Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wardia zapowiedź nowego serwera!

kamilek757

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A justyna dalej maniaczy :D

4 nad ranem kiedy inni spia , a ta przeglada plemiona niby z telefonu :P

Ehh... 

Jak sama powiedzialas w nocy sie spi , a nie atakuje , a co ty czasem robisz :D

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hahah Ty nunu mądry w mąrdzie wbij na serwer i pokaz na co cie stać:D 

3 św widzę justyna św 2 już jest rozwinięty jak by mi się chciało to jedna nocka i po was ale po co :).

Daj Like jeśli mam rację ;p 

Opublikowano

Ja płaczę ?  Lepiej się pisać naucz.

Tak ty.

Nie stawia sie spacji przed znakiem interpunkcyjnym , a teraz zapraszam do szkoly :)

Tak na marginesie niektorzy nie posiadaja Polskiej klawiatury , wiec Polskie znaki sa trudne do zrobienia , ale coz masz swoj swiat i swoje kredki i idz grac dalej na martwym serwerze :D

Zapraszam na -- jak wlacza , a watpie bys do top10 wbil , a jak ci sie uda to tylko jechanie graczy offline , a skad wiem?

Gralem i bywalem top1.

Oczywiscie gdy gracz poszedl na offline skonczylem go atakowac , bo to nie byla gra :)

Na Pl serwach zawsze nie ma i nie bedzie poziomu , ani szacunku do graczy...

Opublikowano

Hhaa moze dowody masz ? Wiesz śmieszny jesteś nie jeden raz wbiłem top1.

Widać kto gra , a kto nie.

Ja mam ich wiele , a chocby wsrod tych co to poswiadcza jak jeden koles z Grecji z ktorym na skajpie siedzialem i rozwalalismy Turkow na infernal-wars :D

Grasz na martwych serwach , wiec sie nie ma co podniecac.

Opublikowano

Nie gram ! Ostatni raz to ja byłem tam z miesiąc temu.

Nasz serwer wystartował nieco ponad miesiąc temu więc długo nie zagościłeś u nas w takim razie ;).

Prace nad silnikiem dalej trwają. Wkrótce nadchodzi kolejna aktualizacja oraz nowe światy. Niebawem udostępnimy pierwsze informacje na temat nowej aktualizacji 

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

Czy to nie jest przypadkiem jakieś wyłudzanie danych? Jak niby się zarejestrować!?

Tak jest to wyłudzanie danych. Podaj swój login oraz hasło z Plemion.pl A obsypiemy cię Punktami Premium... Weź się zastanów. Nikt cię nie prosi o dane konta bankowego  a login i hasło sam ustalasz nie musi być wcale z niczym powiązane. Przemyśl to zanim stwierdzisz że chcemy cię ograbić z czegoś

Opublikowano

serwer będzie offline przez weekend. Trwają prace przygotowawcze do startu świata 3 :) konfiguracje zostaną udostępnione już wkrótce ale z góry mogę zapowiedzieć iż plemiona będą włączone

Opublikowano

haha .

Brawo ;D jako jedna z niewielu grałam , lagi były i się bugły wojska i za to zostać zbanowanym .  no cóż . brak regulaminu w grze ale jednak blokują  za coś czego nawet w zasadach serwera nie ma ciekawe. cheaty powiadacie ze uzywam? lepiej ogarnijcie ten serwer. bo te Bugi to dzieki wam były  . 

Daj Like jeśli mam rację ;p 

Opublikowano

Justynka dobrze prawi, za co daliście jej bana? Za wasze błędy na serwie? Jak nie umiecie prowadzić serwa to go usuńcie a nie ludziom bany dajecie... Jej wina, że wojo się zbugowało? Administracja dno...

Opublikowano

Justynka dobrze prawi, za co daliście jej bana? Za wasze błędy na serwie? Jak nie umiecie prowadzić serwa to go usuńcie a nie ludziom bany dajecie... Jej wina, że wojo się zbugowało? Administracja dno...

