Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wardia zapowiedź nowego serwera!

kamilek757

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszamy za problemy zwiazane z supportem. Dzis odpowiemy na wszystkie zgloszenia i mozliwie jak najszybciej postaramy sie naprawic problemy ktore zglosiliscie. 

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ta dlatego usunęłaś ? Powiedz prawdę :)

Wypowiedzieliśmy Ci wojnę z kolegami to tak samo zrobiłaś jak mosche i pierw on usunął konto jak przejąłem mu wioski a potem Ty. Nie ma z kim grac? Mieliśmy się pobawić no ale niestety uciekłaś i teraz wymówki ze nie ma z kim grać. Wolałaś usunąć konto niż "przegrać" jak wolisz. xD Tak czy siak, wygraliśmy :)

1359121200-U261555.png

Opublikowano

Na privatewars siedzialas 24/7 praktycznie i ktos ci wbijal na konto gdyby nie to bys tam topki nigdy nie miala ;)

PS:Private moze wroci niebawem , a jak zagram to tylko 5-6 dni dla zmierzenia sie calym swiatem jak zwykle.

Na poprzedniej rundzie 24 godziny od zera do top1 po czym skonczylem gre :)

http://scr.hu/21sz/gsnuk

Opublikowano

ładnie admini zajebali sobie moje konto i wbili 

To pisz do supportu i nie obwiniaj twórców tego serwera o włam na MPC Forum ponieważ powoli widzę do czego zmierzasz. My jesteśmy czyści i nikt nic nam nie może zarzucić. W żaden sposób nie naruszamy regulaminu Tego oto forum. 

Opublikowano

0 kontaktu z administracją. Mają już totalną "wyjebke".

Ostatni konatkt miałem 11.06.2015. Poprosiłem o wydalenie z plemienia dwóch osób ponieważ już od tygodnia nie grają i maja 0pkt non-stop.  Oraz o przekazanie mi założyciela plemienia gdyż poprzedni usunął konto a ja ani nazwy, ani wojny ani gówna nie mogę zrobić w plemieniu. Oto odpowiedź z 12.06 jednego z administratorów:

witrilix 12.06.2015 17:41 Gracz zostanie wydalony z plemienia z dniem dzisiejszym. Pozdrawiam

Niestety do dzisiaj gówno jest zrobione i nic nie zdziałał. Po prostu zlał na to kretyn :) Po co ktoś taki w administracji serwera siedzi? Czekam na jakąkolwiek odpowiedź z waszej strony oraz wyjaśnienie. Do tego chciałbym zgłosić skargę na administratora witrilix oraz prośbę o wydalenie go z administracji oraz zakaz grania na tym prywatnym serwerze. Czekam na odpowiedź!

1359121200-U261555.png

Opublikowano

0 kontaktu z administracją. Mają już totalną "wyjebke".

Ostatni konatkt miałem 11.06.2015. Poprosiłem o wydalenie z plemienia dwóch osób ponieważ już od tygodnia nie grają i maja 0pkt non-stop.  Oraz o przekazanie mi założyciela plemienia gdyż poprzedni usunął konto a ja ani nazwy, ani wojny ani gówna nie mogę zrobić w plemieniu. Oto odpowiedź z 12.06 jednego z administratorów:

witrilix 12.06.2015 17:41 Gracz zostanie wydalony z plemienia z dniem dzisiejszym. Pozdrawiam

Niestety do dzisiaj gówno jest zrobione i nic nie zdziałał. Po prostu zlał na to kretyn  :) Po co ktoś taki w administracji serwera siedzi? Czekam na jakąkolwiek odpowiedź z waszej strony oraz wyjaśnienie. Do tego chciałbym zgłosić skargę na administratora witrilix oraz prośbę o wydalenie go z administracji oraz zakaz grania na tym prywatnym serwerze. Czekam na odpowiedź!

Całkowicie rozumiem twoją negatywną opinię o administracji serwera. Przykro nam to słyszeć ale no niestety stało się. Też jesteśmy ludźmi a Team znów nieco się sypnął. Z 3 członkami teamu zerwał się całkowicie kontakt więc jesteśmy w dużo cięższej sytuacji. Prosząc o wydalenia admina witrilix z teamu prosisz o pozbycie się na ten moment jedynego aktywnego technika (Tak ja to witrilix) z teamu. Wstępnie moją funkcją miało być aktualizowanie silnika naprawianie poszczególnych błędów oraz wprowadzanie nowych aktualizacji na serwer. Supportem zajmowali się nieaktywni na ten moment członkowie teamu. Na ten moment objąłem pozycję obsługi support na św1, św2, Zajmuję się dopracowywaniem serwera staram się dodać nowe funkcje oraz ulepszenia które mają na celu usprawnienie silnika. Więc proszę o trochę wyrozumiałości szczególnie gdy prowadzenie tego projektu nie przynosi nam żadnych dochodów wręcz przeciwnie. Mam dosyć sporo obowiązków związanych z serwerem oraz mógłbyś postawić się w mojej sytuacji. Gdzie mam znaleźć czas na życie prywatne i sprawy związane z nim. Tak jak napisałem wyżej całkowicie rozumiem twoją krytykę (nasz klient nasz pan) oraz jestem w stanie opuścić kręgi teamu. Ale co się z tym wiąże to prawdopodobny upadek serwera. W teamie zostanie tylko jedna osoba która sama nie ogarnie supportu na obu światach oraz samodzielnie naprawi resztę błędów. 

