Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam programisty Java, budowniczych i helperów

HAMMERxPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 350
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli stanowisko programisty nie jest zajęte, zachęcam do zgłoszenia się na Skype.

Opublikowano

Nie polecam.

Twórca tematu nie dotrzymuje słowa - nie trzyma nie umowy, nie wypłaca wynagrodzenia, reprezentuje niski poziom jeżeli chodzi o zachowanie jak i poziom intelektualny rozmowy - obelgi, skromny zasób słownictwa

Opublikowano

Nie polecam.

Twórca tematu nie dotrzymuje słowa - nie trzyma nie umowy, nie wypłaca wynagrodzenia, reprezentuje niski poziom jeżeli chodzi o zachowanie jak i poziom intelektualny rozmowy - obelgi, skromny zasób słownictwa

Dotrzymuję każdego słowa i każdej umowy, mogę dać screeny z paypala, gdzie płacę różnym osobom. Nie można raczej nic zarzucić mojemu zachowaniu. :) Użytkownik Pieprzyk to zwykły oszust, co było udowodnione niejednokrotnie.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Nie polecam.

Dotrzymuję każdego słowa i każdej umowy, mogę dać screeny z paypala, gdzie płacę różnym osobom. Nie można raczej nic zarzucić mojemu zachowaniu. :) Użytkownik Pieprzyk to zwykły oszust, co było udowodnione niejednokrotnie.

Hmm jak płacisz za pomocą paypala kolegą to nic dziwnego. Co do tego człowieka to naprawdę jest i ustatkowany psychicznie. NIE POLECAM można tylko stracić czas i nerwy bo konwersacja, w której wypowiada się człowiek o jego poziomie intelektualnym naprawdę jest męcząca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...