Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam programisty Java, budowniczych i helperów

HAMMERxPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 350
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na pewno poważnym, a z każdym dniem coraz lepszym i większym.

xD

Powiedz to Hypixelowi albo Mineplexowi :D

W 2 godziny chyba skończyliśmy rekrutować, doświadczenie możesz zdobywać na mało poważnych serwerach, gdzie każdy może być w administracji, my mamy trochę wyższe oczekiwania. Przykładem jest serwer, na którym byłeś w administracji.Tłumaczyłeś się, że nikt cię nie uczył, nie usłyszałem żadnego zdania, że chciałbyś uczyć się u nas. Na kanale były wypisane wstępne wymagania.

Zainteresowanych zapraszam na teamspeak, adres taki sam jak serwera.

A to ja muszę mówić do pracodawcy żeby dał mi kurs i oprowadził po "firmie"? xD

"na mało poważnych serwerach" się niczego nie naucze, bo będą mnie uczyć tyle, co ja potrafię.

Hm, nie wiem, xMuma ma więcej graczy od waszego, uważasz że ... no dobra masz rację, tam można się dostać gówno potrafiąć.

Doświadczenie mam... z minecraftem, z serwerami, z graczami (dziećmi p2w też) ale akurat nie ze sprawdzaniem. Ty nawet nie patrzyłeś czy potrafię się komunikować, czy mam jakąś szansę, po prostu oceniłeś że jak nie potrafię sprawdzać dokładniej niż ja to robię (bo mi nikt nie dał takiego kursu ._.) to takie ładne, solidne "wypierdalaj".

Poza tym jak pytałem się jak sprawdzać skrypty, to powiedziałeś mi "tajemnica" więc się k***a zdecyduj..

­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Porównujesz mój serwer PVP i EasyHC do dwóch największych na świecie serwerów Minecraft? Mądrze.

Nie chcę brać kogoś kto nie ma pojęcia o sprawdzaniu graczy, nie obchodzi mnie twoja komunikacja, jak przepuścisz 100% cheaterów, których sprawdzasz. Z resztą, nawet z komunikowaniem się masz problemy. Wiele jest serwerów, które mają więcej graczy, na których nie zasługują - lepsza reklama, gówniany serwer. Poza tym nie powiedziałbym, że "xmuma" ma więcej graczy.

Mam cię uczyć na rekrutacji?

4L0M4l0.png

Opublikowano

Porównujesz mój serwer PVP i EasyHC do dwóch największych na świecie serwerów Minecraft? Mądrze.

Nie chcę brać kogoś kto nie ma pojęcia o sprawdzaniu graczy, nie obchodzi mnie twoja komunikacja, jak przepuścisz 100% cheaterów, których sprawdzasz. Z resztą, nawet z komunikowaniem się masz problemy. Wiele jest serwerów, które mają więcej graczy, na których nie zasługują - lepsza reklama, gówniany serwer. Poza tym nie powiedziałbym, że "xmuma" ma więcej graczy.

Tak, porównuje, bo się k***a za bardzo panoszysz. 

Nikt nie chce, dlatego nie potrafię dokładnie sprawdzać. (Potrafię sprawdzać tak, jak sprawdzali na skafie i hiplayu z rok temu).

Hm, problemy z komunikacją, dobre, jak rozmawiacie tam o królikach i martwych psach, to szczerze, serio nie wiem co powiedzieć ;v

Z tym ostatnim się zgodzę, szczera prawda.

Nie wiem jak teraz, ale takie ładne 2/3 miesiące temu miała grubo więcej od was :v

//edit

Jeżeli nie ma żadnych szkół, kursów czy poradników do rzeczy którą wymagasz - tak.

­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

2/3 miesiące temu to nie wiedziałem o istnieniu takiego słabego serwera. :D

Widzę, że brakuje ci argumentów, teraz są skrypty, a cheatów też nie potrafisz sprawdzić. Kilka razy zadałem pytanie i odpowiadasz, że już na nie odpowiedziałeś.

Nauczyć to mogę kogoś, kto jest ogarnięty i ma pewne problemy ze sprawdzaniem - ty nie przekonałeś mnie pod żadnym względem, a 2 osobom z rekrutacji nadal pomagam.

Akurat temat o 30 dniach z życia królika i komiks o sztuczce "zdechł pies" nie przeszkadzał innym uczestnikom.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Dziecko? :D

Raz zaproponowałeś mi kilka pluginów za 600 zł, drugim razem, 1 plugin ze stroną za 1200 zł. Moja reakcja nie była niczym dziwnym.

A myślisz, że ile to kosztuje? Człowieku nikt Ci tego nie napisze za darmo albo półdarmo.

Napisz do mnie na GG piszę się, ale za 10 zł nie postawię Ci całego serwera z ,,Autorskimi" Pluginami.

Co do strony napisz do tego Pana na GG: 6456597

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Chyba nie zrozumiałeś, za kilka pluginów chciał 600 zł, potem za 1 plugin ze stroną 1200. 

Kwotę 600 zł porównujesz do 10 zł?

Pan "theneuronosky" to idiota, proponował mi zrobienie strony za 100 zł, nie robił nic przez 2 tygodnie, po czym pokazał mi jakąś stronę, którą zrobił w 1 dzień. Nie polecam nikomu.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Chyba nie zrozumiałeś, za kilka pluginów chciał 600 zł, potem za 1 plugin ze stroną 1200. 

Kwotę 600 zł porównujesz do 10 zł?

Pan "theneuronosky" to idiota, proponował mi zrobienie strony za 100 zł, nie robił nic przez 2 tygodnie, po czym pokazał mi jakąś stronę, którą zrobił w 1 dzień. Nie polecam nikomu.

Widzę, że ty każdego nazywasz idiotą..

Poziom elokwentny dla tej posady widzę.

@topic

Pisz na PW co do technika ;]

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...