoły co ? , padasz bo masz zapewne full int ...

Opublikowano

, padasz bo masz zapewne full int ...

No to zeczywiscie swiety serw gdzie kazdu musi grac full str zeby nie padac haha

siuwaks.jpg projectxox.jpg
Opublikowano

TO niebyla odpowiedz do cb z tym loaderem :P . - zes wyskoczyl . No ja mam 62 lv i dzien przerwy mialem,bo nieumialem juz nerwowo .

Nie gram full int'em , mam hybryde moobki mi bija po 76-240 , Ale jak stoi minute i nic sie nieda robic a mooby cie tlucza to gz ;) .

Opublikowano

Str Bow jazda jak nic niedenrwuja mnie frezy chyba ze juz naprawde sa konkretne ... btw int tez nie pada wystarczy grac s/s na spotach;) btw spoty sa tez z nieagresywnymi mobkami i sie nie deduje;)

ZSZC WATER:

Xandir lv 91 5:1 Int Bow Cold Light Postac na sell pisac na pm lub gg 5865600

Opublikowano

I to na tym polega ta gra? na kombinowaniu ? a nie na lajtowej przyjemnej grze? . - jesli uwazasz ze kupowanie potow i innych rzeczy wraz z sprzedarza jest w trybie normalnym to jest pieknie, 10 min w dupie masz w miescie zanim wszystko zalatwisz . Zanim na spota dojedziesz,juz nerwy ci lataja ,a potem zapier*alaj moob'a 20 sec i odstep po zabiciu go,o zbieraniu golda niema mowy wbicie lv z tym by wskakiwalo na 6h wtf? teraz niema lepiej... Moim zdaniem albo ku*wa sfix'uja te lagi,albo ludzie zaczna powoli odchodzic,niech niestawiaja serka jak tak chodzi,ja juz niepamietam jak gra wyglada bez lagow.Daje sb spokoj z tym serkem dopuki nie zrobia porzadku .

Opublikowano

Jak narazie gra na tym serwie jest dla ludzi chorych xD bez urazy oczywiscie ;p Dziwie sie jak wszyscy te 60-70lvle powbijali ja wbilem 17 i mnie mozg boli od tych lagów.

Jak tak sobie myśle to szybciej sie wbija lv na globie bez lagów niz tutaj 30x z lagami heheh ;p

Poczekam tydzień, dwa i zobacze co się bedzie dzialo jak narazie to mi sie odechcialo grac po dzisiejszym obejrzeniu serwa ;p

siuwaks.jpg projectxox.jpg
Opublikowano

Tg od 2-5minut. ;)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Mam taki problem że jak wchodzę do silka ( SunSro sw1 ) to po 15-20 min. wyłącza mi się komputer na zegarze pokazuje mi że użycie CPU 85% a RAM 56% powyłączałem wszystkie niepotrzebne programy żeby zmniejszyć ale nic nie pomaga proszę o pomoc.Dodam że mam win7

Opublikowano

Mam taki problem że jak wchodzę do silka ( SunSro sw1 ) to po 15-20 min. wyłącza mi się komputer na zegarze pokazuje mi że użycie CPU 85% a RAM 56% powyłączałem wszystkie niepotrzebne programy żeby zmniejszyć ale nic nie pomaga proszę o pomoc.Dodam że mam win7

Nie wiem czy coś to da, ale spróbuj uruchomić jaki administrator.

Opublikowano

BŁAGAM POMOCY !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...