Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wardia zapowiedź nowego serwera!

kamilek757

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świat 3 wystartował oraz życzymy wszystkim miłej rozgrywki. Wszystkie błędy proszę raportować do supportu

nie polecałeś plików Bartekst221 a sam z nich korzystasz. Sprawdziłem już to sobie w phpmyadmin. Proszę Cię zabezpiecz bazę trochę bardziej.

Sam osobiście również u was grywam i nie chciałbym stracić wszystkiego

no i może kilka ss

http://scr.hu/2wyn/jbvra

i

http://scr.hu/2wyn/7buth

I wcale nie rozbudowuje ratusza. Przy każdej rozbudowie jest ikona ratusza

(sam tak miałem ale dość łatwo idzie to naprawić )

http://scr.hu/2wyn/i8amm

drobna literówka w słowie Świat

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

haha .

Brawo ;D jako jedna z niewielu grałam , lagi były i się bugły wojska i za to zostać zbanowanym .  no cóż . brak regulaminu w grze ale jednak blokują  za coś czego nawet w zasadach serwera nie ma ciekawe. cheaty powiadacie ze uzywam? lepiej ogarnijcie ten serwer. bo te Bugi to dzieki wam były  . 

---

Lagi były i sie bugły wojska... Komu chcesz ten kit wciskać? Lagi.. ja na netbooku lagów nie mam, a uwierz na nim nawet Win7 sie tnie. Jak sama z premedytacją cisnęłaś offa i deffa w wiosce, zresztą bugowanie było na skale światową bo w jednej wiosce znalazłem bagatela 285k mieczników. W barbarzysnkich zagroda nietknięta a siedzi po 30-50k piechoty... "Same" sie bugły? Lub wsparcia po 40-60k łuka. I dziwisz się że dostajesz bana? WSZĘDZIE panuje zasada by nie wykorzystywać błędów w grze - za nie jest ban, ewentualnie ostrzeżenie, zależne od skali albo od humoru osoby przyjmującej zgłoszenie, także nie wiem w czym żeś zdziwiona.

"Bugi dzięki wam były" - tak sie wzbraniałaś przed tym bugowaniem że z radością czyściłaś nieaktywnego gracza offami złożonymi z 55-60-70k kawalerii?

Dostałaś bana dlatego - bo ludzi chcących utyrać coś uczciwie poprosto wku###a, to że musi całą ofensywe wywalić by odbić jedną wioske bo wysłałaś jedną lub dwie zagrody deffa, i zgłoszenie poszło na Support (a tak się z tego śmiałaś), który jednak no ocenia jak być powinno.. A ta gra nie polega na "ubuguj jak najwięcej" tylko - masz wojska, masz zasady - i pokaż co umiesz.

A i btw - naprawde dla Supportu wielki szacun za tak sprawne reakcje, na S3 (jak działał) uwalenie multi-konciarza w moment.

Justyna, też wiesz coś o tym, prawda? bo doszły mnie słuchy że ban za multi poleciał, może to nam raczysz też wyjaśnić? Też samo się zrobiło "bo lagi były"?

Ach i co ważne - dobra robota za serwer, i S2 i S3. Szybkość trzymająca ludzi na serwerze dłużej niż godzinę i Support nie mający ludzi w dupie.

Na S2 grałbym dalej ale by jedną wioske rozwalic to musze wyijać albo 50k łuków na koniach albo po30-40k deffa, ewentualnie 60k, na każdej wiosce. Paranoja.

Jeszcze jedno - będzie sie dało gdzieś zrobić Flagi? Zawsze chciałem jakoś bardziej obczaić ten bajer a nigdy sposobności nie miałem.

Opublikowano

Privek Warida.pl został zamknięty ze względu na przeprowadzenie ataku na serwer. Postaramy się powrócić ale nie jest to nic pewnego jeszcze. W pierwszej kolejności musimy odzyskać silnik oraz popracować nad zabezpieczeniami aby taki incydent nie powtórzył się w przyszłości. 

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

Trwają pracę nad nowym szybszym oraz bezpieczniejszym silnikiem. Będziemy informowali na bieżąco o postępach prac nad serwerem.

Pozdrawiam

Opublikowano

Późno zarejestrowałeś się u nas. Serwer stał pełne 2 miesiące. 

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...