Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam programisty Java, budowniczych i helperów

HAMMERxPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 350
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziecko? :D

Raz zaproponowałeś mi kilka pluginów za 600 zł, drugim razem, 1 plugin ze stroną za 1200 zł. Moja reakcja nie była niczym dziwnym.

Porządna robota, porządna cena. Chcielibyście stronki za 10 zł na poziomie światowych reali, a wtyczki wzięte z kosmosu najlepiej żeby było 0 kodu, 100% tego co potrzebujesz i żeby kosztowało 10 zł sms'em. Nie bawcie się w ludzi bez konkretów.

Co do oferty, nie wszedłem tu by się zgłosić, lecz sprawdzić mniej więcej jak wyglądać by mogła taka dodatkowa pracka za lepszy hajsik, jak widać chujniaaaa haha

Pozdrawiam ciepło

giphy.gif

Opublikowano

Porządna robota, porządna cena. Chcielibyście stronki za 10 zł na poziomie światowych reali, a wtyczki wzięte z kosmosu najlepiej żeby było 0 kodu, 100% tego co potrzebujesz i żeby kosztowało 10 zł sms'em. Nie bawcie się w ludzi bez konkretów.

Co do oferty, nie wszedłem tu by się zgłosić, lecz sprawdzić mniej więcej jak wyglądać by mogła taka dodatkowa pracka za lepszy hajsik, jak widać chujniaaaa haha

Pozdrawiam ciepło

"Lepszy hajsik" jesteśmy w stanie zapłacić, ale nie oszustom (Trobol).

4L0M4l0.png

Opublikowano

Programista, skype: piotr.debinski4 Jesli nie będę odpisywał proszę o prywatną wiadomość na mpcforum.

Opublikowano

Tak w sumie, to może zapytam z góry, czego wymagacie od programisty? Do czego będziecie chcieli go wykorzystać ;>?

giphy.gif

Opublikowano

Tak w sumie, to może zapytam z góry, czego wymagacie od programisty? Do czego będziecie chcieli go wykorzystać ;>?

Wymagamy znajomości Bukkit API, dobrze byłoby też znać Bungee API. Potrzebujemy kilku pluginów mniejszych i większych pod Bukkita oraz Bungee.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Wymagamy znajomości Bukkit API, dobrze byłoby też znać Bungee API. Potrzebujemy kilku pluginów mniejszych i większych pod Bukkita oraz Bungee.

O bożeee, nie chodzi Mi o umiejętności, bo w moim przypadku to nie ma znaczenia przy wymogach, tylko jakie pluginy miałbym zrobić, bo nie mam zamiaru klepać kodu na coś co mnie będzie nudzić xD

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...