Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Balans postaci jest dobry :) Jakoś cały czas starają się o stabilność serwera, wolisz grać spokojnie? czy wolisz grac z nowosciami i ciągłym wywalaniem... ;)

W szczególności archer który z max eq misjami i lev bije 3x mniej niz inne postaci :)

Bm z ochronka która daje tyle że nie da się go poskładać w żaden sposób 

Niedziałająca wartość magicznego ataku u szamana :P  

Co do nowości to już nawet nie chodzi o nie, tu nie ma nawet podstaw

Na max lev masz całe eq zaj..ane małżami , perłami ,bryłkami ,kdkami i innym syfem   ja osobiście mam kilka postaci wypełnionych po  4 zakładki + 3 depo i średnio co 2 dzien robie nowe postki bo mi się to nie mieści i nie tylko mi bo temat był poruszany nie raz i nie 2 . Jakoś do tej pory ani nie zwiększono staków ani nie umożliwiono łączenia kd  co dla dobrego technika jest robotą na 10 min  i ty mi mów o tym że oni się starają 

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W szczególności archer który z max eq misjami i lev bije 3x mniej niz inne postaci :)

Bm z ochronka która daje tyle że nie da się go poskładać w żaden sposób 

Niedziałająca wartość magicznego ataku u szamana :P

Co do nowości to już nawet nie chodzi o nie, tu nie ma nawet podstaw

Na max lev masz całe eq zaj..ane małżami , perłami ,bryłkami ,kdkami i innym syfem   ja osobiście mam kilka postaci wypełnionych po  4 zakładki + 3 depo i średnio co 2 dzien robie nowe postki bo mi się to nie mieści i nie tylko mi bo temat był poruszany nie raz i nie 2 . Jakoś do tej pory ani nie zwiększono staków ani nie umożliwiono łączenia kd  co dla dobrego technika jest robotą na 10 min  i ty mi mów o tym że oni się starają 

Dlatego ziomek skończyłem tam grę.

Jeżeli lubisz serwery na którym administracja coś robi, to na pewno nie jest to ten. Tutaj nawet nie potrafią ogarnąć podstawowych rzeczy. 

Z resztą gracze bez powodu nie opuścili tego serwera, przypominam było 2k jest 1k ? 

Administracja ma w dupie ten serwer, tyle w temacie. 

Opublikowano

@krecik666 - Co mają w dupie? Ogarneli lagi, szykują aktualizację, a wraz z nią kolejną falę reklamy. :) Gra się przyjemnie, w ciągu dnia po 1.5k ludzi. Mało? Wszędzie zaczyna grać mniej osób, spójrz na pogodę.

Opublikowano

Ludzi pewnie odstraszylo to ze od 175 do 180 exp leci cholernie wolno i dziś błąd z clientem. Ja mam teraz mieszane uczucia co do tego wszystkiego... ale jeśli chodzi o tego expa to naprawdę masakra totalna.

Opublikowano

Ludzi pewnie odstraszylo to ze od 175 do 180 exp leci cholernie wolno i dziś błąd z clientem. Ja mam teraz mieszane uczucia co do tego wszystkiego... ale jeśli chodzi o tego expa to naprawdę masakra totalna.

od 170 też nie jest kolorowo(od 160 do 171 wbiłem wszystko za misje zaległe i obecne), wbiłem na mapę i już na 171 z pd 30 min tylko bez isa leci coś po 2% może za duży spot :D dlatego dałem sobie spokój^^ szkoda;/

Opublikowano

Na 175 wolno leci???

Od 192 w gore leci 0.20% jak masz pd z gry i is.

je0o.png

Opublikowano

Tak wolno leci. .. nie jestem dzieckiem isu jak ty

Wolno leci, bo to nie jest typowe easy. Nie każdy musi być dzieckiem isu żeby sobie kupić z niego pedeka. Pedek kosztuje 300 sm, 500 sm kupisz spokojnie za 60kk. :)

Opublikowano

ja nw  co tak narzekacie jak znacie dobre spoty to exp do 192 to lajt

sam wbilem w ten weekend dwie postacie od 170 do 192 (dungon 192) i nw z czym macie problem a zajelo mi to ledwo 8-9h na dwie postki  w 3DNI...

Opublikowano

Czemu wczoraj gralem normalnie a dzis Blad polaczenia z serwerem a na stronie pisze ze 0 graczy online ...

Ponieważ jest przerwa techniczna.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Niedlugo ma byc nowa reklama. Podobnoś Wallander ma wpadać, slyszeliscie cos? :D :D

Wątpię że Wallander bd nagrywał tak niestabilny serwer ;)

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Ogromnej? Gra już 500 osób ;/

Co Ty pierdolisz za przeproszeniem, 500 osób gra to chyba w nocy

Tak wolno leci. .. nie jestem dzieckiem isu jak ty

Na 175 lvl exp leci w miarę ładnie , zastanawiam się jaki exp by odpowiadał takim płaczkom, 1 spot i odrazy lvl?  :D

I nie trzeba wydawać pln żeby mieć pd z is-u, bez najmniejszego problemu można kupić kupon SM w grze za yang a 90 kk na 175 lvl to drobna kwota no chyba ze ciągle stoisz w m1 i płaczesz na MPC ze jest ciężko i słabo leci  :P

Opublikowano

Wątpię że Wallander bd nagrywał tak niestabilny serwer ;)

Niestabilny? Przecież on jest stabilny. Przedtem były problemy, teraz ich już nie ma. Wszystko jest okej.

Opublikowano

Ten serwer to syf i brud. Nie polecam. Eq z navi rozdają i Sm. Na forum niech nie dają bo i tak upadnie. A cziter to drugie dno. Skąd Trute można zdobyć szybko?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...