Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam programisty Java, budowniczych i helperów

HAMMERxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, przyjdź dzisiaj na nasz TeamSpeak, adres taki sam jak serwera i www.

Jestem.

Nastepnym razem pisz czego wymagasz..

P.S Od razu patrzysz na wiek a nie na doświadczenie i to co umiem.

Znam dokładnie we , wg i world bordera i bukkita a nawet testów nie robisz.

• Odpowiedzi 350
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem.

Nastepnym razem pisz czego wymagasz..

P.S Od razu patrzysz na wiek a nie na doświadczenie i to co umiem.

Znam dokładnie we , wg i world bordera i bukkita a nawet testów nie robisz.

Podstawowym wymaganiem jest wiek, jako Helper nie masz dostępu do takich pluginów.

@HAMMERxPL ile graczy gra codziennie na serwerze?

Praktycznie cały czas jest ponad 100.

To wykres graczy z pewnego serwisu: 

j6CB0Pf.jpg

4L0M4l0.png

Opublikowano

Nie polecam, nie polecam nie polecam.

Autor tematu jest j****ym kretynem. Poszukuje programisty, a potem magicznie okazuje sie ze ma super-zajebistego programiste który zrobi wszystko za darmo. 

Dodatkowo jak zwykle, wie wiecej niz programisci ktorych chce zatrudnic na temat ich pluginow.

Nie ma do nikogo szacunku, wyzywa np otka od zjebów i pseudoli albo xvacuuma od j****ych dzieciaków i pseudo programistow.

Kiedy pokona sie go argumentami, jak zwykle jezdzi po wieku i reklamuje swoja "siec".

O nie nie, od samego początku nie miałeś za grosz szacunku i obrażałeś. Poszukuję programisty, ponieważ mój ma za duży nakład pracy i zajmie mu to dużo czasu, jeśli rozdzielę pracę na kilku będzie szybciej - nie mówiłem też, że zrobi za darmo, bo dostaje za to należne wynagrodzenie - 2 razy niższe niż ty sobie wymyśliłeś. Nie mówiłem także, że wiem więcej, ale potrafię rozczytać kod i to co jest zawarte w pluginie - zaprzeczając to co napisałeś, że jestem idiotą i nie zrozumiem 1 linijki pluginu. Otek jest zje*em, bo marnuje tylko czas i zgadza się na coś, czego nie wykonuje. Nie użyłem nigdy w życiu słowa "pseudol" - ty tak nazwałeś mojego programistę, o którym nie wiesz kompletnie nic. "xvacuum" to "j****y dzieciak i pseudo programista", zobacz co wypisywał w temacie. Nie pokonałeś mnie żadnymi argumentami, nie korzystam z GG i zajęło mi to 30 sekund zanim mogłem cię zablokować. Nie reklamowałem swojej sieci, tylko napisałem, że jak chcesz pogadać to zapraszam na teamspeaka, po czym podałem adres. Jeśli trzeba to udostępnię całą rozmowę, jeśli dalej będziesz mnie zniesławiał.

4L0M4l0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...