Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam programisty Java, budowniczych i helperów

HAMMERxPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 350
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziwny ten temat.... 99% tematu to odświerzenia, jak już są jakieś posty to same negatywy. BYłem na serwerze i nwm,.... może jestem ślepy, ale nie widzę tam innowacyjności, i autorskich pluginów ;D Pozatym nie rozumiem czemu łżesz.... Widziałęm twoje zachowanie i sposób pisania innych postów, i wniosek jest taki że mało co wiesz o mc, ktoś ci zrobił serwer, a raczej zgapił czyjeś pomysły, a ty siedzisz i trzepiesz kasiore bo na to raczej serwer jest nastawiony.

Opublikowano

Dziwny ten temat.... 99% tematu to odświerzenia, jak już są jakieś posty to same negatywy. BYłem na serwerze i nwm,.... może jestem ślepy, ale nie widzę tam innowacyjności, i autorskich pluginów ;D Pozatym nie rozumiem czemu łżesz.... Widziałęm twoje zachowanie i sposób pisania innych postów, i wniosek jest taki że mało co wiesz o mc, ktoś ci zrobił serwer, a raczej zgapił czyjeś pomysły, a ty siedzisz i trzepiesz kasiore bo na to raczej serwer jest nastawiony.

Od tamtego czasu prowadzę serwer Minecraft. To jak bardzo się rozwinął zawdzięczam swojej determinacji i osobom, które spotkałem na swojej drodze. :)

OdświeŻać można, jak najbardziej. Myślę, że wszystkie negatywne posty są zwykłymi oszczerstwami, które odparłem przez brak argumentów ze strony przeciwnej. Serwer nie jest raczej nastawiony pod "trzepanie kasiory", przez jakiś okres czasu serwer nic nie zarabiał, przez pierwsze miesiące trzeba było też opłacać serwer z własnej kieszeni. Nie "zgapiamy" chamsko pomysłów, ale często widzimy nasz serwer jako wzór dla innych. Serwer za 5 miesięcy będzie już miał 2 lata i na pewno nieprędko zakończymy jego prowadzenie. :)

4L0M4l0.png

Opublikowano

Witam, mam do zaoferowania swoje usługi budowlane.

Zostanę: Budowniczym

Styl: Każdy

Trochę o mnie: Nazywam się Patryk, mam 17 lat. W minecrafta gram około 5 lat z czego 4 lata uczyłem się budować. Jestem kulturalny oraz ogarnięty.

Oferuję: 
- Wysoki poziom budowli
- Oryginalne oraz niepowtarzalne mapy/spawny.

Oczekuję:

Rangi na serwerze

Pozostawienie tabliczki z nickiem twórcy budowli
- Wynagrodzenia.

Kontakt: TeamSpeak oraz Skype [ cziki95 ] lub prywatna wiadomość na MPCForum.

Przykładowe prace: Jest tu tylko parę Moich budowli [za dużo byłoby tego tutaj wstawiać].

rmKM9kg.jpg?1
S1QgkoR.jpg
yA1c2R1.jpg?1

Opublikowano

Witam, mam do zaoferowania swoje usługi budowlane.

Zostanę: Budowniczym

Styl: Każdy

Trochę o mnie: Nazywam się Patryk, mam 17 lat. W minecrafta gram około 5 lat z czego 4 lata uczyłem się budować. Jestem kulturalny oraz ogarnięty.

Oferuję: 

- Wysoki poziom budowli

- Oryginalne oraz niepowtarzalne mapy/spawny.

Oczekuję:

Rangi na serwerze

Pozostawienie tabliczki z nickiem twórcy budowli

- Wynagrodzenia.

Kontakt: TeamSpeak oraz Skype [ cziki95 ] lub prywatna wiadomość na MPCForum.

Przykładowe prace: Jest tu tylko parę Moich budowli [za dużo byłoby tego tutaj wstawiać].

rmKM9kg.jpg?1

S1QgkoR.jpg

yA1c2R1.jpg?1

Zaprosiłem na skype. ;)

4L0M4l0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...