Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wardia zapowiedź nowego serwera!

kamilek757

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z taką prędkością to się łatwo wioseczki ogarnia jak ci sie budynki robią po 30/60 minut więc nie rozumiem w czym problem. nawet jak bym miał z 50 wioch to bez problemu to można ogarnąć

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale z menadzerem to 2 klikniecia wiec to zawsze wygoda , a na prywatnych to rzadkosc wiec na pewno + dla serwera by był.

Opublikowano

Ale z menadzerem to 2 klikniecia wiec to zawsze wygoda , a na prywatnych to rzadkosc wiec na pewno + dla serwera by był.

Wiesz , kiedys nie bylo takich bajerow jak na swiecie 1 i kazdy gral z dobrymi wynikami , a teraz kazdy idzie na latwizne.

Opublikowano

Tak szczerze, jak zobaczyłem zapowiedź otwarcia serwera wciągu 24h, to od razu zrozumiałem, że nie warto nawet konta zakładać  B)

Ale beka...

Drogi Zenku, 

Chciałbym prosić Cię o przedstawienie/uzasadnienie twojej wypowiedzi na temat naszego serwera. Rozumiem że może Ci nie odpowiadać sposób w jaki prowadzimy serwer czy silnik na którym go postawiliśmy. Ale rozumiem że skoro trafiłeś na ten temat to nie po to żeby bezpodstawnie nas skrytykować tylko szukasz godnego uwagi prywatnego serwera plemion. Jeśli sytuacja właśnie tak wygląda twoja krytyka jest tutaj zbędna. W zamian mógłbyś podzielić się twoją opinią na temat serwera oraz przedstawić problemy przez które gra sprawia ci taki brak satysfakcji. 

Tak jak Ashr napisał zapowiedź serwera została udostępniona już miesiąc temu oraz pracę nad silnikiem trwały od około miesiąca. Problem polega na tym że mieliśmy kłopoty w organizacji prac oraz z rozsypującym się teamem, w związku z czym już tydzień przed zapowiedzianym startem nie mieliśmy odpowiedniego silnika na którym mielibyśmy postawić ten oto serwer. Pomyśl logicznie, poświęcamy nasz czas na stworzenie tego priva nie dla tego że chcemy komukolwiek zaszkodzić. Stworzyliśmy go aby ludzie mogli spędzić miło czas z gronem znajomych. Udostępnianie postów typu "nie polecam serwera" nie ma większego sensu (Wyłącznie to zniechęca i administrację do kontynuowania prac oraz nowych graczy). A myślę że im Nasi Technicy pracują intensywniej oraz im więcej graczy przybywa na serwer tym tworzy się przyjemniejsza rozgrywka. Oczywiście jeśli nie masz powodów przez które udostępniłeś ten post musisz mieć świadomość tego że Administracja serwera w żaden sposób nie weźmie twojej wypowiedzi na poważnie. Wiadomość kieruję do wszystkich "hejterów" Jeśli chcecie hejtowac nikt nie broni ale uzasadniajcie wypowiedzi. Wy wyniesiecie z tego przyjemność że udało wam się pojechać w jakiś sposób administracji a my wykorzystamy wasze odczucia z rozgrywki tak aby serwer za jakiś czas stał się bardziej grywalny. 

Jak wspomniałem nie szukamy zwady nie krytykujemy żadnej uzasadnionej wypowiedzi. Jeśli ktoś naprawdę nie odczuwa żadnych pozytywnych doznań z rozgrywki powinien się podzielić z innymi co spowodowało taką a nie inną wypowiedź na temat serwera. Inną sprawą jest to że na ten moment nasz serwer jest jedynym privem plemion w Polsce więc to tym bardziej powinno zmotywować Cię do jakiegoś rodzaju pomocy naszej administracji a nie sypaniem hejtów byle im zaszkodzić i nabić parę polubień oraz postów. Mam nadzieję że nie otrzymamy więcej takich bezpodstawnych słów krytyki oraz jeszcze raz chciałbym przeprosić za to że wystawiliśmy taki "niezaplanowany" i beznadziejny serwer plemion jak kolega Zenek opisał. W przeciągu kilku tygodni naprawimy większość błędów. Nadal próbujemy zorganizować Team więc jeśli ktoś posiada umiejętności programistyczne proszę się zgłaszać przez system support w grze. 

Pozdrawiam 

Wardia Team

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

Polecam ten serwer fajna się gra nie jest aż tak szybki by znudził się po 2 dniach na ten czas daje temu serwowi 8,5/10 :D   Zapraszam do plemienia Elite Team (ET) 

Opublikowano

Rzeczywiście, 26 napisałeś że planujecie wystartować 1 czerwca. (Ja to przegapiłem)

Gdy Asher napisał o  starcie, ze zdziwieniem poszedłem zobaczyć 1 stronę i nie znalazłem żadnej daty.

Pewnie stąd się wzięło moje uprzedzenie. 

Opublikowano

cos wam sie gracze pokasowali :)

nudny serwer i do tego wolny może i gra 10 osób:) 

Nie wiemy dlaczego się pokasowali. Przykro nam z tego powodu ale żyjemy dalej i serwer pnie się w górę. Dzisiaj przybyło 20 nowych kont na serwerze :)

Nudny? zależy dla kogo niektórzy wolą szybkie serwery na których się w 3 minuty czy 1 h ma full wioskę i full offa a niektórzy wolą takie ustawienia jakie ma Wardia.tk

Jeżeli komuś nie odpowiadają ustawienia to proste jest że nie zagra. Musi poczekać na inny świat z inną konfiguracją.

Opublikowano

dominacja jednej strony na takich wolnych serwerach , dlaczego ? poprostu gra mała ilosc graczy. 

chyba ze zespoly były by po 2 osoby to by bylo cos:) 

Daj Like jeśli mam rację ;p 

Opublikowano

Na pewno powstaną inne swiaty.
Przydało by sie wymyslic cos typu ze po rejestracji przydziela Cie do druzyny automatycznie i starasz sie z nią wygrac czy cos, bo tak to kazdy serwer bedzie jednostronny. Druzyny kilkuosobowe , jesli ktos jest nie aktywny dodaje innego aktywnego, wszystko randomowo, wiem ze ciezkie ale do zrobienia.

Opublikowano

Nie można rozwiązać plemienia naprawcie. Bo bym chciał dołączyć do plemienia POLSKA

UP: 4 Wioseczka moja <3.

Pomogłem ? Daj LAJK Motywuje!

Opublikowano

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

Mam ogromną przyjemność ogłosić start świata drugiego !

Start odbędzie się dnia 07.06.2015r o godzinie 15:00

Prędkość Świata : 500

Limit członków w plemieniu : 3 !

Ochrona nowych graczy : 1h

Odznaczenia : Tak

Farminienie : Tak

Kościół : Nie

Prędkość jednostek : 1

Łucznicy : Tak

Rozwiązanie plemienia : NIE

Opuszczeine plemienia : NIE

Koniec rundy : 21.06.2015r

Serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych do gry :)

Opublikowano

Lepiej zresetujcie 1 świat i naprawcie bugi .. bo nie da się grać w nocy nie mogłem się zalogować a rano to już pół wiosek nie miałem ..

Opublikowano

Nie mógł się Pan zalogować ponieważ prowadzilismy prace techniczne. Bugi są non stop usuwane i zostaną wprowadzone przy aktualizacji.

nie zresetujemy świata pierwszego ponieważ była by to zniewala dla graczy którzy spędzili sporo czasu na serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...