Przepraszamy za tego typu niedogodności oraz mam nadzieję iż mimo wszystko miło spędzicie czas na naszym serwerze w przyszłości. 

Pozdrawiam 

Wardia team

Opublikowano

Trudno, ale mam nadzieję, ze serw będzie stał, przydało by się go jakos trochę zareklamować, sam jestem w stanie ponękać kolegów ze zwykłych plemion by sprobowali w wolnym czasie, gdyby kazdy tak zrobil, to by było juz troche plus inne rzeczy, mam nadzieję, ze team będzie się starał dalej i może jakies jeszcze ulatwienia wprowadzi

Opublikowano

Gratulacje dla plemienia POLSKA za wygrania świata 1 !

Skład zwycięskiego plemienia :

Założyciel 

- Justyna

Członkowie

- Szogun...

- Mati1101

- nuNu

Serdeczne gratulacje składa cały team serwera wardia.tk !

Opublikowano

Całkowicie rozumiem twoją negatywną opinię o administracji serwera. Przykro nam to słyszeć ale no niestety stało się. Też jesteśmy ludźmi a Team znów nieco się sypnął. Z 3 członkami teamu zerwał się całkowicie kontakt więc jesteśmy w dużo cięższej sytuacji. Prosząc o wydalenia admina witrilix z teamu prosisz o pozbycie się na ten moment jedynego aktywnego technika (Tak ja to witrilix) z teamu. Wstępnie moją funkcją miało być aktualizowanie silnika naprawianie poszczególnych błędów oraz wprowadzanie nowych aktualizacji na serwer. Supportem zajmowali się nieaktywni na ten moment członkowie teamu. Na ten moment objąłem pozycję obsługi support na św1, św2, Zajmuję się dopracowywaniem serwera staram się dodać nowe funkcje oraz ulepszenia które mają na celu usprawnienie silnika. Więc proszę o trochę wyrozumiałości szczególnie gdy prowadzenie tego projektu nie przynosi nam żadnych dochodów wręcz przeciwnie. Mam dosyć sporo obowiązków związanych z serwerem oraz mógłbyś postawić się w mojej sytuacji. Gdzie mam znaleźć czas na życie prywatne i sprawy związane z nim. Tak jak napisałem wyżej całkowicie rozumiem twoją krytykę (nasz klient nasz pan) oraz jestem w stanie opuścić kręgi teamu. Ale co się z tym wiąże to prawdopodobny upadek serwera. W teamie zostanie tylko jedna osoba która sama nie ogarnie supportu na obu światach oraz samodzielnie naprawi resztę błędów. 

Przepraszamy za tego typu niedogodności oraz mam nadzieję iż mimo wszystko miło spędzicie czas na naszym serwerze w przyszłości. 

Pozdrawiam 

Wardia team

Rozumiem oraz dziękuję za wyjaśnienie. Jestem w stanie wybaczyć :p

1359121200-U261555.png

Opublikowano

Serwer został wyłączony. Ponownie uruchomimy go w Poniedziałek. Przepraszamy za problemy ale ovh poleciało z nami w kulki i mimo to że dokonaliśmy opłaty za bieżący miesiąc wyłączyli nam serwer.

Opublikowano

Z przyjemnością chciałbym poinformować was o połączeniu projektów (wardia oraz newtribals od tej pory pracują razem nad naszym serwerem) Maxis od teraz jest członkiem naszego teamu.

Pozdrawiam

Opublikowano

To kiedy jakiś konkretny świat startuje ? Bo s2 to porażka patrząc na to że mało kto tam gra. Przydał by się taki świat jak był na newtribals

Opublikowano

Jakiś dziwny taki do Plemienia z typem 0 pkt od startu mnie samo rzucilo itd porazka...

NewTribal zjebalo ze do was dolaczylo eh życze powodzenia i żegnam.

Opublikowano

Dziękuję wygrałem św 1, tak to ja devilek. Dobra gram teraż na św 2 i mam problem znowu dodało mnie do jakiegoś gówno plemienia mój nick: NuNU.

Dzięki serdecznie, i gratulacje szogunowi który pociągnął serwer 1 do końca. 

PS: Admini ! STARTUJCIE Z ŚW 3

Zrezygnowaliśmy z systemu przydziału. Jesteś bez plemienny. Tworzenie plemion zostaną włączeni z drugim dniem od startu świata. 

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...