Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Rejestracja + Download Zszc - By Cain.

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam konto na którym mam 3 postacie chce zrobić 4 to pisze mi że "Można mieć tylko 2 postacie albo mniej" ;/ PROSZĘ POMOCY

Opublikowano

o.O jak Ty wbiłeś jak nawet konta nie masz a wbija sie za pierwszym ? teraz jest inspa i nie wiem na jaki ty serwer wbijaleś o_O.

UP.

Sorka ale ja i kilku kolegów musiało kompletni usunąć silka i od nowa wypakować zeby działało ;/ jakiś bła był

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam Wszystkich.

Chciałbym abyście mi troszkę dopowiedzieli news z gry.Dopiero ściągam tą grę a konto już mam utworzone.Grałem na isro, potem przeszedłem na ECSRO, które padło z niewyjaśnionych przyczyn.Teraz mój braciszek powiedział mi o nowym serwerze, który niedawno powstał.Więc się zaciekawiłem

Przeczytałem wszystkie wasze posty od samego początku dotyczące tej gry i jestem troszkę zaszokowany tymi lagami.

Mam nadzieję ,że wkrótce serwer ruszy normalnie bez lagów, o których często wspominacie.

Co do gildi polskiej to chętnie do jakiejś dołączę dla towarzystwa.

Jak już się dowiedziałem z waszych wypowiedzi, to beta testy mają potrwac tydzień więc od: 01.05.10 do 10/11.05.10 tak?

Boty mnie nie interesują, bo dla mnie liczy się zabawa i przyjemnośc z lvl up samemu, niż aby ktoś robił za mnie lvl jak [bot] a potem ja tylko gram tą postacią.Dla mnie jest to wielka różnica.

Chciałbym aktualnie się dowiedziec, czy jakieś konkretne zmiany zaszły na serwerze w dzisiejszym dniu, bądź mają nadejśc wkrótce...

Wypowiadajcie się proszę...

sygnaturkaoldfox.png

Gram w grze pod nickiem OldFox =)

Jest on hard core ! http://skeptisys.files.wordpress.com/2008/02/smoking.jpg

Opublikowano

Mam problem otóż gdy wbijam do gry po kilku sekundach wyłącza mi się gra pomóżcie błagam

Jeśli ci się gra zamyka zaraz po wejsciu na serwer to masz problem z connct (połączenie internetowe za słabe) bądź jakiś program ci się tnie z grą.

Innym rozwiązaniem jest to,że serwer zgłupiał w grze...^^

sygnaturkaoldfox.png

Gram w grze pod nickiem OldFox =)

Jest on hard core ! http://skeptisys.files.wordpress.com/2008/02/smoking.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...