Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam programisty Java, budowniczych i helperów

HAMMERxPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 350
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam. Proszę napisać mi na skype (Znam java) przemovi2002

server-icon.png  EndiMC.pl - serwer minecraft 1.21.5 |Survival| |Gildie| |Slimefun| |Terralith|

Serwer aktywny od ponad 8 lat

Dołącz już dzisiaj do naszej społeczności!

Opublikowano

Cześć, ja w sprawie rekrutacji na Helpera. Mam 18lat, w minecraft gram od Wersji 1.3, pełniłem wiele ważnych funkcji na dużych serwerach, między innymi (może znasz) GC2, TeamCraft24, mc-pl.net oraz kilka innych. Mam dużo wolnego czasu, mam TS3. Jakby to miało coś zmieniać ogarniam strony WWW, znam się na moderowaniu forów pod silnikami MyBB, phpBB, IPB, vBulletin.

Pozdrowienia, Majonez (Majoreq)

Opublikowano

Cześć, ja w sprawie rekrutacji na Helpera. Mam 18lat, w minecraft gram od Wersji 1.3, pełniłem wiele ważnych funkcji na dużych serwerach, między innymi (może znasz) GC2, TeamCraft24, mc-pl.net oraz kilka innych. Mam dużo wolnego czasu, mam TS3. Jakby to miało coś zmieniać ogarniam strony WWW, znam się na moderowaniu forów pod silnikami MyBB, phpBB, IPB, vBulletin.

Cześć, rekrutacje ogłaszamy na naszym fanpage'u - warto obserwować.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Mam takie pytanko. Członkowie administracji muszą także posiadać te paczki? :/

Opublikowano

Mam takie pytanko. Członkowie administracji muszą także posiadać te paczki? :/

Tak, każdy gracz musi korzystać z paczki.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Jakiego typu pluginy potrzebujesz? Jaki zysk ma z tego programista? Praca nad pluginem w grupie czy samodzielnie?

Jeśli tu nie możesz udzielać takich informacji poproszę je na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...