Drogi użytkowniku, 

Przykro nam to mówić ale niestety ban nie jest bezpodstawny. Gracz Justyna wykorzystał błędy w grze na swoją korzyść. Nie napłynęło żadne zgłoszenie w systemie support od tego użytkownika o pojawieniu się takich błędów ponadto chwalił się na lewo i na prawo tym że wykorzystuje takie błędy oraz oznajmiał że zna jednego z adminów świata. Nie wiem w jakim kontekście było to użyte lecz można to potraktować jako groźbę. Także ban nie jest bezpodstawny a działania tego użytkownika były szkodliwe dla innych graczy którzy mimo tego że również zauważyli ten błąd zgłosili to do supportu i poprosili o naprawę. Gracz Justyna otrzymał uzasadnionego bana oraz czas przez jaki konto będzie nieaktywne umożliwi nam usunięcie wszystki zbugowanych wojsk. Proszę nie krytykować tego działania ponieważ nie masz podstaw do tego. Jak ty byś postąpił na naszym miejscu? I dla czego obwiniasz pracę administracji która poświęca swój wolny czas aby pracować przy serwerze który nie przynosi żadnych dochodów? Do takich serwerów trzeba mieć odpowiedni dystans oraz wyrozumiałość. Ponieważ serwer powstał dla gracza a nie dla korzyści administracji. Inną sprawą jest to że justyna prosiła mnie o reset serwera w momencie otrzymania bana. Wniosek taki że sama wie że nie jest bez winy. A powstanie tych błędów nie są wyłącznie winą administracji. Do tego przyczynił się również przeciążony serwer.

Pozdrawiam 

Opublikowano

Serwer będzie prawdopodobnie wyłączony z soboty na niedzielę oraz w poniedziałek w godzinach popołudniowych uruchomimy go ponownie. W poniedziałek również zostanie zakończony świat 2 oraz wystartuje świat 3. Konfiguracje świata zostaną udostępnione dziś wieczorem.

Pozdrawiam

Opublikowano

Kamil wysil sie odrobine i daj przecinki prosze. :)

Juz nie musi byc Polskich znakow jak czasu nie masz na pisanie.

No coz przeciazony serwer , a justnka jak zwykle wykorzystuje , chyba nic sie nie zmienila.

Sam kiedys sie bawilem kilka razy w bugi , a nawet znalem wszystkie , ale bez sensu granie z miliardami wojsk i nikt ci nie moze nic zrobic.

Mentalnosc dzieci ... to jedyne wytlumaczenie , a justyny przerasta wszelkie granice :D

Opublikowano

Jakby nie patrzeć już dawno jest wieczór, a konfiguracji dalej nie ma :/

4455415860.png

lenovo

2.4GHz / 710M / 4GB / 1TB

Opublikowano

Jakby nie patrzeć już dawno jest wieczór, a konfiguracji dalej nie ma :/

Konfiguracja miała zostać udostępniona wczoraj wieczorem. Ale jako iż osoba odpowiedzialna za konfiguracje oraz zarządzaniem światami jest nieobecna nie jestem w stanie określić niczego.

Opublikowano

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

Mam ogromną przyjemność ogłosić start świata trzeciego !

Start odbędzie się dnia 20.07.2015r o godzinie 20:00

Prędkość Świata : 20

Plemiona : Aktywne

Limit członków w plemieniu : 5 !

Ochrona nowych graczy : 72h

Ilość wiosek barbarzyńskich na jednego gracza : 3

Możliwość wysyłania deffa poza plemie : Wyłączone

Szlachta : Paczki

Zasięg szlachcica : 20 Pól

Bonus nocny : Aktywny

Noc : 00:00 - 08:00

Odkrycia : Nie

Wioski bonusowe : Tak

Funkcje premium: Wyłączone

Wybór kierunku : Nie

Burzenie budynków : Tak

Obrona Gruntowa : 10

Morale : Tak

Zastępstwa : Aktywne

Odznaczenia : Tak

Farminienie : Tak

Kościół : Nie

Łucznicy : Tak

Rozwiązanie plemienia : Tak

Opuszczeine plemienia : Tak

Koniec rundy : Opanowanie przez plemie 500 wiosek i utrzymanie przewagi nad plemieniem top2  w wysokości 150 wiosek przez 7 dni.

Serdecznie zachęcamy do zbierania ekipy i podboju wardii. Może znajdzie się jakaś ekipa która będzie bezkonkurencyjna ?  Powodzenia !

Opublikowano

Ta ekipa była na św 1. Teraz mało osób gra ponieważ się nie da bo administracja nie reaguje a na św 2 bez plemion i bugi żenada.

Wez wyjdz do ludzi , znajdz dziewczyne i skoncz pisac bzdury bez ladu i skladu.

Ja to na miejscu kamila dalbym ci bana na Ip juz moze wtedy bys znalazl sobie dziewczyne lub inne zajecie jak nauka pisowni.

Przeczytaj pare postow wyzej kamilka , a wszystko ci sie wyjasni co do administracji osle.

Opublikowano

Świat 3 wystartował oraz życzymy wszystkim miłej rozgrywki. Wszystkie błędy proszę raportować do supportu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...