Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wardia zapowiedź nowego serwera!

kamilek757

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Fatal error: Smarty error: [in uczestnictwo.tpl line 60]: syntax error: unidentified token 'łacu' (Smarty_Compiler.class.php, line 1410) in /opt/lampp/htdocs/pl1/lib/smarty/smarty.class.php on line 1094

Przez co nie da się rozpocząć gry na s1 ;/

Opublikowano

Pogram, ale pewnie jak wróce jutro ze szkoły to będę zakładał nowe konto bo mnie przejmą :D

@EDIT: Ooo ochorna do 3.06! To lubie! :)  Na innych privach nie da sie pograć bo założysz konto kilka wiosek przejmiesz, pójdziesz na chwile i cie nie ma :D

Opublikowano

Witajcie, 

Aktualnie zajmuję się kodowaniem poruszanej myszką mapy świata, testy już za parę dni.

Pozdrawiam Salur.

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

no i co serwer wystartował a tu tak malutko osób panowie do gry !!

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

Niedługo będziemy przenosić serwer na lepszą maszynę jeśli będzie wiele graczy, i wówczas strony będą ładować się szybciej :)

Opublikowano

Nom nie mam szans atakuje po 5 pik i 1 rycek i padają. Choć w sumie na jedno jest to dobre bo potem podczas podbijania będą wioski po 2 3k pkt i będzie fajnie.

Pomogłem ? Daj LAJK Motywuje!

Opublikowano

Czy ci mniśi to konieczność? według mnie zbędne to jest.
A i usuńcie ikonke z rapków która niby pokazuje że pełny łup bo przy nie pełnych i tak to samo pokazuje

Opublikowano

Witajcie, 

Chciałbym poinformować was o kilku zmianach  które zaszły w sposobie wprowadzania aktualizacji silnika na nasz serwer. Od tej pory będziemy wprowadzać nasze aktualizacje systematycznie lecz nieco rzadziej i każda zmiana zostanie odnotowana oraz oznaczona w wersji silnika. Każda najmniejsza zmiana w silniku będzie wypisana na podstronie którą za niedługo udostępnimy. Postanowiliśmy również wprowadzić numerację wersji silnika zaczynamy od wersji 1.01 ponieważ już wczoraj wprowadziliśmy pewne zmiany w silniku. Oczywiście jeśli wystąpi jakaś krytyczna sytuacja i będzie trzeba usunąć jakiś błąd w trybie natychmiastowym zrobimy to. Taka decyzja została podjęta aby ułatwić organizacje prac techników i uniknąć ewentualne przeoczenie jakiegoś niedopracowania. Informacje o wersji silnika wraz z odnośnikiem do podstrony z planami na najbliższe aktualizacje będzie dostępna na stronie powitalnej w grze. 

Pozdrawiam

Wardia Team

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

Została zmieniona rozbudowa wioski na start aby ułatwić nowym graczą sprawne wejście na serwer :)

Pozdrawiam

Opublikowano

nie polecam servera, wysyłasz wojska i one nie wracaja (nie konczace sie ataki na -), graczy na serverze 4 nawet nie wartych walki 

Nie wracają, bo wysyłasz tak mało że rozwala je mur.

Barby są lepsze od graczy wysyłam ataki po 10 pik rycek i 5 toporków i padają.

Po co wysyłać tak mało? Zrób więcej woja i ślij wszystko by zminimalizować straty. Potem wystarczy wysyłać ataki które noszą po 60k. Idą ~3min w 2 strony, więc stajnia, koszary i ratusz chodzą na okrągło. Jeśli masz czas to z rana co 1-2 dni możesz też wjechać taranami, ale zanim dojdziesz do warsztatu to już się nie będzie opłacać:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...