Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam programisty Java, budowniczych i helperów

HAMMERxPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 350
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poszukujesz budowniczych? Byc moze sie tobie przydam!

Co potrafie zbudowac?:

-Mapke pluginem VoxelSniper/WorldEdit i nie tylko

-Mini lobby typu "Lobby mapek trybu PVP"

-Pierdoly takie jak np. Wieza, Średniowieczny domek tzw. Medieval house

Moj wiek: 15lat

Kontakt: Troszke slaby :/ Mam TS, Skype, itd. lecz nie posiadam sprawnego mikrofonu :(

Niedawno mi sie... rozjebal :x

Co wymagam?:

-Ogarnieta administracje

-Czy wymagam pieniadze? Zalezy :) Jak mapa mi wyjdzie nie do opisania to... 5-10zl Sms/Doladowanie...

■■■■■■■》Wiecej na PW 《■■■■■■

Opublikowano

Odświeżam i zapraszam w sobotę o 16:00 na nową, najlepszą i największą edycję naszego serwera EasyHC! 

Człowieku masz w temacie " Szukam programisty Java (Pluginy MC), budowniczych i helperów", a kur**** co start serwera się reklamujesz... Ten temat co napisaleś jest do znalezienia tego technika czy kogo tam szukasz, a nie "REFRESH, ZAPRASZAM NA MOJ Z*******Y SERWER" :_:

1KOBv.png

Opublikowano

Człowieku masz w temacie " Szukam programisty Java (Pluginy MC), budowniczych i helperów", a kur**** co start serwera się reklamujesz... Ten temat co napisaleś jest do znalezienia tego technika czy kogo tam szukasz, a nie "REFRESH, ZAPRASZAM NA MOJ Z*******Y SERWER" :_:

Mogę pisać co chcę, przy odświeżaniu. Na pewno mogę pisać, że:

Dzisiaj o 16:00 startuje nowa, największa i najlepsza edycja naszego serwera EasyHC!

Cały czas poszukujemy osób wypisanych w temacie.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Nie polecam właściciel ma 0 szacunku do graczy. Oszukuje tzn nie dotrzymuje umów opierdala na każdym kroku. Nie płaci za reklamy, pluginy czy też inne zlecenia. Utrzymuje, że wszystko co ma na serwerze jest "autroskie" czyli stworzone przez niego a prawdą jest to, że jedyne co autorskie na jego serwerze to skrypty...

Opublikowano

Nie polecam właściciel ma 0 szacunku do graczy. Oszukuje tzn nie dotrzymuje umów opierdala na każdym kroku. Nie płaci za reklamy, pluginy czy też inne zlecenia. Utrzymuje, że wszystko co ma na serwerze jest "autroskie" czyli stworzone przez niego a prawdą jest to, że jedyne co autorskie na jego serwerze to skrypty...

Szanuję wszystkich graczy z mojego serwera, już prawie 2 lata. :) Nikogo nie oszukałem, dotrzymuję umów i nie "opierdalam na każdym kroku". 

Nie płacę za reklamy? Po wpisaniu adresu mojego serwera w wyszukiwarce YouTube wyświetli ci się szereg reklam. Pluginy piszemy sami lub zlecamy napisanie ich freelancerom. Nie wszystko u nas na serwerze jest jak napisałeś "autorskie" i napisane przeze mnie, gdyż dopiero od niedawna bawię się w pisanie własnych wtyczek. Gdzie są skrypty u mnie na serwerze?

Pomówienia pisane z multikont zbanowanej osoby są bardzo prawdziwe. ;)

4L0M4l0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...