Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam programisty Java, budowniczych i helperów

HAMMERxPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 350
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem chętny na programistę tylko Java Bukkit nic więcej na razie. Jeżeli jesteś zainteresowany pisz na priv, ale uprzedzam że nie pracuję za darmo.

Opublikowano

Nie polecam brać udziału w jego projektach. Ogólnie to tam kolega mój o nicku Yanki0zel został wyrzucony z administracji, ponieważ wyczyścił chat. Jeszcze raz nie polecam.

Opublikowano

Nie polecam brać udziału w jego projektach. Ogólnie to tam kolega mój o nicku Yanki0zel został wyrzucony z administracji, ponieważ wyczyścił chat. Jeszcze raz nie polecam.

Wielokrotne czyszczenie chatu bez powodu, niedokładne sprawdzanie, niesłuszne bany. Mógłbym dać mu druga szansę, lecz nie usłyszałem takiej prośby.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Kolega reklamuje swój serwer u dnka po przez pisanie: "Dnku gra tylko na hypixelu i centrumpvp.pl" NIE POLECAM PANA NIC NIE POTRAFI.

Opublikowano

Kolega reklamuje swój serwer u dnka po przez pisanie: "Dnku gra tylko na hypixelu i centrumpvp.pl" NIE POLECAM PANA NIC NIE POTRAFI.

Napisałem tak raz, bo ktoś pytał, gdzie gra dnku. Coś w tym jest nieprawdą?

4L0M4l0.png

Opublikowano

x

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Opublikowano

Napisałem tak raz, bo ktoś pytał, gdzie gra dnku. Coś w tym jest nieprawdą?

czyli twoim zdaniem dnku gra na tym twoim serwerku..

Pokazujesz ,że nie umiesz się rozreklamować ;)

Opublikowano

Z całego tematu, który przeczytałem naprawde nie warto. Hammer kompletne dziecko. Człowieku cena pluginu i strony oscyluję w granicach 600 - 1200 złotych, takie są ceny, nikt ci nic za darmo nie zrobi. Zwlekanie z pluginem... eh. nauka javy jest dostępna w internecie prosze bardzo zacznij się jej uczyć i zobacz jakie to "proste". Cały ten dział powinien być zamknięty, wygląda jak jakaś wycięta rozmowa dzieci z skype. Pozdrawiam.

NU94p9A.gif

Grafika, Reklama, Video dla twojego servera MINECRAFT!

NU94p9A.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...