Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wardia zapowiedź nowego serwera!

kamilek757

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tego typu bugi występują na wszystkich serwerach. Proszę podać nick z gry zwrócę zaraz wojska

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

Odwołuje wszystko, teraz serwer jest dla mnie beznadziejny ;>

Rozbiłem dwa razy ofa na wiosce admina.

Patrzcie na jednostki poza wioską ;)))))))

b9jdvl.png

Nie polecam, elo.

Opublikowano

Odwołuje wszystko, teraz serwer jest dla mnie beznadziejny ;>

Rozbiłem dwa razy ofa na wiosce admina.

Patrzcie na jednostki poza wioską ;)))))))

b9jdvl.png

Nie polecam, elo.

osobiscie nie widzę problemu, wielu adminow na roznych serwerach tak robilo . admina sie nie atakuje . on nie gra tylko pilnuje gry:) pozdrawiam

Daj Like jeśli mam rację ;p 

Opublikowano

Witam. Sprawa zostanie wyjaśniona. Przepraszamy za problemy. Ashr dostał już ostrzeżenie za to jeszcze jeden taki wybryk i mu się bardziej oberwie. 

Pozdrawiam

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

Przepraszam Cię że straciłeś dwa razy wojsko ale powinieneś się domyślić że admin posiada taką wioskę. 

Wystarczyło napisać do mnie lub do supportu i powiedzieć że chcesz wioske przejąć. Ta wioska była moja testowa do ustawień i była maksymalnie rozbudowana i dlatego miałą taką obstawe. Aby nikt jej nie przejął 

Przepraszam za to że straciłeś wojsko. Zostanie Ci ono zwrocone. Tylko proszę o napisanie ilości i do jakich wiosek ma wojsko trafić.

Opublikowano

Tak, wielu.

Mniejsza, jeszcze raz Cię przepraszam.

Ładnie grasz i to się chwali proszę Cię podaj mi na po wioski i wojska jakie straciłeś abym mógł Ci je oddać

Opublikowano

Tak szczerze, jak zobaczyłem zapowiedź otwarcia serwera wciągu 24h, to od razu zrozumiałem, że nie warto nawet konta zakładać  B)

Ale beka...

Opublikowano

Zapowiedz może i była od miesiąca, ale tam pisało "otwarcie - szczegóły wkrótce" czy coś w tym stylu...

Dopiero ty wyskoczyłeś z tekstem, że otwarcie jutro, tak więc proszę się nie wykręcać.

Opublikowano

Zapowiedz była na 01.06.2015r a ja powiedziałem 24h ponad przed 1 czerwca. więc to ja proszę, nie najeżdżać..

Opublikowano

Planujecie wprowadzić jakiś menadżer do wiosek czy coś? Już przy 18tu wioskach to klikanie zaczyna mnie dobijać, a co to będzie przy kilkudziesięciu xD

Opublikowano

Planujecie wprowadzić jakiś menadżer do wiosek czy coś? Już przy 18tu wioskach to klikanie zaczyna mnie dobijać, a co to będzie przy kilkudziesięciu xD

Gosciu czy ty masz problem z obslugiwaniem komputera albo mozgu? 

Otworz sobie wszystkie wioski w nowych kartach , wyklikaj ratusz przechodzac przez karty w operze klawisz "2" lub "ctrl+tab" , a potem tym samym sposobem klikaj sobie w budynki i juz masz po klopocie z klikaniem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...